PC HUMOR 1.2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
"I used to be an adventurer like you until I quit listening to quest givers and slaughtered everything that lay before me!"
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
ON: hosszabbító <#idiota>#idiota>
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Másfelõl meg nem kell sok különbség, hisz egy sorozatról beszélünk... És amúgy sem a különbség számít, hanem a hangulat, és az viszont mindegyik részben más.
A heavy cost. I pay it gladly.
\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed
Nem, nem olyan, mintha azt mondanám, hogy minden FPS ugyanolyan, mert ott van pl a Mafia vagy a Just Cause, ami ugyanaz a játékstílus, mégis maga a játék teljesen más jellegû. Ha azokhoz hasonlítom az egyes GTA részeket, akkor GTA sorozat teljesen egyforma részekbõl áll, árnyalatnyi különbségekkel.
És akkor még én vagyok a szûklátókörû, mikor te nem látod, hogy mi van TPS autós-akció játékok közt még a palettán...
\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed
All hail the double x!
Azt állítani, hogy "szinte mindegyik rész tökugyanaz", meg elég nagy szûklátókörûségre utal. (Ennyi erõvel minden FPS ugyan olyan, mert mindben csak lõni kell.)
"The trees move. Do you not see it?"
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
The Helicopter is a helicopter seen in one mission in Grand Theft Auto 1. The Helicopter is unflyable and is never seen anywhere else in the game.
plusz missziókban persze a boatot lehetett is használni vízen :)
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Emancipate yourself from mental slavement!
ki kellett lépnem a windowsból és dosban indítanom, mert csak 32mb memória volt a gépben és ha winbõl indítottam, akkor nem volt hajlandó futni, régi szép idõk... :D

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

Amúgy meg full felesleg. És vótmá.