PC HUMOR 1.2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
mondjuk azért megnézném meddig élne aki nekiállna DX-ben Rambózni <#gonosz1>#gonosz1>
"The trees move. Do you not see it?"
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
amúgy meg egyetértek azzal, hogy tiszta NFS, innentõl nem is érdekel
ez gta vice cityt se fog verni játékmenetben nem hogy a 4-et 😄DDD ne viccelj
amúgy jó látni mennyire folyik a grafika
---
btw mi a faszom volt ez a váltogatós hülyeség, hogy egyik kocsiból ugrik a másikba?
Kinézetre egy need for speed-nek néz ki, az embereket nem lehet elütni? 😄
Úgy ugrálnak mint a szöcskék 😄
Az hogy a kocsi meg ennyit törik csak, még inkább need for speedes 😄
Elégéé hypolják a játékot mostanában, de amit most láttam, hááát, nem mondanám hogy überbrutálkurvajójáték
imádtam miami-t, meg az ahhoz tartozó kocsit. freeride-ban mindig a legkisebb "szigeten" ökörködtem, összeszedtem pár rendõrt, aztán azokon a meredek kis hidakon ugrattam oda-vissza, azok meg borultak...
emlékszem, ez volt az elsõ(?) játék, amiben rendesen irányjelzõzött az autó, ha hosszan kanyarodtál valamelyik irányba.
Per Aspera Ad Inferi.
Egyáltalán nem pc, de van még fent valaki aki Tiszaújváros környékén lakik?
/on
emlékszem a driver-ben már a training résznél mennyit szivtam ott a parkolo garázsban vagy hol, h jol teljesitsek, meg eléggé odakellett figyelni a vezetésre mert 1nagyobb koccanás és kezdhetted elölröl a küldetést 😊
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Per Aspera Ad Inferi.
"The trees move. Do you not see it?"
meg sem jelent még a Skyrim