PC HUMOR 1.2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Büdös Bohóc
nintendo polystation :DDDDD ennyi erõvel már simán playstation is lehetett volna, ígyis-úgyis hamisítás ez már :D

ja meg megason :D

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

pxxl

All hail the double x!

bazs1
Túlságosan beleéltem magam.

SzirmosSzisza

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

SzirmosSzisza
*szipszip*

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

RatBaG
nem.

Per Aspera Ad Inferi.

wollnerd
Az.

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

LeWyTy
De buta<#whatever>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

wollnerd

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

gergely1991
bazzz XDDDDDDD

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

MR ME
:DDD

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

wollnerd
Ez haláli! :D

XDDDDDDD

pajti

Narxis
Vitázni támadt kedvem.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

p*csba de barom vagyok, bocs, nekem még reggel volt nagyon... :D
Calver
ez mindenütt pontosan így van <#bohoc>
nerfnow rátett még egy lapáttal, Glorious PC gaming master race-t megfelelõ helyen mutatva

"The trees move. Do you not see it?"

Hát Magyaországon ez fordítva van.

SzirmosSzisza
Pff, egy PC bõven elég, mindenki tudja, hogy:

<#nezze>

Aramir
Az nem fehér Xbox, hanem átlátszó, annyira nem ritka, mint a zöld színû.
Egyébként ha már választhatnék, inkább az õ cuccai kellenének <#finom>
http://www.youtube.com/user/TheLastGamertube

SzirmosSzisza

SzirmosSzisza
Õ helytakarékos na :D

Jim Morrison
olyan cicám van :D

am ps3 ból kettõ is van ha jól látom (jó 2 bõl meg 4...)

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Dzsini
A narancs Gamecube és a sárga Dreamcast azért nem hétköznapi, a fehér XBoxról nem tudom milyen ritka volt.
Amiga CD32-t pedig nem is látok sehol :)

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Büdös Bohóc
ja bocsánat a többi képen már látok

Büdös Bohóc
ja és se xbox360, se ps3, mert az túl mainstream gondolom, majd ha már rég kimentek divatból akkor vesz egyet az ürge

pxxl
jól megfogtad a kép lényegét :D <#eljen>

All hail the double x!

Mennyi szar konzol... :P

Ezek közül mennyi nem emulálható PC-n?

pxxl

All hail the double x!

pxxl

All hail the double x!

plu604
starcraft 2 - a terran épületeket fel lehet emelni a levegõbe. az ugye a középsõ. a sok kis gép meg ami körbeveszi olyan, hogy ha flying mode-ban vannak akkor csak légi célpontot támadhatnak, ha a földön vannak akkor meg csak földi célpontot. a srác szopatja a támadóját a fel-le pattogtatással.

Büdös Bohóc
és ezen mi a vicces és ez mi

Büdös Bohóc
:DDDDDDDDDD

SzirmosSzisza
vótmá?

http://www.youtube.com/v/I43GUnZN_s4&version=3

SzirmosSzisza
:D

pxxl
<#hehe>

All hail the double x!

Dzsini
Annyira izzadság?

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

soooo sweat! ^^
SzirmosSzisza

LeWyTy
Ez igazi?
http://www.youtube.com/v/H8ScNjBd118&version=3

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Narxis
lol... :D igaz

Jól feltöltik magukat sztatikus elektromossággal, aztán megsütik vele az IC-ket amikor kisülnek. Procit, RAMot, alaplapot, vinyók elektronikáját. És mégsem fogsz tudni haragudni rájuk. :P

Narxis
haha de édik :))

pxxl

All hail the double x!

SzirmosSzisza
Diablo 3 :D

http://www.youtube.com/v/JeQzJC-vS40&version=3

SzirmosSzisza
::D

LasDen
http://www.youtube.com/v/Lhj9_8guhSA&version=3

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Jim Morrison
lol :D

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

SzirmosSzisza
:D

http://www.youtube.com/v/et_MmlTxMXA&version=3

pxxl

All hail the double x!

gergely1991
...ráadásul Joystickot is lehet használni<#idiota><#idiota><#idiota>

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)