PC HUMOR 1.2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Budapesti példát vehetne, hogy kis helyen is lehet nagy parkot csinálni. 😄

SzirmosSzisza
jaja.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Hegi90
oblivion?

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

SzirmosSzisza

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Fresh Duke
Szerettem ezt a játékot, de ilyen szinten azért nem mûveltem. 😄

A heavy cost. I pay it gladly.

SzirmosSzisza
zomg

SzirmosSzisza
Amúgy meg DropBox teljesen korrekt ilyenre vagy pl itt van a PirateBay fájlfeltöltõje.

SzirmosSzisza
Nincs is jobb, mint betárcsázós nettel South Parkot küldeni MSN-en 😄

Solten
freddiew for president

Saor Alba

Dzsini

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Büdös Bohóc
freddiew FTW 😄

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

Solten
AHHAHHAHH 😄DDD

Saor Alba

Aquir

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

SzirmosSzisza

Büdös Bohóc
BAZZZ 😄DDDDDDDDDD MEKKORA FOS 😄DDD

SzirmosSzisza
Falon mászni gyorsabb volt 😄

Aquir
windows media hack 😄

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

LeWyTy
Assassin Creed

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

csákány és egy kalapács?
vagy egy nyitott sör és egy bontott üveg bor ?
SzirmosSzisza

Calver
és éljen a kikapcsolható blur, szabadon állítható bloom, kinyomható depth of field, minden élsimítás ami a szem-szájnak ingere, na meg a sokkal nagyobb felbontású kép... de a leglényegesebb, h nincs a kétlábú csõlátásra kényszerítve <#nevetes2>
igazából engem ez tart rohadtul vissza konzoloktól: persze, jó hogy csak bedobom a lemezt és hadd szóljon, de így nem fogom tudni úgy testre szabni és kibelezni a grafikai beállításokat, hogy az nekem tetsszen, és kikapcsoljak mindent, ami engem idegesít - ellenben PC-n, még ha el is van dugva, elsõ utam mindig az ini fájlhoz vezet <#vigyor1>

"The trees move. Do you not see it?"

Calver

LasDen
eddig egészen rondának tartottam a játékot, de itt kifejezetten jól néz ki....csak ne lenne a képernyõre fröccsenõ vér....de ez nem lesz olyan világmegváltó játék mint mondják....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Solten
Na neeee... Van benabb tirexinel is...?! Na jo a srac it controllelel szerencsetlenkedik, ugyhogy legyen egal.

Saor Alba

Gurren
én konkrétan agyfaszt kapok az ilyen videóktól. többet lövi a falat, mint az ellenséget. meg úgy az egész játékmenet egy lomha fos.

Solten
Ebben semmi meglepo nincs, a konzolok GPU-janal egy jobb integralt is erosebb, egy APU meg a foldbe dongoli.

Saor Alba

bertino
deszar

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Aquir
mindent meg lehet szokni. csak azt rosszabbul😄

LasDen
nekem am nincs bajom konzollal...csak azt nem értem hogy lehet konzollal fps-t jáccani...párszor próbáltam árúházban de nekem nem ment..😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Aquir

És ezek után jöjjenek itt a hírek, hogy mindjárt kihal a PC. Meg a nagy... A PC örök és halhatatlan.

Hegi90
<#eljen>

Éljen a szabadon állítható FOV, és a csúcsgrafos, de mégis optimalizált PC gaming!

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Calver
utóbbi pár évben max "consolitis" miatt szívtam (használhatatlan fov, vagy csak szimplán szemét port), illetve õskövületekkel, amik ugye konzolon alapból el sem indulnának, mert jó ha egy generációra kompatibilisek visszafelé... de olyan szerintem nagyon rég történt velem, h bármi más okozott volna kellemetlenségeket.
és ezért én bizony a konzolosokat vádolom. <#gonosz1>

meg amúgy is, álljon itt egy kép, ami egy örök igazságot mutat:

Zomil
Én nem vagyok konzol párti, de mindig lesz igény rájuk...sokkal egyszerübb betolni a lemezt és tolni a játékot, mint a windows-al szarakodni(és ne mondjátok nekem, h nem volt még olyan játék aminek az elinditásával szoptatok, mert épp az a vidkari/hangkártya stb. driver nem tetszett a játéknak) egy kevésbé hozzáértö fiatalabb gyereknek. Nekünk, mint "ös" pc-seknek természetes a pc, de máshol a fiatalabb korosztálynál meg a konzol kapta meg ezt a szerepet, bár ha visszemlékeztek, biztos sokan toltak innen sárgakazis konzolt...akkor még nem volt szar a konzol most meg már az? 😄
Föleg, ha esetleg a családban van 2testvér, osztott képernyön jo moka játszani vele, de apuci is beszállhat(persze lehet ezen kivül társasozni, kártyázni, egyebet csinálni, de ez is egy opcio). Pl. én anno kiskoromban emlékszem anyummal marioztam a sárgakazis gépen és jo moka volt 😄
Nem vennék mondjuk semmi pénzért konzolt, mert nekem nem éri meg, de szvsz mindig lesz rá vevö. Most nem akarok butaamcsizni, de ott meg föleg az a szempont, h minél egyszerübb legyen a dolog igy ott még nagyobb az igény ilyen gépekre.

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

SzirmosSzisza
Nézd meg az elsõn mennyi növényzet van és a másodikon mennyi 😊

Hegi90
én is épp erre gondoltam.

jazzy
Lefogadom hogy DanielT szelleme megjelenik hamarosan.
<#eljen>
LeWyTy
Abba se kösstek bele hogy "hát de jönnek új konzolok"... amik ugyan így szarok lesznek... függetlenül attól hogy jól viszik a legújabb gameket... de az csak 1-2 hónapig tart tart....

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Büdös Bohóc
ENYI!

LeWyTy
A konzolokban nem cserélhetõ az alkatrész és javíttatni is macerás... ha elhasználódik leginkább újat venni érdemes... és csak játszani tudsz vele...
Szerintem egy normális PC 2x-3x annyiba kerül, de 1000x jobban megéri... ENYI és ez cáfolhahatlan tény!!!

Piloss

Life is too short to remove USB safely Samsung Galaxy S S4 LTE-A (i9506) (CM12 nightly)

LasDen
ha már így szóba került...😄 a 2 konzol a pc-hez képest tényleg kifutóban van?? a logikám aszongya igen, hisz pc-t lehet fejleszteni, de konzollal soha nem játszottam 10-15 percnél többet...😄

Gurren
nem vagyok grafikabuzi, de szemem van.

Rowlend
Xbox-ra van Crysis 1? Most adták ki, vagy mi? Mert amikor még volt boxom, nem volt rá.<#fejvakaras>

GET OVER HERE!

Viktor99
Nem kell okoskodni nem mindenki grafbuzi. Én az ilyet már észre sem veszem.<#integet2>
LeWyTy
És még azt mondják hogy "A pc játékoknak leáldozott" LE A F***T!!<#idiota>

w77d
na meg a texturák fele akkora felbontásúak 😄