PC HUMOR 1.2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
prince 1-2,another world,prehistorik1-2,flashback stb.............
mindet végigvittem kivétel a flashbacket,szart sem tudtam angolul és csak az act2-ig jutottam😞
szép emlékek.
jah meg a diablo1-tõl mindig féltem és csak akkor játszottam vele ha volt vki otthon😊pedig fekete-fehér monitorom volt,hang sem volt😊
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
tesóval napokig tudtuk nyomni!
Emancipate yourself from mental slavement!
annó kedvenc játékom volt...marioval és tetrisszel volt 1 kazettán...imádtam evvel játszani és bár kurva sokszor felidegesített, de mindig újra elõvettem...csak sajnos a VB-t sosem tudtam megnyerni
viszont tesómnak sikerült egyszer. mekkora örömködés volt és folyamatosan írtuk a kódokat 😄DD
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
(A (fõ)szereplõi egy internet szolgáltatónál dolgoznak.)
http://www.userfriendly.org
Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci

Metric to standard. ... METRIC to STANDARD?!+!?!!?!?!???
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
szarkazmust félretéve, aki nem játszott még vele, rakja fel. most.
modoknak hála egész kellemesen is néz még mindig ki, feltápolták benne a világítást és a textúrákat (bár ettõl függetlenül még mindig olyan, mintha egy téglalap-fétissel rendelkezõ tervezte volna a pályákat, görbe felületet nem fog a kétlábú soha látni), Shifter meg baromi sokat ad játékmenethez.
és kurvajó. még mindig. remek történet, "bájos" szinkron (a mindentõl mentés és a szarkasztikus hangnem között váltakozik), fasza RPG elemek, és tényleg minden karakter "egyedi".
az már csak extra, hogy ha az ember akarja, játszhat komplett pszichopataként, cafatokra tépve a történetet <#vigyor1>#vigyor1>
"The trees move. Do you not see it?"