35806
-
Plusz a keresésnél is kivették a linkeket a találatok rendezési lehetőségeiről. -
ez a furcsa nekem is...a google-re nem jellemzö az ennyire silány munka :S -
Zero 7th #26584 Eddig is szar volt, most fos lett. Lapozgatni kellett a hozzászólásokat, ami nem volt kényelmes, de legalább csak egy görgetésre voltam a videótól. Most, ha lenyitom a hozzászólásokat és pl a fele átolvasása után újra akarom indítani a videót, akkor egyrészt egy kilométert kell görgetnem fölfelé, aztán meg nem találom meg újra, hogy hol tartottam az olvasásban.
Nem lehetne úgy, mint ahogy néhány reklám van megoldva más helyeken, hogy a videó fixálódik a képernyőn, és csak a szöveg gördül, például?
Esetleg, így, hogy már nem is lehet 4:3 monitort kapni, nem lehetne, hogy a weblapok is támogassák a dolgot? Balra videó, jobbra görgethető kommentbox? Vagy valami? Bármi, amibe kettő percnél több munkát raktak a dizájnolásába?
Kissé gáz ez azért, világ egyik legnagyobb cége, elvileg igen kemény programozógárdával, és évek alatt ezt a szart sikerült kiszülniük... -
én kommenteket nem szoktam nézni... az nem tetszik, hogy főoldalon még két katt, hogy a feliratkozásaim feltöltött videót lássam :( -
krva jó az új youtube...
rákattintottam a minden hozzászólás mutatására
A hozzászólások alulról felfelé mennek időrendben.
Ha van válasz, az viszont felülről lefelé
Jelzés, hogy honnan hova mire válasz? Kattints a megfelelő linkre, hogy utána már kétszer is bent legyen az olvasandó hozzászólás ... Úgy kell keresni az egyes beszélgetések elejét
Hurrá, súlyosbodik a helyzet ezzel:
Válasz3
...
Válasz2
Válasz3
...
Válasz1
Válasz2
Válasz3
...
Hozzászólás
Válasz1
Válasz2
Válasz3
fasza :D -
-
-
"Necessity is the mother of invention" :) -
A legtöbb ilyen szerkezet az emberi lustaság miatt készül el :D -
geo91 #26577 érdekesség -
végülis, a tulaj 2 hónapja nem volt bejelentkezve, és a fejlesztő is sokáig nem volt, most belépett betenni a reklámot :D -
$(document).ready(function() {
$.each($("body").find(".sas"),
function(index, value) {
$(value).parent().parent().parent().parent().remove();
}
);
}); -
[code=js]<script type=\ -
de én nem akarok Shia LaBeouf lenni :C -
jaja :P -
kis nosztalgia
-
ðÐ{}Ð$&³#[}&@[]{
Köszi! :D
Az a reklám meg először úgy nézett ki, mint az utolsó olvasatlan üzenetes cucc. Azóta fehér és nagy lett, nehogy ne vegye észre valaki O_o -
yepp, megemlítettem már a mi kel az SG-nek topikban is, hogy mindenhol ez lesz? :((((( -
WTF
pont most látom először ezt a reklám sávot, de aktuális:
"Sasszem-kezelés: 63.000 sikeres szemműtét, 15 év tapasztalat alapján orvosi garancia
Most INGYENES vizsgálat!" -
Portal gondolom :) -
Magyarázatot, plz, mert én csak egy simogatni való szőrgombócot látok -
Eléggé ki van fakulva annak :D -
geo91 #26564 ha mélyen a szemeibe néztek, rájöhettek a nevére és hogy miért ide posztoltam :D
-
-
Pio #26562 Vagy Small Soldiers. De ide gondolom inkább a Battlefield Vietnam miatt került be. :) -
Rush Hour (Csúcsformában).
-
-
most néztem meg a gulliver utazásait, és egy ismerős dal szolalt meg a vége felé
nemrég volt egy ilyesmi téma. ki találja ki mibe volt ez?:) -
Látom biztosra megy a kábeleket is átmossa :D -
:D
-
az a trükkje, hogy a link végére berak az ember egy &start=[másodperc] részt, és öröm a köbön.
-
6:26
sg-n sose jön össze az időbeállítás. -
nem-van pörgetve :| -
igazándiból ő az a srác akin pár éve röhögött mindenki mert F.E.A.R. alatt rettegett és sikongatott.
Aztán ebben a videóban annyit mond hogy absolutely B*sszameg.Ennyi:)
emiatt gondoltam érdekes,merthogy írják hogy tud magyarul -
nem :( -
tudom nem igazán szeretitek az ilyet de odapörgettem(érdekességképpen)
-
jajj nemn tudom hogy nem esett le :D -
ac3 deluxe special easter egg version, steven seagal frizura
(vagy hamilton?) -
-
:D