PC HUMOR 1.2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

flashpointer
Lehet így oktatják rizsszedõ parasztokat, a gépen meg megy a:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Emancipate yourself from mental slavement!

wollnerd
😄 Kínaiak... 😄DDD

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

pxxl
szimulátor 😊

All hail the double x!

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

morcosqtya
Ez az "Ezt vedd meg" széria amolyan Tesco gazdaságos vonulat...

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

[HUN]FaTaL
Epic fail. De amúgy ez egy marha jó flipper és magyar fejlesztés 😊 Nem értem, hogy lehet egy borítón ekkora elírás <#falbav>

http://goo.gl/gd6Zi5

morcosqtya
Ja, az endorserük vagyok...
😊
Reggel ezrek rohannak majd a webshopokba, omlanak majd a szerverek...
"milliók, apám, milliók"...

*szimpla
vagy szimla elírás vagy kurvanagy marketing fogás, ugyanis most te is akaratlanul reklámozod õket... 😄
morcosqtya
Színtiszta fájdalom labda.. 😄

pxxl

All hail the double x!

lol
Narxis
lol

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

pajti

Metalmilitiakid
Na igen a BC2 csúfos bukása óta el is fordultam tõlük, mert tényleg csak a pénzre mennek...

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

kifli

hát ez kurvajó 😄
csokalaci
Gmod...😄

http://facebook.com/musicleander

SzirmosSzisza
😊

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

SzirmosSzisza

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Metalmilitiakid
hmm addig már nem görgettem le XD my bad 😄

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

pajti
LasDen
minek linkelted be mégegyszer?? 😄DD

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Metalmilitiakid
Nagyon rossz 😄

aki nem értené

SzirmosSzisza

Narxis
Jaja, vagy felteszi a Go Launcher témát és leírja, hogy hogy kell ezt az appot elindítani. 😄D

[HUN]FaTaL
Rengeteg ilyet látok. Meg olyat is, hogy 5 csillag és leírja mekkora fos 😄

Amúgy borzalom az egész, sokszor egyetlen apró bugra már 1 csillagot adnak, ahelyett, hogy írnának a fejlesztõknek.

http://goo.gl/gd6Zi5

Jim Morrison
én komolyan mondom néha rosszul vagyok az értékelésektõl... Sokszor 1 csillagot adnak mert nem képesek bemenni a menübe, meg a Wisepilot for Xperia programra azért adnak egy csillagot mert nem sajnos nem megy a telefonjukon... Csezd meg ott van a nevében hogy melyik telefonra jó..

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Narxis
Szegény Ferenc... 😄

Dzsini
wiki alapján 1993 óta használják szó szerint ezt a kifejezést, tehát bõven.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Úgy érzem nem igazán készülsz a vizsgáidra. 😄
SzirmosSzisza
Úgy érzem nem igazán érti, hogy hogyan is mûködik a pontozási rendszer 😄

RelakS
Ez valami jövõbe látás, vagy már régen is ment a szabadalom trollkodás?

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

SzirmosSzisza

RedDevilsza
Ez egy szóvicc. Nyílván nem lesz vicces, ha el kell magyarázni a poént...

Zomil
haha?

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

SzirmosSzisza

Zomil
most vagy azért nem értem, mert nem vicces, vagy azért mert aki irta az nem nagyon vágja az angolt("where in English" jajjj...) vagy nem vagyok elég wow kocka, h megértsem mi ebben a vicces...

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

SzirmosSzisza
"Haha, of course. Since we had all kinds of people from all over the world at our office, they had trouble with the language, you see... I was working the German queues, but all the ticket notes the gamemaster had to write down where in English.
So one raid had troubles with the dragon onyxia. They killed them, but couldn't loot the questitem aka onyxias head.
So obviously the gamemaster wrote down the note: Onyxia didn't give head.
" 😄

dafuq?

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

Hegi90
ami múlt hét vasárnap meg is történt 😄

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

SzirmosSzisza
Hát a Blizzard írta, hogy dolgozik rajta, mondjuk ha komoly fenyegetés lett volna instant leállítanak mindent 😊

Hegi90
ezt a session id egy bebizonyítatlan, hitelesítetlen Reddit postból jött, más háttere kb egyáltalán nincs...

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Calver
session id lopás? ügyes emberek úgy feltörik az accodat, hogy autenticator-t használsz, és még nem is jártál online játékban. <#hehe> (amin én remekül szórakozok)
mikor tanulják már meg a kétlábúak, hogy ha valamire idióta DRM-et rak a kiadó, akkor azt nem vesszük meg? bár remélem dio3 végre elérte, hogy a kiadó "mindig online" ötleteire innentõl kezdve kinyújtott középsõ ujjakkal fognak válaszolni a játékosok.

"The trees move. Do you not see it?"

Zomil
Haverom megvette 0day, adok a véleményére(és eléggé diablo 1-2 fan). Azt mondta, h 1-2 apro dolgot leszámitva teljesen rendbe van. Hozza azt amit az ember elvár a diablo-tol. Élvezetess mobölés, egész jo történet, és nehezebb fokozaton már azért kihivás is van. Viszont aki nagyon rákockul és nem áll fel töle napokig annak egy picit rövidke, dehát dio2 se volt valami hosszu a kieg. nélkül. Szoval szerintem teljesen korrekt munka, akinek meg a folyamatos online dolog baj...hát sztem azok kevesen vannak, mert manapság ritka, h valakinek otthon ne legyen állando netkapcsolata. AH meg sztem egyáltalán nem zavaro, ha akarod használod, ha akarod nem...nincs valami nagy kihatással a játékodra. Ha az élvezet neked abbol származik, h farmolsz itemeket, akkor nem használod 😊

Bár nekem egyik diablo se érne 15ezret, hiába vagyok akármekkora dio fan és imádtam az 1-2-t, 15ezret egyik részért se fizetnék, viszont 8ezerért már gondolkodás nélkül megvenném...csak hát blizzard játék...nem sok esély van rá, h 8-ért beszerezzem 😞

Hegi90
sry az offért.

Hegi90
mást nem igazán tudnak felhozni (max a szerverleállásokat, de hát könyörgök, majdnem annyian játszanak vele, mint ahány felnõtt van Mo-n). Ezért nem is értem - ha tudták elõre, hogy ez lesz és nem fog tetszeni, akkor most miért sír a szájuk?
Különben ebbõl a háromból is kettõt a Pro oldalra is be lehetne sorolni (DRM, AH).....

Dzsini
Nézz be a Diablo III topicba, szerintem hosszan tudják neked sorolni azok, akik elégedetlenek vele.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

SzirmosSzisza
Amúgy a no pvp, DRM, aukciós házon kívül (tehát amit lehetett tudni elõre) van vele valami probléma ?