PC HUMOR 1.2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

morcosqtya

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

Aquir

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Hát ez Zseniális 😄DDDD

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

GregSB

Pppééjnt!

Desiderata
Büdös Bohóc
a faszom ki van már az ilyen képsorokból amúgy, nem képesek feliratok nélkül rajzolni semmit? Szerintem anélkül is érthetõ lenne, de a sok kis 10-12 éves köcsögnek ez a vicces biztos :-| annyira fejberúgnám az összeset, sõt mindenkit, aki ilyen szart csinál

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

Jim Morrison
jaja, szerencsére volunak erre.

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Solten
Az UK-ban is elkezdte a mukodeset, a havidij olcsobb mint a minimalber/ora, szoval nem csoda, eleg eletkepes dolognak tunik.

Saor Alba

Aquir

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Calver
vagy átcsusszansz a határon túlra, és bevásárolsz ott, ahol nincs ez az élõsködõ féreg szervezet <#hawaii>

más:

"The trees move. Do you not see it?"

[HUN]FaTaL
Egyszerû: Nem kell külsõ vinyót venni. Veszel egy usb racket meg egy belsõ vinyót és akkor nincs rajta ez a szarság. 😄

http://goo.gl/gd6Zi5

SzirmosSzisza
Ez csak külsõ, akkor nem is akkora para :o

Amúgy akartam javasolni, hogy vegyetek mini pc-t 25$-ért, abba csak egy memórikártya kell 😊 (csak nem ugrott be mi a neve, valamiért Rosetta rémlett, de nem az volt :C)

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

SzirmosSzisza
Stealthy + Pandora = <3

Illetve régebben volt olyan bugja Pandorának, hogy https-el ment bárhonnan, nem csak USA-ból 😄

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Zomil
szép dolog föleg, h nemrég szöktek ujra az egekbe a hdd árak :S

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

sonic syndicate
Hegi90
Az Artisjusnak inkább ilyen megoldásokon kellene törnie a fejét, lehet még többet is kaszálnának ezzel, mint a cd-s, pendrive-os lehúzásokkal...

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Hegi90
de amúgy egy netflix vagy Hulu szerûségnek én is kurvára örülnék itthon.

Egy spotify-ról már ne is beszéljünk.

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Hegi90
a legtöbb animének nincs is becopyrightolt neve itthon, ergo nem illegális a letöltésük.

Zomil
amig Mo-n problémás az uj sorozatok beszerzése addig engem zavar...pl. egy netflix-re befizetnék, mert nekem nem drága és simán megérné...a másik meg, h én pl. szeretem az anime-ket, azt meg mégnehezebb legálisan beszerezni...
a netszolgáltatonál meg franc tudja mi fog wareznek számitani...

meg amugy is zavar, h sok honapra visszamenöleg bármikor megnézhetik, h én x napon épp mit néztem a neten...

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

SzirmosSzisza
Amúgy USA-ban érdekes módon mióta Netflix van visszaesett a film/sorozat letöltés. Illetve a Steam is nagyon sikeres. Ergo csak az emberek lusták / nincs megfelelõ szolgáltatás sok helyen.

GregSB
Aham, szóval nem tudok majd többet zenét és sorozatot letölteni, hanem rá leszek kényszerítve hogy fizessek érte.

Szerintem túl fogom élni valahogy.

Bocs, az SG bõvítmény volt a ludas, nem láttam tõle a linkedet. Na hát ha tényleg ennyi baj van a 9gaggel amit itt írnak, akkor asszem ezt túl fogom élni... én azért járok a 9gagre mert ennek a legegyszerûbb az UI-ja, és kész. Kit érdekel hogy honnan származnak a képek amiket feltöltenek? Engem aztán nem.

SzirmosSzisza
Ja, akkor kapufa, #1 és a #2 az egy link.

Hegi90
szkámbeg forcsen!
támogatja a kalózokat és uszít a jogvédõk ellen
-------------------------------------------------
mérges lesz, mikor a 9gag felhasználja a mémjeit

na vegyetek be egy leszarom tablettát.

Most én vagyok értetlen, vagy te beszélsz összevissza 😄 Hol van leírva? Nem linkeltél semmit.

(nekem az SG bõvítmény beidézte a topik elsõ két kommentjét, de felteszem nem arra céloztál)

SzirmosSzisza
Le van írva miért utálja a legtöbb ember 😊

?

SzirmosSzisza
Parancsolj: #1, #2

Mindjárt eléri a félmillió aláírót. Mondjuk nem hiszem hogy ez a petíció sokat ér önmagában.

Zomil
itt kicsit másrol van szo, a szolgáltatok rögziteni fogják a böngészési elözményedet, meg ugy kb mindent rögziteni fognak, aztán letilthatnak a hálozatrol, persze az internetszolgáltatoknak az a jo ha minél nagyobb netre fizetnek elö a warezolok, csak az ACTA-val nem a felhasználokat büntetik, hanem a szolgáltatokat, ergo bárkit kitilthatnak majd warez miatt gond nélkül.

sonic syndicate
Büdös Bohóc
leginkább igen, itthon mondjuk máshogy megy ez, a politikus apucinak a fia SMS warezzal szedi magát és mikor nem megy a bolt, akkortájt szokás különbözõ jól menõ torrent oldalakat bezáratni.

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

GregSB
Vagy most azért köcsögök, mert olyan oldalak és szervezetk felszámolását tûzték ki célul, amelyek pénzt keresnek kalózmásolatokon?

Hûdegecik.

GregSB
"Magyarország a többi uniós tagállammal együtt január 26-án aláírta a hamisított termékek árusítását tiltó egyezményt.

...

Az ACTA a hamisított termékek és kalózmásolatok kereskedelménekvisszaszorítását tûzte ki célul, ami a megállapodást aláíró országok nemzetközi együttmûködését is lehetõvé teszi."

Az, hogy otthon letöltöd és megnézed az nem egyenlõ a kereskedéssel és árusítással, ez az egész nem is az ellen szól, szóval mi is itt a probléma?

De miért lenne az internet rákja? Mi a probléma vele? Vagy csak simán divat utálni mindent ami mainstream?

Guren
a 9gag az internet rákja, ne nézd.

SzirmosSzisza
Nézz minõségi oldalakat <#gonosz1>

Pl redditen a /r/worldnewsban volt pár hír róla.

Észrevettem, de hiába csinálok postot ha törlik azt is, gondoltam hátha itt valaki tud valami up-to-date infót a dologról.

Dzsini
Kérdezd meg tõlük, ez az sg.hu fóruma.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Mi a tököm van itt, a 9gag-en másodpercek alatt törlik az ACTA-ellenes postokat...

Zomil
jujjj.... 😄DDD

Aquir
😄

Hegi90
aztakurva

SzirmosSzisza
😄DDDDDDD

SzirmosSzisza

SzirmosSzisza
<#eljen>

sonic syndicate
LasDen
valahol már 3.vh-t vizionálnak...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár