PC HUMOR 1.2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SzirmosSzisza
Legutóbb kaptam kb 6 játékot amivel azóta se játszottam, jó lenne most is :!

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Zomil
szörnyü 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

SzirmosSzisza
1 game ? pff

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Aquir
épp akartam írni 😊

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Itt van az új Humble Bundle lehet ismét figyelni a troll felajánlásokat. 😊
RelakS
"Prisoner 849 ... escaping..."

Egy videóm van fent a tecsõn, az is unreal flyby XD

Bírnék belõle egy tisztességesen felújított változatot, ahol nem csak a textúrák lennének részletesebbek, de figyelnének olyanra is, hogy az ûrhajó belülrõl ne legyen már nagyobb, mint kívülrõl 😄

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

asysoft
Tükrözõdés jellegzetes, úgyhogy egybõl feltûnt a hiánya. Én még V1-el toltam 640-ben az Unrealt, aztán mire legközelebb VGA-t vettem, már nem volt 3Dfx<#idiota><#rinya> - bár ez offtopic.

/*WTF?!*/

Dzsini
Volt bizony 😊 (sima Voodoo1, aztán V3 3000 😊 )

köszi, tényleg hiányzott a tükrözõdés az elejérõl...

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

asysoft
Fõleg, ha 3Dfx kártyája volt az embernek!😊

/*WTF?!*/

Zomil
Jo játék, csak amikor elöször toltam(jo régen) nagyon fostam közben és inkább abbahagytam 😄
Eszméletlen durva volt az elején az a börtön, és hallan a félelmetes idegen hangokat...😄
Mostmár nem lenne ilyen gond, ugyhogy lehet nekiesek valamikor 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Dzsini
Döbbenetesen jó volt az Unreal, komoly ájuldozás volt már a fõképernyõn is

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

SzirmosSzisza

SzirmosSzisza
Engem ma törtek fel 😄

gergely1991
de huncut itt valaki😄DD

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

Solten
<#finom>

Saor Alba

pxxl

All hail the double x!

gergely1991

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

Büdös Bohóc
UCB

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

RAZOR27
jókis géma, bár a sorozatban az abszolút all-time favorit az Ocarina of Time (:

\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"

LasDen
akkor már...😄D

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

tutituti
USB

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

Aquir
volt comic is errõl 😊

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

nos? 😄

theremin
Ez mi?

Aquir
az a macskahang 😄

Aquir
Hupsz, egy idõ után gyanússá kezdett válni a dolog és ahogy utánanéztem az egész játékot egyre durvább titkokkal kell megoldani 😄 Többen is írják, hogy a 80-as években rettentõ nehéz volt végigvinni a questeket. Például a több ezer fa közül tisztára random helyen kell leégetni egyet, stb. elég durva 😄

Jim Morrison
meg is van, talán ekkor

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Jim Morrison
asszem pont ebben a topikban ajánlották régen.

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Lyukasbogrács
http://en.wikipedia.org/wiki/Ghostery, minden-adatgyûjtõ-marhaság-blokkoló, bár chrome-ban egy ideje úgy van, hogy ha a forrásban van egy url azt betölti mindenképpen. (valami content preloading vagy prefetch a neve), de azért egy próbát megér.

SzirmosSzisza
😄

gergely1991
Még jó hogy nem azt mondod hogy hogy az egész internetet.

Büdös Bohóc
Istenem de be van itt mindenki fosva, most komolyan mi a gond ezzel? Károd származik belõle? Ha meg olyat nézel, ami kifogásolható tartalom (poresz), arra mindig ott a privát mód, hogy cookiek és elõzmény nélkül maradjon minden. Ugyanígy szoktam bankos dolgokat intézni is...

SzirmosSzisza
Tiltsd le akkor a Googlet is, az is trackel ám!

Büdös Bohóc
ha nem tûnt volna fel, emberünk ironizálni akart, ugyanis a logója lett odarakva <#wow3>

gergely1991
LOL... PC Humor 1.2 és van már valami biztonsági rés befoltozva? <#idiota>

gergely1991
Ha annyira aggódsz miatta akkor csak tedd be a host fájlba indítsd újra a gépet és nem kell tõle félni. 😊

Hegi90
OFF

szóval biztos olvastátok már ti is a facebookos trackelõ cookikról szóló cikkeket.
kérdés: ha ezt hozzáadom a CHROME-os adblock plushoz, az tényleg ér valamit? Azért kérdem, mert asszem régen úgy mûködtek a chrome-hoz tartozó blokkolók, hogy a reklámok elõször betöltöttek, utána meg csak "eldugta" õket a cucc.

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

PLaci

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci

Lyukasbogrács
Szia!

Tök vicces ez a mozgókép! XD Én is szeretnék egy ilyet, csak nem tudom, hogy hogy kell, elárulnád mivel lehet? 😄😄

Köszi elõre is! 😊

morcosqtya
2009 március óta nem nagy a verziószám növekedés.. 😊)

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

pxxl
óvassá vissza 😄

ma 15:37

All hail the double x!

nem kell sokat visszaolvasnod a válaszhoz
Mikor lett "ápgrédelve" a topik 1.2-re?

Zomil
régi, de még mindig jo 😄

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

áhh, köszi. <#eljen> írok egy changelog-ot akkor. 😄DDD
Zomil
a kedvedért megkerestem: #12673
amikor volt szo, h megváltozzon-e a név akkor mindenki pchumorra szavazott, ezért lett 1.1 😄

Lyukasbogrács
nem baj, most van rá ok, hogy változtass! 😄

már arra sem emlékszem miért lett 1.1... 😄