PC HUMOR 1.2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

morcosqtya
Hallottam már a sztorit, lehet igaz alapja is, amibõl lett egy urban legend ami minden egyetemen feltûnik aztán mintha ott történt volna.

A #21521 már csak azért is teljesen hiteles mivel kb 3 méterrel az orrom elõtt blood rage-elt a tanár a zh-val a kezében a történtek miatt... 😊

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

sonic syndicate
nem tudom, hogy urban legend-e vagy sem, de régebben egy olyan történetet meséltek, hogy egy 50+ oldalas esszé, illetve beadandó közepére, a lap aljára odaírta a gyerek latinul, hogy ha idáig eljut a tanár, akkor a hallgató meghívja egy rekesz/doboz sörre a tanárt/javítót, de a tanár sosem jelenetkezett utána

morcosqtya
Ezért lehetnek viccesek.
😊

Mint az egyik volt évfolyamtársam ZH-ja anno, mivel meg volt gyõzõdve arról, hogy a tanárok csupán találomra osztályoznak és el sem olvasnak annyi zh-t amennyit beadunk, a második oldalon két mondat közé beszúrta ezt:
..és ha a tanár úr eljut idáig az olvasásban akkor átveheti nálam a jutalmát: egy kemény húszforintost.."

Sajnos mint kiderült mégis olvasta a ZH-kat javításkor.

Solten
Van a platformra par jatek csak az API hianya miatt szarabbul futnak mint PC-n.

Saor Alba

Carlos
igen, néha viccesek a licence estimesék, kár, hogy senki nem olvassa el õket...

Þór vígi þessi rúnar

Zomil
😄DDD

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Aquir
wow

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

SzirmosSzisza

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

SzirmosSzisza

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

SzirmosSzisza

pointer4
És még a játékok se futnak rajta, rakás szaj 😄
SzirmosSzisza
flame on 😄

Elfogadnám.

morcosqtya
Nincs bedugva. Hülyeség.

SzirmosSzisza

Froopy

A hangszínt hanglétráról festjük a hangfalra?

SzirmosSzisza
BF intro jó mindennel 😄

Jim Morrison
lol😄

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

fail 😄
SzirmosSzisza
Google: dc hátizsák, képek, 2. oldal

Dzsini
Ha vitázni támadnak kedved...

(most már böngészõháború van 😊 )

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

csokalaci
Tehetek róla, hogy oda töltötte fel a készítõ ? 😄 Bocsi.
(Nem is figyeltem a linket)
De feltöltöm saját tárhelyre.

És itt is van. Még egyszer bocsánat.

http://facebook.com/musicleander

SzirmosSzisza
Váá, kár hogy suliban vagyok, berakhatnám az imgurró' nem linkelünk képet 😄

Calver

"The trees move. Do you not see it?"

csokalaci
És work in progress 😊

ez király
csokalaci

Zomil
2. epizod 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

SzirmosSzisza
Emiatt jó a LOTRO 😊

Zomil
The best thing about UDP jokes is that I don't care if you get them or not.

The best thing about mathematical jokes is left as an exercise for the reader.

A TCP packet walks into a bar "I want a beer." Bartender responds "You want a beer?" Packet responds "I want a beer."

Metalmilitiakid
Én arra gondoltam, hogy ugynaúgy külön lent volt a 4 fõ menüpont a menün belül, mint ahogy most csak az iphone nál van tudtommal.

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

Hegi90
😄😄

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

kifli
Persze nem az apple szarta a spanyol viaszt. A megnyomsz egy gombot, és ott van minden elég egyszerü. Kinézetben is lehet hasonlít néhány részletben más termékre, de 1-1 másolatot nemnagyon csinàlnak. Ezzel ellentétben egyes samsung telefonok annyiban különböznek, ho kerek gomb helyett szögletes van rajta. Ja meg fém helyett müanyagból van.

Ettöl függetlenül remélem, hogy pl a htc pere sikerrel jár apple ellen
Metalmilitiakid
Hát nemtom, te melyikre gondolsz, de amit én láttam még a menürendszer is 1 az 1 volt

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

kifli
Ja lett linkelve egy, ami kb semmiben nem hasonlított max ha 1km-röl nézed 😄
Metalmilitiakid
Pedig a valójából a Samsung adott ki hamarabb egy telót, amirõl az iPhone t mintázták, pont ebben a topikban volt linkelve.

kifli
Mennyire igaz 😄
<#taps>
Aquir
bazz, Luigi megfelelõ színekbõl...
ez volt a séma

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

csak hogy röhögjenek az almások is

- Hány dizájner kell a Samsung mobil részlegére?
- Kettõ. Az egyik tartja az iPhone-t, a másik körberajzolja...
RedDevilsza
seems legit

De, akkor is szar volt a konzol.

RelakS
10MW? Ettõl már megcsúszik Pakson az ékszíj...

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Solten
Hm, a Bulldozernel kutba doltek az AMD fogyasztascsokkentesre iranyulo erofeszitesei... <#alien>

Saor Alba

Beast Machine
Zomil
lol 😄

egyik kép, de ott a többi is 😄

nyan sál 😊
LeWyTy
De imádtam ezt a játékot<#finom>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

/off
Nem tudja valaki hogy a fenébe lehet letiltani XP-n nvidiánál az energiagazdálkodást? Már egy hete ezzel küszködök, nem sok eredménnyel.
/on