PC HUMOR 1.2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hegi90

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Solten
Na igen, -ha komolyak akarunk lenni- ez az eset is ravilagit arra hogy egyes szulok remenytelen esetek... 😊

Saor Alba

Büdös Bohóc
apukát verném pofán, nagy esélyt adok, hogy csak rávette a gyereket a színjátékra, hogy a nintendósziktifóóóóóóros videóra legyen valami jó kis "válasz" videó.

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

Solten

Saor Alba

Guren
én csak egyszer kraftoltam, de én is kupont kaptam. viszont nem panaszkodom, mert már két játékot nyertem :3

Büdös Bohóc
most mi van?

Nem is lenne ezzel baj, ha a szenek fixen valami értékeset dobnának. 2 adag szenet craftoltam el, mindkettõ adott 50%os kupont olyan játékokra, amiken most 60-75%os árleszállítás van. Remek...
SzirmosSzisza

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Rage47
😄😄😄:
Calver

#22962: nem tudom belõni melyik a jobb/komikusabb... ez vagy az növényi olajos hûtés <#idiota>

"The trees move. Do you not see it?"

Aquir
😄D

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

SzirmosSzisza

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Jim Morrison
most kaptam karira többek között ilyen procit. Állat az fix!

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Büdös Bohóc
😄DD

SzirmosSzisza
Ezért jó a laptop, értékeli az ember a régi (meg indie) játékokat <#hehe>

benőmenő
bocs ott nem láttam milyenek, mert úgy csillog minden, mintha üvegszeme lenne a karakternek <#idiota>
RelakS
heee?! Már megint fejlesztenem kell?! Afenemegette <#idiota>

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

SzirmosSzisza
😄D

Guren
>bf3
>okádék textúrák

o wow

hát talán az Prehistoric 2, az is csak visítva...

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"

RelakS
idén újítottam be majdnem csúcskategóriára, csak menne valamennyire <#idiota>
Core i5-2500K proc, 4giga ram, Sapphire AMD 6870...

Rage47
az a baj, hogy ettõl függetlenül nem menne a gépeden😄
enyémen legalábbis nem megy maxon 😄
RelakS
"a crysis 1 óta, - ami mellesleg 4 éve jött ki-"
Nagy ég, hogy megy az idõ...

Akkor már futna a gépemen? 😄

A Far Cry is valamikor 2004-ben jelent meg, és az is már milyen jól nézett ki.

benőmenő
Most nem azért, de a serious sam részek mindig is techdemoknak készültek, és a crysis 1 óta, - ami mellesleg 4 éve jött ki- ez az elsõ játék, amiben nem okádék textúrákat tolnak az arcunkba a képernyõ 90%-át bevakító lens flare-el (ala bf3), hanem tényleg a helyén vannak a dolgok, és egy konstans látványt kapsz, nem mint a bulletstormban, ahol a kaktusz egyik fele kaktusz, a másik oldala meg már úgy néz ki, mint egy polip csáp.
A játékmenet, meg max egyedül fulladhat unalomba, de aki egyhuzamban addig tudja játszani, hogy megunja, az inkább menjen és éljen, mert túl sok idõt tölt játékkel.
Zomil
portálos karácsonyi képregény 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Büdös Bohóc
nem is az 1-et és a 2-t fikáztam...

DMZ
A Serious Sam-ekre szerintem jobban ráillik az FPS jelzõ, mint az ilyen "lelövök 2 ellenfelet és 5 perc cutscene" kreálmányokra. Itt nem kell a golyó ballisztukus pályájára figyelni, nem baj, hogy elfér a hátadon 10 fegyver, pont ezért jó. Kikapcsol.
Nekem például a Red Orchestra-ban (nyilván nem egy kategória) nem tetszett, hogy annyira realisztikus, hogy közvetlen közelrõl se találta el a az ellenfelet, meg azt se láttam honnan lõnek de meghaltam. Kinek a pap kinek a paplan.

Guren
akkor cod-ozz, az a játékipar csúcsa.

gergely1991

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

Calver
protip: nem a te stílusod ≠ szar
ha kategóriáján belül ténylegesen szar... na akkor lehet szarozni.

SS 1-2 kategóriájában (agyatlan hentelés) remek volt, harmadik részt még nem próbáltam, de egyszer sorra kerül az is.

Zomil
látom fikázás az aztán megy, a szokincsed meg hatalmas, azt már mondjuk nem tudod megmondani, h egy fostalicska futoszalagon gyártott cod mitöl lenne jobb ennél?
vagy egy bughalmaz tdu, esetleg egy lebutitott skyrim

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

jazzy
Ez félreérthetõ volt, tehát ahhoz haverok kellenek, hogy játékélmény legyen, egyedül tényleg unalmas, ne értsd rosszul.
jazzy
Igen, haverokkal serious samezni abban van játékélmény.. csak ahhoz kellenek haverok.
Büdös Bohóc
fú képzeld játszottam és tudod már 10 éve is ásítottam attól, amit ebben "játéknak" neveznek. Nevetséges az egész, legalja garázsfejlesztõk jobbat kitalálnak, mint ez a dögunalom.

Guren
játszottál te már valaha serious sam-et haverokkal? nem hiszem.

Büdös Bohóc
ja mert aztán a játékélmény az kiváló a serious sam 3ban :dddddd ne nevettess már úristen.

RelakS
azért 10 éve az okádék fos grafikától is leesett az állunk, nem-e?
Lásd pl Unreal ... ja, hogy 98-as játék, és egész jól nézett/néz ki, és még lebilincselõ is volt? Bocsánat. Ma meg már a grafikai "fejlõdés" címén olyan renderelõ motorokat csinálnak, amin egy közönséges élsimítást sem lehet lefuttatni. (az utólagos mancsolást meg hagyjuk, apró cuccokkal nem tud mit kezdeni)

jazzy
Játékélmény > Grafika és sajnos ezt mostanában a játékkészítõk is kezdik elfelejteni, pont az ilyen "jelzõ" kritikák miatt..
Büdös Bohóc
gta, cod, deus ex, skyrim, la noire, tdu

ja nem szar, csak úgy néz ki, mint egy 10 éves okádék fos játék

Calver
#22393.
súgd már meg, h te mégis milyen játékokat szeretsz? Saints Row és Serious Sam sorozatot, avagy a valóságtól elrugaszkodott, agyatlan élvezkedést nem (bár tévedés lehetõségével együtt megkockáztatom, h egyiket sem próbáltad), ez már lejött, de akkor mégis miket?
és nem basztatásból mondom, ne értsd félre - ha az lenne, alsó hangon célozgatnék CoD/MW iránti féktelen imádatodra <#gonosz1>

Guren
hahaha nem.

Büdös Bohóc
te jó Isten mekkora szar ez a játék

I.C.ram
youtuberepeater.com
LasDen

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

qetuol
persze sok megoldás van, pl. a a youtube elé beírod az url-be h infinite. egy auto replay egyszerûbb volna, lejátszási listát nem fogok csinálni egy beágyazott videónál

: Every man lives, not every man truly dies.: Razor,Lightning Revenant

morcosqtya

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

Calver

SzirmosSzisza
Csinálsz egy lejátszási listát és belerakod.