PC HUMOR 1.2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bexter
Köszönöm 😊

http://bexter.hu Szép Fényeket!

Calver

"The trees move. Do you not see it?"

Calver
üdv a humor sötét oldalán <#bohoc>
#26032: itt-e, google fu.

Bexter
videoban megvan?

http://bexter.hu Szép Fényeket!

😄
Büdös Bohóc
Meg is halt egy halom ember, hülyegyerek direkt ment ki a biciklis felvonulásra, hogy majd jól agyongázol egy halom kerékpárost.

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

Jim Morrison
egyrészt vicces a kép a felirat miatt, másrészt meg kicsit durva, hogy valaki behajtott a biciklisek közé D:

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

pxxl
vótmá <#banplz><#nevetes1>

All hail the double x!

Narxis
omg

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Calver
e! akkor #26015 újra

Aquir
akkor csak simán betöltötte 😊

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Büdös Bohóc
(elsõre legalábbis) link+enter nem ment tuti, szóval a get paraméterezés átírása dolgot késõbbre megjegyzem

Aquir
ja. kipróbáltam, úgy is ment

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Büdös Bohóc
mármint ez a 26018-ra ment volna

Büdös Bohóc
Amúgy várjá úgy sem mûködött.

Átírtad a hsz-ed? Én egy kérdõjelre emlékszem, azt mondtad, hogy írjam a végére és enter. Na azzal sikerült.

pxxl
béndzsuagy paszmek <#nevetes1><#idiota>

<#lama>

<#kocsog>

All hail the double x!

Büdös Bohóc
fú tenkja

Aquir
címsor, enter

Büdös Bohóc
403 Forbidden, akárhány F5-öt nyomok rá

Aquir
uh

Calver
"enyhén" geci kategória <#gonosz1>

Szabi
óó hányszor járok így, de még a zenét is dudolom 😄

"Nulla tenaci invia est via"

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Egy csápokkal kapaszkodó fénygömblélek. Három részből álló, ötdimenziós.

Errõl nincs egyébként egy nagyfelbontásu kép valahol? megnézném úgy az egészet ahogy van.
Solten

Saor Alba

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

pxxl
1:50 _ "Ha van ájfonod, akkor úgy tekintenek rád, hogy van ájfonod, de ha nincs akkor meg egy egész más..."

m'kay <#idiota><#idiota>

All hail the double x!

Büdös Bohóc
space gomb : repülés, ott írja

Jobbra a visszaforduló kirándulóknál, balra az épületnél nem tudok tovább menni... Hiába a lufi, gyalog kell menni..?

Aquir
na hát így még lassabb 😄

tutituti

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

Solten
WTF

Saor Alba

Calver
amikor megláttam ezt elsõ dolog ami átvillant a buksimon az volt, h "miezéshogyjátszhatom?". (Mount and Blade: Warband amúgy)
tiszta Rune és a Rune multija kibeösszevisszabaszottul jó volt, bár ahogy elnézem, ebben sajnos nem lehet az ellenfelet a saját karjával agyonverni <#rolleyes>

SzirmosSzisza
Én csípem a videóit, ez se rossz 😄

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

CSOCSO
<#fejvakaras>
RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Fresh Duke
Wait, what?

A heavy cost. I pay it gladly.

Narxis
<#wilting>

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

LasDen

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

SzirmosSzisza
trollfesz.hu, mit vártál ?😄

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

LasDen
ennyire lusták ezek a vicces oldalak, hogy ahelyett, hogy megkeresnék 2 perc alatt az eredeti képet üresen és arra írnák rá a szöveget, inkább ilyen bunkó nagy kockákat csinálnak csak hogy ne látszódjon az eredeti szöveg.....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

pxxl

All hail the double x!

Aquir
"There are iOS6 Maps users down there looking for their houses."😊

Carlos
Hehe... teszter fegyver. 😊

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Torchlight 2

Þór vígi þessi rúnar

wollnerd
Érdekes. 😊

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

Paranoiac
Ez a kép melyik játékból van? 😊

-\"Apa, szerinted Buksi vissza fog még jönni?\" -\"Hát fiam, szerintem igen, nagyon nem bírja a gyomrom...\"