PC HUMOR 1.2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

korán reggel lezsibbadtam tõle 😄
szegény pcgurus egy marék xanaxot elfogyaszthatott
Beast Machine
Na neeeeeeeeeeeee...

...vágod?

tutituti
istenem istenem.miért?
Annyira evidens az egész és csak értõ olvasás kéne ha már annyira tajgetosz+ hogy életében most telepít elõször.
lényeg hogy így este hatalmasat nevettem😄

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

😄DDDDDDDD

Rögtönzött PC Guru helpdesk szerintem az agyvérzés határán van 😄

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

[HUN]FaTaL
lol 😄DDD

http://goo.gl/gd6Zi5

Aquir

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

GregSB
Ezen beszarok 😄DDDD

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
és még be is jelölte az egyik csajt ismerõsnek, aki kinevette :ASDSD

Aquir

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Dzsini
Light-Bot (van belõle 2.0 is, további pályákkal)

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

LeWyTy
LOOOLL<#nevetes1>
(De az oldal tökéletesen funkcionál alatta csak a www.nyanit.com kell eléírni)

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

LeWyTy
Ez állati azonnal játszanom kell.<#szeret>
soha<#wow3>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Aquir
😊)

Anno linkelt itt valaki egy flash játékot, ahol be kellett programozni és úgy irányítani egy robotot. Tudja valaki ennek a játéknak a nevét?

Büdös Bohóc
vagy csak nem elég kocka

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

jajj baszki a freestart 😄 mikor éjfélig felmaradtam netezni, meg hajnalba keltem, mert akkor volt fél forint egy perc 😄
Rage47
<#eljen><#nyes>
Zomil
hát nekem azért nem hiányzik... 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

w77d
iiistenem... gyermekkorom mindennapjai XXXD

artschi
régi szép idõk... <#sir>

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

Dzsini
Nem vagy elég öreg, ha nem tudod a modem sípolásából megállapítani, hogy sikerül-e épp felcsatlakozni a freestart-ra 😊

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

SzirmosSzisza
Mókás lehetett 😊

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Calver
uTorrent stream funkcióját ismerem, csak még mielõtt a fájlmegosztókat visszaküldték a sötét középkorba (RapidShare friss 30 kb/s limitje...), nem nagyon használtam torrentet, mivel nem volt rá szükségem... így maradt félig "ideajándékozott" film/sorozat és VLC mágikus kombinációja <#hawaii>

"The trees move. Do you not see it?"

SzirmosSzisza
uTorrent stream funkciója tetszene neked szerintem :p

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Calver
viszont remekül lejátszotta a félig letöltött mkv-kat is, ami öröm volt a köbön, ugyanis a többi lejátszó kevésbé. (na jó, nem mintha olyan baromi sokat kipróbáltam volna)

"The trees move. Do you not see it?"

Zomil
én a nightly verzioját használom még mindig és nekem már azzal sem volt semmi problémám 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

SzirmosSzisza
HD filmeket elõdje is eléggé gyérül vitte 😄

Hegi90
ja meg néhány elvont playlistet nem kezel még rendesen.

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Hegi90
nekem nagyon tetszik, viszont ne felejtsétek el kikapcsolni, hogy mentse az elõzményeket, nehogy... khm...tudod... meglássák, hogy milyen ajándékokat fogsz venni...

meg azt is hallottam, hogy gyengébb gépeken nem viszi olyan jól a HD filmeket, mint az elõdje (ezt még nem próbáltam ki)

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

SzirmosSzisza
Milyen ? Azt olvastam valahol, hogy elég gány lett :/

RatBaG
WTF <#wilting>

Per Aspera Ad Inferi.

Hegi90
off
kijött a vlc 2
http://www.videolan.org/vlc/

artschi
😄D

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

A vége 😄

GregSB
<#hehe>

GregSB

gergely1991
szeretnéd mi?😄

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

Dzsini

Jim Morrison
legalább open source lesz?:-D

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

nonicks
ha jól emléxem már vmi ilyesmi volt, csak akkor Notch csinált 1 nap alatt játékot...

Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!

SzirmosSzisza
Mojang játékot csinál egy hétvége alatt. Pár infó. (volt egy szavazás és a legnépszerûbb és a legnemnépszerûbb ötletet keverik össze 😄)

pajti

SzirmosSzisza

morcosqtya
Ja, hogy "internetes" zsenit... ok, leesett.. 😊

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

SzirmosSzisza
Az nem elég internetes sajnos :c

morcosqtya
Word meg Excel elég oda szerinted? 😊

SzirmosSzisza

a szongáriai cselõpók iszonyú aranyos 😄 8-10 évesen a kedvenc szórakozásom volt ezeket befogni. néhány milliméteres szurok golyót kellett tenni egy darab cérnára, fonalra, ezt beereszteni a földbe vájt járatába és ahogy az ember érezte hogy ráharapott, kihúzta és már el is lehetett kapni a befõttesüveggel. 😄 csak aztán egy idõ után rájöttem hogy nem lehet itthon tartani õket, hiába volt ott neki festékesvödörnyi föld, nem ásott magának lyukat... viszont darázspókot és koronás keresztespókokat sikeresen tudtam tartani.
morcosqtya
Még.. 😊

SzirmosSzisza
Az ftp-rõl gyorsabban jön <#idiota>