PC HUMOR 1.2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

GregSB

Dzsini
Videojátékok logikája:

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Dzsini

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Büdös Bohóc
tudom ki van a képen csak a szöveget nem értem teljesen -.-

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

Zomil
c++-os bácsi 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Büdös Bohóc
nem értem, pedig lehet, hogy kéne XD

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

Zomil

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

RatBaG
4:30 😄DDDD

Per Aspera Ad Inferi.

Dzsini
Azért az Amigás floppyrecsegés se semmi 😊 (Workbench)

Rage47
az tényleg ilyen 😄😄
GregSB
http://www.therestartpage.com/

Full screenben nézzétek!

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Xp-nél hibahang priceless 😊

Hegi90
please don't

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Froopy
Egy héten belül mém lesz!😊

A hangszínt hanglétráról festjük a hangfalra?

tutituti
😄DDDDD
mentettem is!

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

GregSB

Daell Drow
visitok ezen XDDD
GregSB

Dzsini

madi 9k
wao, hogyan sikerült #23049-re válaszolnom mikor a #23048-ra céloztam 😄 bocsi

http://www.madaraszautosiskola.hu

madi 9k
ban plz 😄😄😄 csillagokat látok

http://www.madaraszautosiskola.hu

w77d
bal alsó sarokban az a pislogás effekt bammeg szakadok XXXXXXXXXD

I used to be a virgin then I took a vagina to the penis.

Zomil
az igen... 😄

I.C.ram
Régen táblafilccel rajzoltunk pontot a monitorra, hogy tudjuk hol a közepe 😄 pl Unreal: Strike Force-ban.
Adaaam
Ilyen szép blogot is ritkán látni 😄

everything's better with music

Aquir
jó akkor a többi fps-nél se használd, tippelgess 😊)

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

kifli
én nagyából bármikor megtippelem hol is a képernyõ közepe, játszani kell kicsit célkereszt nélkül és rögtön megtanulja az ember 😉
Aquir
épp ezaz hogy nem tudod anélkül hogy pontosan hol van a közepe.. és ezt már nem én offolom

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Zomil
codokban is a sniper zoom nélkül középre lött szoval ott is használhato volt 😊

kifli
hiába kapkodom az egeret, a képernyõ közepe ottmarad 😄
Aquir
és a célkereszt mégis csak egy referencia pont amikor a képernyõ szélére kapod az egeret 😊

kifli
wp-vel várni kell mikor scoopolsz egy kicsit, hogy odalõjön, ahova célzol, annyi idõ alatt meg megkeresed simán a delkivenst 😊

scout zoom nélkül is a képernyõ közepére lõ, azzal kell ilyet játszani 😛
Hmm..lehet benne valami. Hétvégén esküszöm kipróbálom. 😄 Kösz a tippet commissioner!

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

Aquir
de becélozza vele és egybõl oda nagyít rá a scope..

xDDDDD

Attól,hogy magán a monitoron ott van a pont,attól még nem oda fog lõni. Mellesleg meg a WP scope nélkül soha nem fog egymás után 2X ugyan oda lõni. Még akkor sem,ha nem mozogsz.

régen ezt úgy oldotta meg haverom, h filctollal célkeresztet rajzolt a monitor közepére...

w77d
Water DLC XD

Aquir
😄  

Zomil
😄

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Dzsini

Szerintem mind2.

Player fail, mert konzolon játszik fps-t.
Game fail, mert ez a játék egy bugos fos.

😄DDD Jellemzõ..

Én csak CS 1.6-al játszok,de ott is van ilyen,mikor WP-vel rohangálok és nincs idõ scopeolni. Ugyanezt játszom el..😄

Rage47
mintha magamat látnám 😄

További vicces videók: videjo.tk

tommygear
"poén" inkább
Ic3 m4n
az lenne a "humor", hogy a sok pr0n közt ott van az a meseovis lófasz

tommygear
?