35806
IWimv2m.jpg
  • Renegade
    minek?

én egyszer korrepetáltam egy srácot érettségire, elég jópofa kérdések voltak nekik pl, Excelből, szerintem fontosabb, hogy magabiztosan mozogjon irodai szoftverek terén, mint hogy tudja, hogyan értelmezze a BIOS-t.
  • zsgaby
    Van benne valami, a 17 éves unokaöcsémen látom hogy az alapokat már nem is tanítják. Sokáig a bios-ban egy boot sorrendet nem tudott beállítani értelmezni :(
  • Dzsini
    vagy írnak egy ilyet, mert kb. annyira fontos:
    Op. rendszer: 7
    Processzor: Something that goes beep beep boop
    Memória: 500 MB RAM
    Grafika: Any decent graphics card that has been released after the movie "BraveHeart"
    DirectX: Verzió: 9.0
    Tárhely: 150 MB szabad hely
    Hangkártya: Pretty sure even with just the PC Speakers you're ok.
  • takysoft
    Valahol igazad van, de azért egyszerűbb lett volna, ha beírnak egy AMD procit is a requirement-be.
  • Palinko
    Szerintem meg nem az user hibája hanem inkább az informatika oktatásé.
  • zsgaby
    Szerintem ez ilyen usereknek találták ki az Xboxot. Akit ez meg már gyerekkorában sem érdekelt annak a pléctéccsönt.
  • RelakS
    Steam-en jött szembe a következő kérdés:

Does this game support AMD CPUs?
    My PC Build will include the Ryzen 3 1300X. The reason I'm asking is because it has a x86 CPU requirement and idk if the Ryzen 3 has x86.

• morcosqtya
  • Kissssss0 #34714
    szinte minden steam csoportot teli szemetelnek most ezek a pubg szarok...
  • Pio
    Amikor panaszkodsz a farmbotokra, de arra is egy farmbot reagál. :D

• Beast Machine
    Nem elírás. A világon MINDEN probléma forrása a patriarchátus. Ergó a számítógépes kártevők is hímneműek. Tehát MALEware.
  • DIESEL DOG #34711
    Mondjuk rá hogy syntax error?
  • morcosqtya
    MALEware? :DD

• Jim Morrison

It's
  • PLaci #34708
  • takysoft
  • Kissssss0 #34706
    ouch...
  • PeeTeR
  • RatBaG #34704
  • SzirmosSzisza
  • DIESEL DOG #34702
    F*ckin genius...

• Jim Morrison

"I present the DongleBook Pro 2017 (new MacBook pro). In order to transfer some files I had to use a 4 separate adapters. Thunderbolt 3 to Thunderbolt 2 to firewire. Then thunderbolt 3 to a hub for USB to Ethernet, as well as USB for external HDD. I ran out of ports at this point and couldn't even charge the computer at the same time without a yet another adapter which I didn't feel like getting out.

Obviously this is a rare occurrence for most people to need to do what I was doing but still frustrating when most basic computers including the previous 2015 version of the MBP could do all this natively (minus the firewire but that's kinda obscure now anyway)."
    http://imgur.com/gallery/152uc
  • RelakS
    Ez a videó nem ajánlott a hirdetőknek.
    A videó, amiben arról beszélnek, hogy a HL3 videó nem ajánlott a hirdetőknek, szintén nem ajánlott a hirdetőknek.

Youtube,
  • Dzsini
  • Kissssss0 #34698
    azért ne hasonlítsuk már össze a 3D Realms szenvedését a volvoval, 3d elbaszta a folyamatos motor váltásaikkal és pénzlopásaikkal a cég jövőjét, de magának a játéknak a hírnevét is keményen alá ásták.

volvonál se pénz se tehetség sem pedig ötlethiány nincsen, ami nekik kellene az egy olyan személy aki végre zöld utat adna egy hl3 fojtatásnak, régebben ezt ugye gabe gabika töltötte be, de mióta ő már félisteni státuszba emelkedett azóta már nem igazán foglalkozik a földi halandók jelentéktelen problémáival.
  • Fura Alak
    Öreg a nagyapám!
    200-300 éve még öregembernek számítottam volna, de attól még, hogy nem most szoktam rá a bilire, még nem vagyok öreg!
  • zsgaby
    Háát ja a Duke Nukem volt még hasonló... abból aztán kijött ami kijött.
  • Renegade
  • Kissssss0 #34694
    14 voltam mikor kijött a hl2... most vagyok 27 és még mindig day 1 venném a hl3-at ha végre volvo hajlandó lenne megemberelni magát.
  • LasDen #34693
    csak te vagy öreg, mi nem...
  • Sith
    Ebben annyira nem vagyok biztos... a HL2 óta kb felnőtt egy generáció... és tényleg.... basszus 2004 es játék... először nem gondoltam komolyan ezt a felnőtt egy generáció dolgot... de aztán megnéztem.... öreg vagyok (vagyunk)
  • mtibee
  • morcosqtya
    Hehe. Jó öreg Norton / Volkov Commanderes idők. :)
    Utoljára szerkesztette: morcosqtya, 2017.08.28. 20:30:25
  • mtibee
  • RaidenHUN
    így is halomra keresik magukat, semmi értelme nem lenne anyagi szempontból belevágni. Ez amúgy se a pénzről szólt volna. És mivel single player sokan meg se vennék, nem úgy mint a multis minimal effortos játékokat (pl. CS).
  • Kissssss0 #34687
    kár hogy erre már nulla az esély...
  • RelakS
    Nna, ezt megcsinálnák akár a legutolsó HL2 motorral, szerintem kb infinite money lenne.
  • RatBaG #34685
    RIP HL2Ep3
    https://github.com/Jackathan/MarcLaidlaw-Epistle3/blob/master/Epistle3_Corrected.md
  • zola2000
    főleg mióta ilyen játékok vannak steamen

tudom, you never see it coming :)
  • Renegade