PC HUMOR 1.2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lyukasbogrács
akkor ez most már a PC HUMOR 1.2 <#email>

Zomil
😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

LasDen

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

gergely1991
nem Batchman

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

BATTMAN? 😄

gergely1991
Biztos valami famiclone lehetett..😄

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

Solten
Anno Torokorszagbol beszereztunk egy un. "black market" konzolt, rajta volt vagy 200 NES jatek, batyammal nosztalgiaztunk 10 a kobon... 😄

Saor Alba

gergely1991
Régi szép gyermekkor de visszasírom azokat. <#sir>
Mondjuk egy NES emulátor meg egy ROM beszerzése, még visszahozhatja azokat az emlékeket😊

gergely1991
A kultúra kiverte a biztosítékot.

Dzsini
A matematikai logikával foglalkozó emberek.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Jim Morrison
ésszrûsítõ

/vagy bölcsész<#kuss>

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

N o N a m e
ezek a logikusok? 😄
(mi a magyar megfelelõje?)
Dzsini

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

SzirmosSzisza
Jaizé, az GameBoy, kapufa 😄

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

SzirmosSzisza
Én most Pokemont nyomom telón :p

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Aquir
Ez jó😊 Délután elkezdtem Legend of Zelda-t játszani, US.-ben ugye ez klasszikus volt Nintendo-n de sosem játszottam eddig, tök jó játék, Commodore-on is ritkán találkoztam ilyen jó kis kaland rpg-vel, most ezen élvezkedek 😊 menteni is lehet aztán késõbb folytatom

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Metalmilitiakid
Asszem ez most beadta mára 😄
Füstöl a táp

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

Zomil
#21477 ez jobb 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

SzirmosSzisza

RelakS
ez nagyon jó 😄

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

RAZOR27
ezt majd kipróbálom 😄

\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"

odabasz

Nekem egyik sincs, csak ffffuuuuu arcot tudok vágni 😄

Asselm
A trailer-e még néz is ki valahogy, de a film az tuti, hogy vontatott szar lesz mint ahogy azt már megszokhattuk az összes többi magyar filmtõl.
LasDen
ez nem biztos, hogy jó ötlet volt tõlük....😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

zeli
😄D

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

LasDen
hatalmas baromságok nélkül is meglehet jól csinálni az ilyen jeleneteket...pl die hard 4, jó abba is voltak eszetlen nagy okosságok, de a hackelõs jelenetek "hihetõk" voltak....😄

SzirmosSzisza
😊

Aquir
helyette röhejes, szuper😊

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

morcosqtya
G.W. Bush VATS:

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

Szerintem csak szimplán azért csinálják ilyenre ezeket a jeleneteket, mert ha a valóságot szeretnék ábrázolni, akkor k*rva unalmas lenne a film... 😊
Solten
looool 😄DD

Saor Alba

morcosqtya

gergely1991
Egyébként pedig valami Linux disztribúció lehet a háttérben...

circa
😄DDDDD

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

w77d
ezt ugye magad sem hiszed el?

gergely1991
Windóz user...<#idiota>

Hegi90
Én úgy tudom, hogy azért írnak direkt ilyen baromságokat, hogy egymással versenyezzenek ki tud minnél nevetségesebbet írni.

(legalábbis ebben a sorozatban)

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

morcosqtya
Még mielõtt elhinnénk mindent:

Ha a cyber-bûnözõnél van bekötve net (anélkül elég szar cyber-bûnözni) és le tud ütni 6 billentyût (google) akkor már többet fog tudni mint ezek a forgatókönyvírók.
Ad 2: A virtuális bûnözést, hackelést általában nem hajléktalanok és szinesfémtolvajok ûzik, nem is õk fognak ráedukálódni 2-3 db NCIS epizód hatására.

A GUI kifejezés félremagyarázásával, vagy a négykezes gépeléssel nem mentik meg a Pentagon biztonsági rendszerét a feltöréstõl... Nem, itt egyszerûen forgatókönyvírói igénytelenségrõl van szó.

Beast Machine
MIelõtt még vita kerekedne belõle: AZ ilyen bûnügyi sorozatokban, meg filmeken legtöbbször nem azért mondanak ordenáré ostobaságokat, mert nem értenek hozzá, hanem direkt félreinformálás történik, amire azt hiszem kötelezik is õket - hogy esetlegeen technológiában nem járatos személyek/bûnözõk ne tudjanak valódi információt kiszedni, és feklészülni az esetleges védelemre, és módszerekre - titoktartás kb.

...vágod?

FZoleee

😄DD
Calver

"The trees move. Do you not see it?"

nyugdíjas tv-re jó az is
de legalább a CSI-féle képnagyításokról keznek leszokni
Calver
ó az NCIS írói... szerintem akkor sem ismernék fel a modern technológiát, ha az szembe jönne velük az utcán egy baseball ütõvel, "oktatási céllal"...

bár voltak náluk durvábbak is (a Life-os jelenet még a legdurvább technofóbot is sírásra készteti), de õk a legkonzisztensebbek.

Calver

Jim Morrison
#21669 , #21670 : bocsi nem tudtam, csak most mikor néztem egy dexter elõzetest, meglepett hogy mosópor (nem mosópor valami más...) reklám volt elõtte.

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/