PC HUMOR 1.2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Narxis
😄DD gyorsan túl lettél rajta 😄

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

pxxl
sims az nálam így nézett ki. felraktam, játék, pár nap meló...uncsi...csaj...uncsi...money cheat...bazi nagy hát építés...uninstall 😄

All hail the double x!

Fresh Duke
No life.

A heavy cost. I pay it gladly.

Narxis
OMG

Ehhez nem kell labirintus. Én sims1ben csináltam akkora házat, hogy a csóka reggel felkelt, elment a fürdõszobába szarni, lement a konyhába, megreggelizett, aztán visszament a szobájába és lefeküdt aludni mert eltelt a nap. Nem lehetett kiérni a csengõhöz. És nem volt irreálisan nagy a ház, igaz, vagy 15 medencébe fojtott feleség fejenként 20000$ hozománya azért kellett hozzá...

pxxl
😄

All hail the double x!

SzirmosSzisza

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

pxxl
jaaaa 😄 nem is néztem még 😛

All hail the double x!

SzirmosSzisza
De a mostanival ;D

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

pxxl
saját 😄

adadgg adadgg kjhgfh gfdsaa

All hail the double x!

SzirmosSzisza
Valaki nyomasson Google logos boci boci tarkát 😄

pxxl

All hail the double x!

Aquir
de gustibus non est disputandum

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

CSOCSO
az, hogy ezt kb fapofaval vegignezi a legtobb ember es kozben azon gondolkozom/unk, hogy mekkora fuvet szivtal el avagy mennyire vagy debil, hogy ez neked tetszik. SEMMI vicces nincs egyik videoban sem. Sot szar mint atom. De csak azert irom le mert rakerdeztel. En azt hittem nektek is vilagos hogy baromsagot neztek. fel adult swim ilyen szarsagokkal van teli. Az egesz Tim and Eric show nezhetetlen bugyuta okorseg. Millioknak tetszik. MIERT? csak ok tudjak.
gergely1991
Mi a baj vele?

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

LeWyTy
Úristen<#falbav>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

gergely1991

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

LeWyTy
Sírva röhögtem végig<#banplz>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

gergely1991
XDDDDDDDD(+12)

Ha látná, te miket írsz...😄
Calver
régi, de... <#idiota>

"The trees move. Do you not see it?"

SzirmosSzisza
Spoiler alert: az xxx az msn.com, csak gondoltam kisatírozom, de hát Kabuto nem érdemi aztat meg: D

gergely1991
Ha látnád miket ír msn-en....XD

Narxis
lol

😄 Nagyon izgalmas lehet a topik nézegetõknek, érdemes volt ezt bemásolnod, de...
de hiába fixelted ki a neved <me> -re, ha egy sorral feljebb a mondat végén ott van. 😄D
SzirmosSzisza
Én meg, ha fejlesztenéd a kommunikációs készséged

22:51 -!- Irssi: Starting query in 10 with kabuto0
22:51 <kabuto0> Te vagy az, Viktor?
22:52 <me> én vagyok az Pista!
22:52 -!- kabuto0 is away: Busy
23:21 <kabuto0> hm
23:28 <kabuto0> hát
23:36 <kabuto0> izé
23:51 -!- kabuto0 has quit

Örülnék, ha végre elkezdenél tanulni a vizsgákra és nem a függõségedet fejlesztenéd.
SzirmosSzisza

SzirmosSzisza
Pl a saját TV csatorna weblapjának IP címe ? 😊

Dzsini
A legtöbb filmben és sorozatban, amit láttam tartományon kívüli IP-ket használnak, biztos ami biztos. Ez ugyanaz a szokás, mint az 555-el kezdõdõ telefonszámok.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

azt hogy csinálta? 😄
Metalmilitiakid
Nincs ebben semmi meglepõ. A CSI ben is 323 al kezdõdõ IP volt. Most komolyan mit vársz ekkora telítettségû IPv4 nél? Adjanak meg egy random IP t ami épp pl egy nagy cége, aztán jól beperelik õket ?

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

SzirmosSzisza
Nice IP brah

RelakS

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Dzsini
Az a rendszergazda oldaláról ciki, ha holmi autorun.inf-ek (és külsõ alkalmazások) egyáltalán lefutnak.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

gergely1991
LOL
Csoda hogy nem egy dat kazettára vagy lyukkártyára kellene megírni a ZH-t.😄
Egyébként a pendrive se megbízható:Ki tudja mik lehetnek a hallgató gépén ami egy autorun.inf-el lefuthat máshol.

SzirmosSzisza
Nálunk pár éve egyik elõadó floppyn hozta be a zh-t, de ugyebár a floppy nem megbízható, szóval írhatott egy újat gyors ZH elõtt 😄

benőmenő
Az mindegy, mert elõtte el lett magyarázva, hogy az a, meg b meghajtó az a floppy-é. Valahol még ez sem módi ezek szerint.
Végülis nem volt hülyeség, mert fillérekért volt adathordozója a komplett csoportnak, a mappaszerkezetek, txt-k, word doksik, zip-ek, meg ilyenek ráfértek. (5. osztály általános iskolás anyag)
Hegi90
btw épp ma akartam venni CD-t a Penny-ben (hát ha van alapon). Nem volt, de volt helyette 5 csomag floppy.

Magyarország....

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Dzsini
Én a 2002-3 környékén összerakott gépembe már nem raktam floppyt, csak kártyaolvasót.

nekem még mindig van floppy meghajtóm. 😄 mondjuk szerintem egyszer sem használtam az 5-6 év alatt mióta ez a gépem megvan... legalábbis nem rémlik.
nem olyan régen angliában megkértek egy fiatalt, hogy használjon pár napig walkmant, erõsen sokkolta, hát még amikor megtudta, hogy a "metal" gomb nem valami egyszerû equalizer, hanem egy szalagtípus. :-)

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Dzsini
Nekünk kb. 5 éve még egyetemen floppyn kellett valamit leadni - vettünk csoportosan egy doboz floppyt, és örültünk, hogy valakinek még volt a gépén meghajtó 😊

Büdös Bohóc
sõt várjál keveset mondok inkább 8-9 éve. Akkor azért itthon még volt bõven olyan használva.

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

Dzsini

Büdös Bohóc
jó de ez Magyarország, pl. Koreában már 6-7 éve körberöhögték egy ismerõsömet, mikor egy boltban keresett mikro kazettás kamerához kazettát.

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

benőmenő
Vagy még annyi sem, mert mi még általánosban bõszen floppyztunk 😄
ez 1x éves lehet 😄
SzirmosSzisza