PC HUMOR 1.2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

morcosqtya
OFF:
Szerintem vannak csúnyábbak. Idehaza (hacsak nem direkt elengedett terráriumi példányról beszélünk) a fekete özvegy fajok közül maximum az európai özveggyel (L. tredecimguttatus) futsz össze. Már ha ez szerencse.. :-) Arachnológia OFF.

ON:

Tribler
"A teszt alatt eltekintettünk attól, hogy a hálózaton jelenleg elérhetõ tartalom jogtiszta-e, inkább az érdekelt, hogy maga a technológia mûködik-e."

ofkorsz... én is linuxot fogok vele letölteni..

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

Guren
sokszor inkább a trinidadi, mint ez. legundorítóbb pók a világon D:

CharrDen
És én naívan rákattintottam a linkre, gondolva, hogy csak nem lehet olyan rossz az a pók...

morcosqtya
Na jó, akkor Õt nem küldöm most át hozzád... <#ravasz1>

Jim Morrison
most te komolyan azt hiszed, hogy majd rákattintok a linkre? :D
elég mára a pókokból, mert mindenben majd azt látom majd<#wow3><#vigyor3>

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

w77d
Májtika!!!!! Mááááááájtikaaa!!! nem láttátok valahol Májtikát?

morcosqtya
Bár ritkák, de sajnos akadnak elengedett terráriumi madárpókok is... <#ravasz1>
Ezekhez képest a legtöbb farkaspók faj akár még megnyugtatónak is nevezhetõ (kivéve a szongáriai cselõpókot).

Pl. nem lehet kellemes érzés ha hajnalban a párna szélén Trinidadi kispajtásunk figyel..

Jim Morrison
ezzel szerintem mindenkit megnyugtattál... :D

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

RatBaG
ja, ezeknek igazából nem is mérete para, hanem már szemmel látható, hogy szõrösek a kis szemetek :D

Per Aspera Ad Inferi.

morcosqtya
Csak látszólag olyan "nagy" a pók.
Nagyvárosi lakásban is elõfordulhat akár nagyobb is, lépcsõházban is volt szerencsém 45-50 mm-es döghöz is..

ez csak egy (nõstény) farkaspók, itthon is van belõle dögivel
SzirmosSzisza

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Hogy is felejthettem el...

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

LeWyTy
Jöhet egy ide illõ meme<#gonosz3>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

jazzy
Már a képtõl fölemeltem a lábam a földrõl és felraktam a székre..
Mármint úgy gondoltam,hogy pincében,padláson,pajtában..
Bár végülis Ausztráliában vagy Dél-Amerikában simán elképzelhetõ hogy a lakás valamelyik szobájába is betud jutni egy ilyen dög.
Ha szétszedném a gépet és ilyet találnék benne,kurvaélet hogy ott helyben infarktust kapnék :D

LeWyTy
Szerintem Amerika vagy Ausztrália.

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Egy ilyen gép vajon hol üzemelhet,hogy ekkora dögök belemásznak?

PLaci
Legalább odasült? <#idiota>

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci

Zomil
http://www.youtube.com/v/TFKwplDBmgg&version=3

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

PLaci
Nem a zorbán, de a bürokrácia...

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci

SzirmosSzisza
Tetszik, hogy azon a fáccse oldalon úgy állítják be, mintha a zorbán vitte volna el :D

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

szabod

Mente et Malleo

Ezt az elõbb találtam: hoffmannrozsa.com
Most aktuális: link1,link2

Büdös Bohóc
KOR-SZE-RÛ!

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

Büdös Bohóc
Ez egy nagyon korszerû újítás, amely lehetõvé teszi, hogy a tv-be bedugva játszhassunk!

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

tutituti
:DDDDDDD

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

SzirmosSzisza
Prioritás rendben !

pajti

RatBaG
vezeklésül végig kell nézned a másik friss feltöltését is, a 3 óránál hosszabb duke nukem coop partyt <#idiota>

Per Aspera Ad Inferi.

ja én kérek elnézést, ez már másik társasjáték :D
RatBaG
nem

Per Aspera Ad Inferi.

úúú micsoda ajánlat
(nem reklám -.-)
RatBaG
http://www.youtube.com/v/E9O7b2HEqD4&version=3

Per Aspera Ad Inferi.

biomage
ez durva

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

SzirmosSzisza
Valentin-nap

SzirmosSzisza

lol :D
SzirmosSzisza
Jajj, mennyit játszottunk ezzel :D

Valentin nap..

Aquir
egy idõ után tényleg vicces :D

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Aquir
tesóm csinált ilyet talán gimiben vagy azelõtt :) qkac volt a neve és "snake" volt, teleport is volt benne és ugyanígy körív mentén kanyargott, 2player game

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Dzsini

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

jaj baszki :DDDDDDDDDDDD

mondjuk nálam még mindig a székely gugel a nyerõ
SzirmosSzisza

LasDen
tök jó kis videó a Google mai logója...:D

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Beast Machine
'nyád :D

...vágod?

neeeeeeeeeee :D