PC HUMOR 1.2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Aquir
Adottak az eszközök, és mi, az élõlények. A Földön vagyunk. sokan. Ami ebbõl következõen megtörténik, az megtörténik.

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Zomil
sajnos ezt teszi az internet anominitása... :(
lehet, h még puskázni se merne, de mivel az interneten ugyse derül ki, h kicsoda ö igy nem zavarja...

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Metalmilitiakid
Talán egy éve találkoztam egyszer csíterrel MW2 ben, persze warezben, ahol teljes anonimitás van, sztem még a fõ fõ adminok se tudnak senki azonosítani hosszabb távon. Rászóltam, hogy kapcsolja már ki. Kikapcsolta, majd bocsánatot kért, hogy csítelt, csak nagyon felidegesítették és így akarta levezetni a feszültséget. Fogalmazzunk úgy, hogy nem kicsit lepõdtem meg. Vannak még csodák.

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

morcosqtya
A második inkább probléma.

Legfõképpen amikor már teljesen természetesnek veszik és nincs az értékrendjükben olyan pont amivel (önmaguk számára is érzékelhetõen) morálisan ütközne, azaz hiányzik már a tanultak (neveltetés) és a tetteik közötti eltérésbõl adódó belsõ feszültség.

A "kockaság" önmagában nem bûn de nem is erény, idõvel kinõhetõ... vagy akár éppen fordítva.. :)

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

Metalmilitiakid
Igazából az, hogy büszkék arra, hogy õk csítelnek. Mert az, hogy kockák leszarom, az hogy valaki csítel azt nem bírom, de ha még büszkék is rá az külön irritál.

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

És mi aggaszt, az hogy ennyire kockák, vagy hogy ennyire pofátlanul csítelnek? :D

Metalmilitiakid
Nem annyira humor, inkább kiábrándító. Hazafelé tartottam Miskolcról kicsiny falumba és álltam a buszállomáson a buszra várva, amikor megérkezett mellém 3 ilyen 12-14 éves gyerek, majd azt ecsetelték a busz érkezéséig eltelõ 5 percben, hogy kinek milyen aimbotja meg wh ja meg egyéb cheatje van és mennyire jó meg, hogy mûködik. Erõs késztetést éreztem rá, hogy enyhén mellkason talpaljam õket. Remélem nem a teljes fiatal generáció ilyen...

update

gergely1991
Az....azok a régi szép idõk.XD

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

gergely1991
Miért, hogy hívják? <#idiota>

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

Hegi90
anno adatb gyakon 10 másodpercig beállt a csönd, mikor valaki hangosan így hívta. <#banplz>

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

SzirmosSzisza
Jajjj, Access ? :D

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

gergely1991
LOÁL, Frissítõ lekérdezés.:D

ezjó :D
artschi
<#smile>

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

Dzsini

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

LasDen
http://www.youtube.com/v/NrDSsNtpSko&version=3

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Aquir
gmib 9
http://www.youtube.com/v/m3bZsg5W60U&version=3

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Aquir
a képregény a felnagyítás, túlzás eszközét használja a vicces résznél :)

Beast Machine
Nem is halnak meg, csak elájulnak...

...vágod?

SzirmosSzisza
Y u no play Pokemon ? :D

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Zomil
Ezt most érteni kéne? :D

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

SzirmosSzisza

artschi
az elõfizetésem is lemondtam.

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

artschi
remek...

LasDen
Filesonic részben bedobta a törölközõt....megosztani nem, csak tárolni lehet....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Aquir

SzirmosSzisza

SzirmosSzisza

Büdös Bohóc
xddddddd

sõt lehet csak feltört egy reget, amiben volt ajándék vip, régen osztottak néha vipeket :D

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

SzirmosSzisza
100 Forint is 100 Forint !:D

Desiderata
ez eszik közben? <#nevetes1>
Büdös Bohóc
kit érdekel XXXD

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

Narxis
nekem má 8 éve vége van XXXD

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

zöldeshányás
http://www.youtube.com/v/OC9-RTQOO8U&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

\"fingjál bele a rencerbe\"

SzirmosSzisza
Windowed mode + dual monitor :)

LasDen
http://www.youtube.com/v/V26qd29SzCs&version=3

MR ME
:DDD

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Solten
http://www.youtube.com/v/ALZZx1xmAzg&version=3

Saor Alba

Jim Morrison
igen :p

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

w77d
nekem má 3 éve vége van XXXD

kifli
neked már vége? Rohadj meg :D
Jim Morrison
inkább gyere tf ezni :D

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

SzirmosSzisza
Vége a vizsgaidõszaknak, jöttem vissza spamelni !:D

Calver

"The trees move. Do you not see it?"

'“It was in retaliation for Megaupload, as was the concurrent attack on Justice.gov,” Anonymous operative Barrett Brown tells RT on Thursday afternoon.'

Ööö, ha az anon operatívnak tudjuk a nevét, akkor nem pont a lényege veszett el a dolognak..?

berlinboy6329
Majd kedden PIPA szavazás.Ha az átmegy,lesz itt SOPA is..Azt írják Redditen,h 40 szenátornak kell nemmel szavazni és eddig 1 számjegyû a nemek száma.Akkor aztán lehet counterattackolni.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

sonic syndicate