PC HUMOR 1.2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ON:
Tribler
"A teszt alatt eltekintettünk attól, hogy a hálózaton jelenleg elérhetõ tartalom jogtiszta-e, inkább az érdekelt, hogy maga a technológia mûködik-e."
ofkorsz... én is linuxot fogok vele letölteni..
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

elég mára a pókokból, mert mindenben majd azt látom majd<#wow3>#wow3><#vigyor3>#vigyor3>
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Ezekhez képest a legtöbb farkaspók faj akár még megnyugtatónak is nevezhetõ (kivéve a szongáriai cselõpókot).
Pl. nem lehet kellemes érzés ha hajnalban a párna szélén Trinidadi kispajtásunk figyel..
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Per Aspera Ad Inferi.
Nagyvárosi lakásban is elõfordulhat akár nagyobb is, lépcsõházban is volt szerencsém 45-50 mm-es döghöz is..

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Bár végülis Ausztráliában vagy Dél-Amerikában simán elképzelhetõ hogy a lakás valamelyik szobájába is betud jutni egy ilyen dög.
Ha szétszedném a gépet és ilyet találnék benne,kurvaélet hogy ott helyben infarktust kapnék :D
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

Per Aspera Ad Inferi.
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár