PC HUMOR 1.2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Metalmilitiakid
énse értem, ez tök megszokott kép 😄

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

Rage47

?
benőmenő
óóóóó a drága jó aszfaltban nem kell csalódnom

Solten
<#alien>

Saor Alba

isteni ez a videó!!! 😄DD

DJ RX7
nekem barátnõm már azon nagyon berágott, hogy azt mertem mondani, hogy elindítom a wow-ot míg õ pihen egy kicsit. <#idiota>

:3

Solten
Mondjuk gyanus ez az 1 honapig no sex, ha en az asszonyt nem kezelem 3 napig, neki is a monitorom bezuzasan kezd jarni az agya.

Saor Alba

<#eljen>

-tRs-Landor

Zomil
õ csak azt mondja, h nem valoszinü, h egyböl angolul kezdenéd el oltani a csajt, hanem inkább magyarul 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

jazzy
És ha egy moldáv és egy német lakik együtt Londonban? Nem értenék egymást az anyanyelvükön?
Rage47
gondolom egész nap filmezik, és van 5 terrás winyójuk 😄
Mondjuk ezek a BF3-as videók... Se nem ritka, se nem igazán nagy tétel egyik sem. Kb napi egy ilyet tudnék filmezni én is, csak a faszom fog több órányi videót felvenni 10 másodperc kedvéért. (Õszintén nem is teljesen értem, hogy hogy a picsába keletkeznek ezek.)

Büdös Bohóc
Fake SZAG? 😄 LOL fel se tûnt senkinek, hogy nem is natív angol/amcsi egyik sem? Akcentus keményen hallatszik és ez még a videó elején nem gáz, csak mikor bebassza a monitort a csaj és ANGOLUL szól a párjához aki érezhetõen ugyanolyan akcentussal szól vissza, ahelyett, hogy mindketten az anyanyelvükön tolnák az már nem csak gyanús.

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

Hegi90
nem humoros, de wow...

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

shenmuedc
Ha amerikai akkor más nem is lehet. Még amit kérdeznek se...
gergely1991
Fake szagot érzek...

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

Solten
Francokat, itt a csaj egeszseges, meg eleg jol turte hogy a faszi nem elegitette ki egy honapja... 😄

Saor Alba

Beast Machine
Az egy dolog, hogy 8 órában játszódik, szíve joga, de hogy egy hónapja nem kettyintette meg az asszonyállatot... Itt vmi nagyobb gond van.

...vágod?

Inkább nem húzom fel magam basszus

Akkor vidulj!

Zomil
hát az oké, h a csávo egy fasz, h napi 8orában minecraftozik...de a csaj se komplett az biztos :S

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

N o N a m e
A büdös kurva!
Zomil
ezen felnevettem 😄

RelakS
valahogy a Valve-féle robotos elõadás jobban tetszett 😄

23000-res ték

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Zomil
😄

RelakS
ez valahogy beteg 😄

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Zomil

Guren
a gétéanégyezés a világ leghasznosabb idõtöltése!

Zomil
más játékkal nyilván nem...

Büdös Bohóc
napi 1 órát kibaszol az életedbõl

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

Guren

LasDen
nekem olyannak tûnik mint a gitár hero...nyomkodni kell a megfelelõ gombokat a megfelelõ idõben....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

SzirmosSzisza
Én is így voltam vele, de napi 1 órára lazán le tud kötni 😊

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

I.C.ram
Sosem értettem, hogy ezeket a szarokat az ázsiaiakon kívül hogy tudja bárki is élvezni.
Guren

Mazarex
ez mibõl van? I
I
I
\ /
.

A mesterséges inteligencia nem ellenfele a természetes hülyeségnek.

SzirmosSzisza

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Hegi90
_:SADADS_ADS

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Dzsini
Van egy másik részlet is:

ACT VII, SCENE II, CONTINUED
Lifts-Her-Tail: My goodness, that's quite a loaf! But how ever shall it fit my oven?
Crantius Colto: This loaf isn't ready for baking, my sweet. It has yet to rise.
Lifts-Her-Tail: If only we could hurry that along. How would I accomplish such a task?
Crantius Colto: Oh, my foolish little Argonian maid, you must use your hands.
Lifts-Her-Tail: You wish me to kneed the loaf? Here?
Crantius Colto: Of course.
Lifts-Her-Tail: But what if the mistress catches me? Your loaf was meant to satisfy her appetite.
Crantius Colto: Don't fret, my delicate flower. I'll satisfy the mistress's cravings later.
Lifts-Her-Tail: Very well, but I'm afraid my oven isn't hot enough. It could take hours!
Crantius Colto: Plenty of time, my sweet. Plenty of time.
END OF ACT VII, SCENE II

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

😄DD
- Apu hogyan kerültem én erre a világra?
- Na jó fiam, erre a beszélgetésre elõbb utóbb sort kellett keríteni,
figyelj így történt: Apukád megismerte anyukádat egy chatszobában, majd
találkoztak egy cyberkávézóban és anyukád a WC-n letöltött pár adatot apukád USB kulcsáról. Amikor apukád befejezte a letöltést, észre vette, hogy ezt megelõzõen egyetlen tûzfal sem lett feltelepítve. Ekkor már késõ volt CANCEL, ESC gombok nyomkodására, mert a "Biztosan elkezdi a letöltést?" ablak leOK-zása már a Beállítások menüpont alatt ki lett pipálva. Anyukád antivírus programja régen volt frissítve ezért apukád "blaster-worm" vírusával nem tudott mit kezdeni. Ekkor megnyomtuk az "Enter" billentyût és kaptunk egy rendszerüzenetet ezzel a felirattal: "Maradék idõ a letöltés befejezéséig 9 hónap..."

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

SzirmosSzisza

Calver
te ezt imádni fogod <#idiota>

"The trees move. Do you not see it?"

Aquir
😊

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

😄!
SzirmosSzisza

szabod
új meme?

Mente et Malleo

SzirmosSzisza