PC HUMOR 1.2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tutituti

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

Bobber
jaja erre gondoltam😊
amúgy akárki akármit mond én kipróbálnám😊

Nem vagyok magamnál. Kérem, hagyjon üzenetet.

Aquir
ez inkább ilyesmire lesz jó 😊

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Ezzel nyilván nem multizol.

Bár konzolon simán lehet esélyed, ha találsz játékot, ahol nincs autoaim.

Calver
<#eljen>

plusz édesek ezek a kütyük, de... ennyiben ki is merülnek. nem véletlenül kontrollerek/egér + billentyûzet a legelterjedtebb és legkedveltebb módja az irányításnak - ezek a legegyszerûbb és legkézenfekvõbbek.
édes, h egydimenziós pistike nagyon keményen vállhoz emeli a nemlétezõ fegyverét és hõsiesen megfordul kicsiny habtestének minden izmát használva... csak addigra egér + billentyûzettel nyomuló játékos pusztán három új segglyukat csinált a virtuális avatarjára, mert ugyebár irl pattogás nélkül csöppet gyorsabban lehet reagálni <#gonosz1>

"The trees move. Do you not see it?"

benőmenő
humiariból 😄
SzirmosSzisza
Villanykari koliban elindult a hálóreg (~lesz neted) 😄

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Guren

Narxis
Nekem egy kardozós kéne, pl. Gyûrûk Ura game és kaszabolhatnám az orkokat.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Büdös Bohóc

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

Lyukasbogrács

Bobber
a mozgásra is van megoldás. Aki nézi a kütyüparádé címû mûsort a discovery-n az láthatta, hogy van már olyan platform amin simán tudsz sétálgatni jobbra balra és valójában szinte egy helyben állsz. inkább az a baj hogy nem tudsz ugrálni vetõdni lépcsõ érzése nincs meg stb. de szerintem ha akarják ezt is megoldják hamarosan.😊

Nem vagyok magamnál. Kérem, hagyjon üzenetet.

tutituti
elég ha elõre lép egyet a jobb lábával és akkor elindul elõre.ha visszalép alaphelyzetbe akkor megáll.

SzirmosSzisza
Akármit is találnak ki

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

pxxl
kell csinálni egy asztalt, tele nagyobb csapágygolyókkal, vagy ilyesmi, valami ellenállással, hogy ne menjen ki a "talaj" a lába alól futás közben, meg egy keretet, nehogy ki/elessen a user, aztán szaladgálhat egyhelyben 😊

All hail the double x!

Aquir
lehet 2 pedál, vagy 2 gomb, amivel már fordulni is lehet stb... elõre-hátra mozgás. vagy agyhullám-érzékelõ, ha már érzékelõk vannak.

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

HöfEE
Ez elég jónak néz ki tényleg, az egyetlen probléma amit a kommenteknél is írnak: a haladás, mert így alapesetben fizikailag be van határolva a játékos a szobája méretéhez. Hiába a nagy ingame terület, ha csak 5 lépést tudsz elõrelépni 😄

Zomil
Viszont a VR rész simán király 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

SzirmosSzisza
Ebben még mindig nem vágom mi a jó, kb ugyanezt tudja a kinect is (mozgásos rész 😄)

GregSB
Nem humor:

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

jazzy
Ragnaroson egyszerre haltak nem egymás után, mint a videón, vicces volt, ahogy 300 ember elkezdett visszafutni a hullájához OGban, olyan Benny Hilles 😄
Calver
vótmá! (ilyen)

Narxis
haha 😄D

SzirmosSzisza

<#eljen>
morcosqtya
:-))

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

Zomil
ha lenne ilyenem én is biztos beszereznék/készitenék egy ilyet 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Dzsini
Nem véletlenül ilyen tok készült az enyémhez:

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Büdös Bohóc
Hehe 😄

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

Dzsini
Azt már kiadta az Amazon:

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

RelakS
A következõ iPhone neve meg Galaxis Útikalauz Stopposoknak lesz? 😊

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Narxis
váááááááá 😄DDDD

flashpointer
a_ios_6_terkepehez_igazitjak_a_vilagot

"Tim Cook visszavonta korábbi bocsánatkérését, és úgy dönött, hogy az Apple térképei helyesek, és a valóság van rosszul." :Ð

Emancipate yourself from mental slavement!

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Calver

CSOCSO
Amugy is baromsag a kep. Meg ugy lenne ertelme ha beepitett kamcsi lenne a tv elejeben es azzal csinalna kepet. De az, hogy a tv-t fogva a telcsijevel csinal kepet........... ?
CSOCSO
ugy meg nem lenne nagyobb mint a legjobb oldali tv
én a Holdra szoktam vetíteni a projektorom...
tutituti
törd ketté😄

CSOCSO
Szeretnek en is csinalni ilyen kepet csak nem birom el a 73 colos tv-t..
Solten
utolso:

Saor Alba

Aquir
"csak" egyensúlyozni kell😊

wollnerd
Jó nehéz....

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

Aquir
szépes 😊

más: have fun

pxxl
<#eljen> komoly 😊

+fav az oldal is <#email>

All hail the double x!

Narxis
omg<#wow1>

gyönyörû

Mozivászonnal ki csinálja meg elõször?

pxxl
<#nevetes1>

All hail the double x!