PC HUMOR 1.2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

http://www.qwiki.com baszott jó ötlet
Aquir
yeah

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

sonic syndicate
eddig minden játékuknak csak 2 része volt, 3 már nem

Fresh Duke
Azt is megenné?

A heavy cost. I pay it gladly.

sonic syndicate

MR ME
😄D

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

morcosqtya
mee szótõ

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

wollnerd

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

[HUN]FaTaL
Mert a szótõ a szken (scan).

http://goo.gl/gd6Zi5

Aquir
mer' szótõ <#crazya>

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

:A?D:S:A_D:S?A😄?SA

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

akyyy
egy volt sulitársam egy érdekességet irt ki fb-ra.

az monjda: tudna valaki szkennerni? fontos

az ugye szkennelés lenne.

de a gép maga az szkenner. akkor miért nem szkennerés? 😄 és miért szkennelés. 😄

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Hegi90
😄DDDDDDDDDDDDDDDDDD

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

morcosqtya
<#nevetes1>
még mindig ezen röhögök..

morcosqtya
Jó reklám jó helyen.
(sarcasm)

Büdös Bohóc
<#sniffles>

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

Zomil
ezt most nem igazán értem...

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

morcosqtya

pxxl

All hail the double x!

CoolX
😄

Azért nem hallom a discoban a mobilomat, mert ott mindenki egyszerre csörög!

Büdös Bohóc
"Confusing privacy settings" - inkább pont az a kurva idegesítõ, hogy G+-on lófasz sincs ebben a tekintetben, facebookon gecijól lehet customizálni a dolgokat.

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

SzirmosSzisza
Elvan a srác 😄

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

GBike:
tommygear
mert megjátszott
benőmenő
F1 topicból <#idiota>
Carlos
<#vigyor5>

Þór vígi þessi rúnar

SzirmosSzisza
😄

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Guren
nekem még sehol nem vágták a képembe. vagy arról az egy darab linkrõl beszélünk a google bal felsõ sarkában?

Carlos
<#eljen>

Þór vígi þessi rúnar

SzirmosSzisza

Fresh Duke
Amit a Facebook csinál, az szimbiózis. 😊
Nem azért van minden cikk alján a Like gomb, mert a Facebook odarakta, hanem mert az adott oldal kirakta. A Facebooknak jó ez, mert már a csapból is ez folyik, az oldalnak meg pláne jó, hisz a Facebookozók tudomást szereznek a honlap létezésérõl.

A G+-nál is megvan a szimbiózis, de ami egy hatalmas elõnye, hogy ott áll az egész Google mögötte. Rengetegen használnak Gmailt (nem hiába), illetve meg se említem, hogy a Google keresõjét is használják páran.
Magyarán, a G+-hoz minden adott volt az agresszív terjeszkedéshez, ennek ellenére mégse indult be nagyon a dolog.

Mondjuk nem tudom mi benne a zavaró, úgy konkrétan. Az internet 99%-a szemét, ha egy like-gomb zavar valakit, akkor egy adblock nélkül nézett Index fõoldalra nehogy elmerészkedjen az illetõ, mert rögtön epilepsziás rohammal egybekötött agyvérzést kap...

SzirmosSzisza
És még így se annyira zavaró, mint a G+ 😊

Dzsini
Mert a facebook nincs ott az összes weboldal alján, tetején, a cikkek elõtt és után, minden cég weboldalán, a lájk gombocskákkal nincs telerakva az internet fele...

A kisebb rossz még nem jelent jót 😊

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Carlos
" Pedig aztán a Google pofátlan módon vágja a felhasználók képébe a vackát..." - egyetértek!
Megnéztem milyen, aztán mentem vissza a FB-ra. 😊

Þór vígi þessi rúnar

Fresh Duke
Tudod, az ilyen képek 90%-át a Google és a Facebook csinálja, hogy arra sarkallják a népet, hogy csatlakozzanak/ne csatlakozzanak a G+-hoz.
Pontos adatokról fogalmam sincs, de szinte biztos vagyok benne, hogy a G+ (jelenleg) nem ellenfele a Facebooknak. Pedig aztán a Google pofátlan módon vágja a felhasználók képébe a vackát...

Carlos
Forditva kéne... ki használ G+ -t... jóformán senki...

Þór vígi þessi rúnar

pxxl
ezt már én is említettem már régebben, hogy cukorberg helyében én addig adnám el a fb-ot míg toppon van. <#miaz>

All hail the double x!

pxxl
ezen besírtam...egyik ügyfelünk küldött egy diagramot <#idiota><#falbav>

All hail the double x!

Dzsini

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

pxxl
mert egy megjátszott jelenet, és így viccesebb? 😊

All hail the double x!

SzirmosSzisza

birdo
Nekivetkõzött ))

A valóság az, ami akkor sem tűnik el, ha már nem hiszünk benne.

morcosqtya
Áramvonalasan gyorsabban mozog a keze, így nagyobb az ütés ereje.. 😊

Aquir
nem akarta hogy bunyóban elszakadjon

Daell Drow
Miota 2-3 eve lattam ezt a jelenetet, azota is csak toprengek azon hogy miert kell levenni ehhez a polot?
SzirmosSzisza