PC HUMOR 1.2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Saor Alba
\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
#22962: nem tudom belõni melyik a jobb/komikusabb... ez vagy az növényi olajos hûtés <#idiota>#idiota>
"The trees move. Do you not see it?"
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"
Core i5-2500K proc, 4giga ram, Sapphire AMD 6870...
Nagy ég, hogy megy az idõ...
Akkor már futna a gépemen? 😄
A Far Cry is valamikor 2004-ben jelent meg, és az is már milyen jól nézett ki.
A játékmenet, meg max egyedül fulladhat unalomba, de aki egyhuzamban addig tudja játszani, hogy megunja, az inkább menjen és éljen, mert túl sok idõt tölt játékkel.
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Nekem például a Red Orchestra-ban (nyilván nem egy kategória) nem tetszett, hogy annyira realisztikus, hogy közvetlen közelrõl se találta el a az ellenfelet, meg azt se láttam honnan lõnek de meghaltam. Kinek a pap kinek a paplan.
ha kategóriáján belül ténylegesen szar... na akkor lehet szarozni.
SS 1-2 kategóriájában (agyatlan hentelés) remek volt, harmadik részt még nem próbáltam, de egyszer sorra kerül az is.
vagy egy bughalmaz tdu, esetleg egy lebutitott skyrim
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Lásd pl Unreal ... ja, hogy 98-as játék, és egész jól nézett/néz ki, és még lebilincselõ is volt? Bocsánat. Ma meg már a grafikai "fejlõdés" címén olyan renderelõ motorokat csinálnak, amin egy közönséges élsimítást sem lehet lefuttatni. (az utólagos mancsolást meg hagyjuk, apró cuccokkal nem tud mit kezdeni)
ja nem szar, csak úgy néz ki, mint egy 10 éves okádék fos játék
súgd már meg, h te mégis milyen játékokat szeretsz? Saints Row és Serious Sam sorozatot, avagy a valóságtól elrugaszkodott, agyatlan élvezkedést nem (bár tévedés lehetõségével együtt megkockáztatom, h egyiket sem próbáltad), ez már lejött, de akkor mégis miket?
és nem basztatásból mondom, ne értsd félre - ha az lenne, alsó hangon célozgatnék CoD/MW iránti féktelen imádatodra <#gonosz1>#gonosz1>
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
: Every man lives, not every man truly dies.: Razor,Lightning Revenant