35806
-
-
fetlang -
Szexi mobil radiátor. 
-

-
mtibee #34758 -
zsgaby #34757 Metróval viszik adatközpontba a szervert:
-
zsgaby #34756 Ha voltmár akkor bocs, a srác aki végignyomta az excellt:
-
YaniMan #34755
A desztillált víz nem (jól) vezeti az áramot. A nem desztillált vízben lévő sók vezetik az áramot. Persze attól még tényleg lehet olaj. -
Folyadékhűtés? Löttyhűtés?
Az Ásványolajfűtés nekem furán hangzik
Víz már csak azért sem lehet, mert ha nem desztillált, akkor vezethet, ahogy mondod (meg gonkdolom a desztillált víz elég csúnyán feloldana bármit, amit a víz egy kicsit is képes oldani), nameg a proci körül forr a cucc. A víz ezt általában 100 fokon teszi, ami nem biztos, hogy jót tenne a rendszernek. -
ásványolaj (vagy igazából ásványi olaj) - mineral oil pc néven van bőségesen bemutató és készítési tanácsadás is
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2017.10.04. 08:46:33 -
Értékelem a videót, de ez nem víz. Az ugyanis rövidre zárná a dolgokat.
Valami más folyadék. -
Vízhűtést valaki?
(Facebook) -
-
nem viczes
"Taking "it's not a bug, it's a feature" to the next level."
-
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
burkában asszem nem működik, az lehet gázos lesz... bár lehet jövőre lesz touch id az üveg mögött, addig várniuk kell a burkásoknak :) -
-
Utoljára szerkesztette: artschi, 2017.09.21. 20:41:03 -
Anno az ujjlenyomatnál is előhozakodtak a hétköznapi valósággal, nevezetesen, hogy mi van ha levágják a kezed, meg most már az ujjadat is le fogják vágni ha ellopják a telefonod.
Egyébként bukósisakkal és napszemüvegek nagy részénél is működik elvileg. -
Jelkóddal. -
mindig jönnek ilyenkor az extrém esetek. ennyiből azt is mondhatnánk, hogy mi van akkor, ha Észak-Korea lebombázza Európát, akkor hogy fogod feloldani az ujjaddal a 8-ast? ennyi esélye van kb. annak is, hogy összevernek a cigányok egy átlagembert...
kb. ugyanannyi esetben nem lesz feloldható a FaceID is, mint a TouchID. - kicsit nedves vagy poros ujjal szar a TouchID (ez rengetegszer előjön) - bukósisakban vagy különféle napszemüvegekkel nem működik a FaceID (nálam egyik sem jöhet szóba jelenleg, tehát ezek alapján mindig működni fog a FaceID)
Utoljára szerkesztette: Rage47, 2017.09.21. 10:26:09 -
A cigányok elviszik a telcsit is, így már az ő bajuk lesz hogyan nyitják ki
-
Leginkabb az a nagy kulonbseg, hogy ezt nem lehet atverni egy fenykeppel. Ezenkivul ha valaki hasonloan nez ki kevesbe fog osszeteveszteni.
Az mar mas kerdes, hogy mi van akkor mikor a ciganyok osszevernek es a feldagadt szaddal, torott oroddal es a lila szemeddel nem tudod kinyitni a telcsit. -
-
zsgaby #34738 Ja ezaz, ami nekem volt az már este olvasólámpánál se látott semmit, azonnal töröltem is:) -
Azóta fejlődött a technológia, ahogy pl. az ujjlenyomat olvasók is innen meg innen -
ide
Az új arcfelismerők már többkamerásak, és például az iphone-nál is infrahálós kivetítéssel térbeli "képet" készítenek (ezzel a fotós dolog azonnal kiesik), ezért működnek sötétben is, ahogy a Kinect is ezt a módszert használja. -
az én HP laptopomban is volt 5 éve már, de át tudtam verni fotóval, így inkább deaktiváltam... -
zsgaby #34735 Kb 10 éve vettem egy Asus k52De laptopot, és ahhoz gyárilag adtak egy ilyen szoftvert, arcfelismerés alapján engedne be a gépbe. Sose használtam, csak kipróbáltam 1X. -
Ebben olyam lesz mint a kinect kameraja, pontosabb es gyorsabb. -
Valaki amúgy kifejtené miért olyan nagy szám, hogy iPhoneban is lesz arcfelismerő? Amennyire emlékszem már több éves Android telefonomban is volt ilyen. Talán G3-ban vagy Huawei P8ban... AZ meg a másik, hogy teljesen kényelmetlen volt használni. -
mtibee #34732 -
Sajna újabban már kevés dinkáról írnak :(
Amúgy kedvencekben van :D -
karajjj #34730 bővebben -
Ugyanez van a grafikus vonalon is. "Áh, ez csak pár kattintás neked...", "Kellene egy 8 oldalas prospektus holnapra, szöveget meg képeket este átdobom mail-ben..." és társai. És amikor közlöm hogy ennyi és ennyi a nyomdai költség + a szerkesztési díj, meg vannak lepődve hogy mi az hogy a szerkesztésért én pénzt kérek. Idiotttttttttta! -
zsgaby #34728 Áhh elég ha megkérdezed te mennyiért dolgozol óránként bruttóban? Megéri hogy megnézzem neked? Na ugye, menjünk inkább sörözni :) -
"akkor pedig megfizeti azt, ami vagy aki ehhez hozzásegíti"
Sajnos erről oldalakat tudnának írni a számtekboltosok/rendszergazdák, hogy a "neked ez öt perc", "mi? Hármat kattintottál, és ennyit kérsz?", illetve a "Tudom, hogy péntek délután zárás előtt vagyunk, de itt ez a laptop, hétfőn reggel vinném, nemtudommiabaja" emberek mennyit hajlandóak fizetni a szolgáltatásért. Már csak azért is, mert "ezt a szomszéd kisgyereke"/"keresztfiam" is meg tudná oldani, csak hogy-hogy nem, épp nem ér rá... -
-
És az "Adminisztrátor" kifejezés pedig viccből létezik a "felhasználó" mellett.
Aki felhasználó, annak nem kell ilyesmit tudnia, és nem kell ilyesmivel foglalkoznia. Ő bekapcsolja, és használja. Ha nem tudja használni, akkor pedig megfizeti azt, ami vagy aki ehhez hozzásegíti (pl. előtelepített rendszert vásárol, stb.). -
Renegade #34724 óóóóh, az úgy azért már más :) -
zsgaby #34723 Mert vett egy laptopot oprendszer nélkül, és azt gondolta képes feltenni a windózt egyedül. Telefonon eljutottunk odáig hogy belépett a biosba :) Igen fontosabb az irodai alkalmazásokat ismerni, de ő informatikai szakközépbe ment tanulni álltsuli után.