PC HUMOR 1.2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lehet tejes kóla íze van.
Carlos
azért a cici alatt a blackmilk kicsit elgondolkoztat...

Þór vígi þessi rúnar

Lyukasbogrács
remélem érintõképernyõs és nem beépített akksis

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Beast Machine
Mózes 😄d

Rácsap a botjával a gépházra és kettépartícionálódik a HDD :Ð

...vágod?

SzirmosSzisza
Új Deus Ex

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

ezez melyik játék? :o

gergely1991
A sok metántól kissé megtelt....

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

😄DDDDDD
SzirmosSzisza
Szerintem csak élére vasalt 😊

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Dzsini
szegénynek mi történt a nadrágjával?

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

SzirmosSzisza
Elõször azt hittem, csak egyszerûen a gyilkosságért szörny, aztán olvasgattam és vááá 😄

Hegi90
én is csak máshonnan raktam be, de egyébként jó kérdés 😄

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

N o N a m e
jó régi, de nekem még új. hátha vótmá
Büdös Bohóc
am mondd már meg, hogy te mit keresel ilyen oldalon 😄

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

Büdös Bohóc
ha nem lenne kiírva én a CEOra mondtam volna elõször 😄

Lyukasbogrács
Gandalf, fiatal(abb) korában 😄

Solten
Ahhahha 😄DDD

Saor Alba

raszputyin bazdmeg 😄
Hegi90

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Calver
ehhe...
mondjuk azért megnézném meddig élne aki nekiállna DX-ben Rambózni <#gonosz1>
(olyan 3 másodperc. maximum)

"The trees move. Do you not see it?"

Zomil
ez meg csak ugy:

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Zomil
Nekem a "tweak those architectural drawings of new Apple Mothership" a kedvencem 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

LasDen
troll some forum...😄DD

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Zomil

Zomil
i dont even...
1
2

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Aquir

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

SzirmosSzisza
:pp

Aquir

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

nincs most gyalogos mód, és valahogy meg kellett oldani a jármûcserét, szerintem is elég gáz

amúgy meg egyetértek azzal, hogy tiszta NFS, innentõl nem is érdekel
Büdös Bohóc
jaaaaa

érdekes dolog 😄

Zomil
lesz benne lélekugrás vagy mi a tök amivel egy másik vezetöbe át tudsz ugrani és pl. a rendörök közé hajtani, h el tudj menekülni...

Büdös Bohóc
grafika jó, történet lehet fasza, a bevágások a vezetõkrõl tök poén, de amúgy...

ez gta vice cityt se fog verni játékmenetben nem hogy a 4-et 😄DDD ne viccelj

amúgy jó látni mennyire folyik a grafika

---

btw mi a faszom volt ez a váltogatós hülyeség, hogy egyik kocsiból ugrik a másikba?

kifli
hát elég szarnak tûnik, gta4-et tuti nem fogja verni. Hogy miért?

Kinézetre egy need for speed-nek néz ki, az embereket nem lehet elütni? 😄
Úgy ugrálnak mint a szöcskék 😄
Az hogy a kocsi meg ennyit törik csak, még inkább need for speedes 😄

Elégéé hypolják a játékot mostanában, de amit most láttam, hááát, nem mondanám hogy überbrutálkurvajójáték
tommygear
mert már kijött konzolra, azaz nem új megjelenés
LA Noire miért nincs rajta, az is jön PCre 😊

RatBaG
óóó az emlékek. a driver volt az egyik játék, amit vagy tíz-tizenötször tuti, hogy végigjátszottam. elõször playstation-ön, aztán pc-n is. azóta is fõleg azokat az autós játékokat bírom, amik nem agyament arcade zúzások.
imádtam miami-t, meg az ahhoz tartozó kocsit. freeride-ban mindig a legkisebb "szigeten" ökörködtem, összeszedtem pár rendõrt, aztán azokon a meredek kis hidakon ugrattam oda-vissza, azok meg borultak...
emlékszem, ez volt az elsõ(?) játék, amiben rendesen irányjelzõzött az autó, ha hosszan kanyarodtál valamelyik irányba.

Per Aspera Ad Inferi.

/off
Egyáltalán nem pc, de van még fent valaki aki Tiszaújváros környékén lakik?
/on

Zomil
az a baj ez is ilyen árkád fos lett az amugy nagyon jo játékbol...
emlékszem a driver-ben már a training résznél mennyit szivtam ott a parkolo garázsban vagy hol, h jol teljesitsek, meg eléggé odakellett figyelni a vezetésre mert 1nagyobb koccanás és kezdhetted elölröl a küldetést 😊

LeWyTy
Engem már az leköt ha van Free Roam mód... márpedig 100% hogy van<#nyes>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

RatBaG
vhol mintha azt olvastam volna, hogy a multis játékmódok tényleg jók, de a single ordenáré fos lett...

Per Aspera Ad Inferi.

Calver
Tropico 4 már megvolt és ász volt, Dead Island és Saints Row 3 ász lesz, Deus Ex - Human Revolution meg lemaradt a listáról, pedig az is kibaszottul jó lett <#hawaii>

"The trees move. Do you not see it?"

[HUN]FaTaL
Driver, mint autóverseny. lol 😄

http://goo.gl/gd6Zi5

Rage47
benyomtál egy autóversenyzõs játékot (a videó alapján), mikor a gta4 nem is az.
meg sem jelent még a Skyrim
Hegi90
grat nekik

Guren
de feszítünk, mert nem hallottál róla, hogy magyar stúdió fejleszti :3

Hegi90
csak a hatodik részrõl nem hallottam, ne feszítsetek keresztre <#ijedt>

Guren
ez a demo alapján az utóbbi idõk egyik legjobb játéka lesz

aki a heroes sorozatról még nem hallott, az valószínûleg barlangban él

ez meg egy nem annyira árkád 2. vh-s fps

a lényeg az, hogy az a lenti lista egy fos :C