PC HUMOR 1.2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
amúgy akárki akármit mond én kipróbálnám😊
Nem vagyok magamnál. Kérem, hagyjon üzenetet.
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Bár konzolon simán lehet esélyed, ha találsz játékot, ahol nincs autoaim.
plusz édesek ezek a kütyük, de... ennyiben ki is merülnek. nem véletlenül kontrollerek/egér + billentyûzet a legelterjedtebb és legkedveltebb módja az irányításnak - ezek a legegyszerûbb és legkézenfekvõbbek.
édes, h egydimenziós pistike nagyon keményen vállhoz emeli a nemlétezõ fegyverét és hõsiesen megfordul kicsiny habtestének minden izmát használva... csak addigra egér + billentyûzettel nyomuló játékos pusztán három új segglyukat csinált a virtuális avatarjára, mert ugyebár irl pattogás nélkül csöppet gyorsabban lehet reagálni <#gonosz1>#gonosz1>
"The trees move. Do you not see it?"

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed
Nem vagyok magamnál. Kérem, hagyjon üzenetet.
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
All hail the double x!
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
"The trees move. Do you not see it?"
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
"Tim Cook visszavonta korábbi bocsánatkérését, és úgy dönött, hogy az Apple térképei helyesek, és a valóság van rosszul." :Ð
Emancipate yourself from mental slavement!
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2