PC HUMOR 1.2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Egy párszor már rákérdeztem, teszek ismét egy próbát:
volt annó itt (vagy a warhammer online topikban?) egy videó, egy irodában dolgoztak, valami történt a gépekkel, elkezdtek énekelni/megkattanni a dolgozók, a végén felmentek a tetõre és onnan lehajigálták a monitorokat-gépeket.
Valaki nem tudja esetleg beazonosítani ez alapján?
Köszi a segítséget!
tutituti
http://www.youtube.com/v/k3cfTCIYEGo&version=3

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

SzirmosSzisza

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

tommygear
+1
Kínai. A japánoknak egyszerûbb alakzatok a kriksz-krakszjaik.

Solten
omfg

Saor Alba

LeWyTy
Ha ez nem fake akkor ezek a kínaiak tényleg nagyon elvannak.(vagy japán?)

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

GregSB

SzirmosSzisza
<#idiota>

http://www.youtube.com/v/N_5a849rJUI&version=3

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Narxis
:DDDDD

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Büdös Bohóc
engem pl igen, a dio3 meg le van fosva :D

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

pxxl
<#nevetes1>

All hail the double x!

akkor parancsolj

pxxl

All hail the double x!

SzirmosSzisza

pxxl
mert nem látszik a kép...pl

All hail the double x!

miért?
SzirmosSzisza
fánnidzsánkról nem linkelünk :$

pxxl
lol :DDDD

All hail the double x!

Zomil
az szép... :D

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Fresh Duke
<#taps>

A heavy cost. I pay it gladly.

SzirmosSzisza

Narxis
Nice. :D Én mondjuk ki nem állhatom az energiaitalt, de szép, nagy készlet. xD

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Fresh Duke
Jóféle. (Y)

tutituti
http://www.youtube.com/v/55cPr6LC8MM&version=3

LeWyTy
Kapja be mindenki akinek legalább munkája van<#idiota>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

SzirmosSzisza
Jogos, jogos ...

Amúgy aki w7 alatt van írja be a start menübe, hogy psr, aztán próbálja ki. Ember esze megáll mik vannak :D

Carlos
Meló van. Vagyis lenne, de szabin vagyok holnaptól.

Þór vígi þessi rúnar

Zomil
"Amúgy meg kapja be mindenki akinek nincs vizsgaidõszaka :D"

Az nem zárja ki a kockulást... <#idiota>

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

SzirmosSzisza
Fordítva kell nézni <#idiota>

Amúgy meg kapja be mindenki akinek nincs vizsgaidõszaka :D

Carlos
e! Sry. :)

Þór vígi þessi rúnar

LeWyTy
Az egy nyuszi<#idiota>

Carlos
Azért a télapó elég régen volt már...

Þór vígi þessi rúnar

LeWyTy
Bár ez jóval szerényebb, de ma lesz egy kis Guild Wars2 béta.

pajti
<#idiota>

Ajaj,itt maraton lesz! :D

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

pajti

Aquir

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Fresh Duke
Don't bother with the troll...

Aquir
asszociálni bõven lehet rá, afelé is billen el a mérleg nyelve, Nem pedig a kivételek felé. Senki nem mondott többet

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Nem tudom, honnan veszitek, hogy attól, hogy egy játék technikailag régi, már rögtön egyszerû is lesz... Szerintem itt benéztetek valamit.

Gondolom itt olyasmi járt a mûvész fejében, hogy Total War vs Duke Nukem Forever, vagy valami hasonló.

Mert ellenpéldának ott van a Dwarf Fortress, ami ASCII szint ("C64"), közben olyan összetett, hogy egy hónap játékkal sem tanulod meg annyira még, hogy életben maradj hosszú távon.

Büdös Bohóc
+ NES, SNES

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

Aquir
1. igen bonyolult logikai játékok, nagyon sok tényezõvel
2. C64

Vannak olyan emberek, akiknek egy játék lehet túl komplikált? Akkor milyen az a játék, ami NEKIK túl egyszerû?

tutituti
lenyomom az entert és : "PEANUTBUTTER" vagy "whats mine is mine"
és meg van oldva<#idiota>

LeWyTy
<#worship>

pajti

<#kuss>

qetuol
ouch

: Every man lives, not every man truly dies.: Razor,Lightning Revenant