PC HUMOR 1.2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gergely1991
Nekünk is volt ilyen másolt(mint kiderült famiclone-ok),bedugtuk a 9V adaptert aztán nyomtuk amíg az fel nem melegedett,majd kitettük valahova hidegre.Talán a tv-nk katódsugárcsöve éghetett ki a sok "pisztolyozástól".Én az olyan sega-nak nevezett gépezeteket bírtam mert már alapból integrálva volt egy cartridge tartalom.Kedvencek: Mach Rider(fura motoros),Battle city(tank),BomberMan,Super mario bros,contra,wrecking crew,Ballon fight,Hogans Alley(a 3 legnagyobb kedvenc),és a luner ball.
Ami megmaradt nekünk:3 joystick 3-4 cardridge,2 pisztoly, az alapgép ajándékozásra került amit már megbántunk.Csak az emulátor õrzi az emléket.😞

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

RelakS
ezt nézni is elég volt O_o

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Aquir
laterális gondolkodás rulz

WTF is

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

LasDen

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Solten
lol B+ <#vigyor>

Saor Alba

tommygear
pxxl
<#nevetes1>

All hail the double x!

Dzsini
Lecsúszott egy kicsit - szívsüllyedése van 😊

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

pxxl
tudom hol a szív, de a játékban ha szembõl nézed, akkor a tüdõ mögött van kb a gyomorszáj magasságában 😄

All hail the double x!

Dzsini
Mert nagyjából középen van (csak balra nagyobbak a kamrái), a tüdõk alatt - a lehetõ legvédettebb helyen.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

pxxl
érdekes xD de mit keres a szív középen a tüdõk alatt kb a gerinc helyén? xD

All hail the double x!

akyyy
az van az nem akadály😄 inkább az, hogy már kissé kopott az angolom 😄

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

SzirmosSzisza
Kiveszik a /me-t Steambõl 😞

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

SzirmosSzisza
Mobilnet nélkül eléggé uncsi 😄

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

akyyy
na ez egy fokkal jobb, de még mindig hiányzik valami belõle:S lehetne több nintendós játékot😄 na épp most kaptam ingress meghivót😄

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

SzirmosSzisza
Aztán picit félremegy és byebye látás 😄

Narxis
😄D

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

tutituti
az ugrott be errõl mikor egy filmben(bárgyú volt) egy pálcikaembert rajzoltak egy post-itre és azt ragasztották a kamera elé

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

Narxis
Ezért szoktam úgy csinálni, hogy lefényképezem a térfigyelõ kamera elõtti részt és a kamera elé teszem.

nem hiába van jobb térfigyelõ kamerák köré mellé infralámpa szerelve, te azt hiszed, hogy sötétben lopakodsz, közben mindent lát a kezelõ :-)

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

csokalaci

http://facebook.com/musicleander

Carlos
otpikai kábelt is így kell csekkolni, hogy be van-e dugva!

Þór vígi þessi rúnar

SzirmosSzisza
Igen, próbáld meg mobil kameráját + távirányítót pl :p

RelakS
Tudtátok, hogy digitális kamerával lehet látni az egerekben lévõ infra lézert? <#idiota>

Igen, a kis lila pötty lenne az

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

zzeN
Akkor már Robbaz-tól😊
0:55-nél😄

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

SzirmosSzisza
Igazából mondanám, hogy látszik, hogy 48 óra alatt készült, de úgy maga a játék jónak tûnik, csak az "élethûség" van elkalibrálva 😄

Aquir
itt aztán röpködnek a szervek, szépen kikapta a tüdõt

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

LasDen
egy érdekes játék....😄

egy másik hosszabb verzió 😄D

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Dzsini
Az egy nagy dög, 5 gigás 😊

Ez 5 megás, 1956-ból. (egy IBM 305 RAMAC merevlemeze)

pxxl

All hail the double x!

RatBaG

x

Per Aspera Ad Inferi.

The Protector
Nagyon szépen köszönöm,szerintem is ez lehetett az.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

vagy CGA.. én nagyon sokáig (kb ilyen 93ig) CGA-val nyomattam a 286osom! 😊
a végén már nagyon kevés játék volt vele kompatibilis :]

-tRs-Landor

SzirmosSzisza

Hehe, lol, "a vga miatt". A VGA szabvány a Video Graphics Array rövidítése, és 320x200x8bit felbontást/színmélységet jelent. Ami neked volt, az Hercules, három generációval korábbi, minthogy VGA-nak nevezhetted volna a grafikus adaptert. 😛

Aramir
Szerintem egy Euro PC volt, valamelyik változata, talán CGA monitorral a négy szín miatt:
http://www.heimcomputer.de/english/pcs/europc2.html
http://de.wikipedia.org/wiki/Schneider_Euro_PC

Jim Morrison

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

SzirmosSzisza

Zomil
Én 386-ossal kezdtem, volt rajta egy halom játék, meg voltak ilyen nagy floppy-jaim is. Söt sima floppy-n még mindig van pár játékom 😄
Pl. mortal 2 olyan 15 lemezen 😄D

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

SzirmosSzisza
Talán belefér, kockáknak még gyúrni kell <#nezze>

SzirmosSzisza

akyyy
486-os volt nekünk is asszme vga monitorral, de mellé én kaptam egy gyengébbet (tán 286-os?) amibe nem volt merevlemez, helyette 2 floppy meghajtó😄 a monitorja pedig csak a zöld szint tudta produkálni (a vga miatt)😄
de legalább a titust vitte😄 utánna meg lett egy p1-es gép ami mai napig megvan, multkr néztem meg a vinyóját, miket muveltem régebben, hát valami aranybánya<#banplz> achivátalm is, unokáknak😄DDD

The Protector
Nekünk az elsõ gépünkrõl a mai napig nem tudom,hogy mi lehetett.
Egy billentyûzetbõl és egy monitorból állt összesen.A Billentyûzet jobb alsó sarkába(a veled szemben lévõ részen) lehetett floppy-t beledugni.Ha minden igaz akkor a monitorban összesen 4 féle szín volt.Semmi másra nem emlékszem.Valaki tudja miféle gépezet lehetett ez?

A #27184-es kommentben levõ legalsó gépre nagyon hasonlít,még a bill festése is.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

[HUN]FaTaL
😄DDDD

http://goo.gl/gd6Zi5

flashpointer
?

Emancipate yourself from mental slavement!

cenobite
Commodore Plus/4, aztán C-64 (elõször kazival, aztán lemezzel), Amiga500 (egyik legkedvesebb élményeim), aztán jött a DOS PC 90akárhányban+Sega Megadrive (nyertük anno, a tv-ben volt az 576-nak valami mûsora és az öcsém lett a nyertes.)
A legjobb: Édesapámmal mentek Bp.-re és az üzletben "valami 'Márton'-t keresünk" -Martin- 😊 Mindegy, miénk volt az a gép amirõl más csak álmodott. Sokáig játszottunk vele.
Aztán elcseréltem egy elektromos gitár+erõsítõ+torzító kombóra (zenekar rulez) Atari kimaradt, pedig a zeneszerkeszés miatt akár jó is lett volna, de az amigás tracker-ek jók voltak.

Aztán meg...

Húdejóvolt....

gamertag: kenobita

No Hotlinkem nem volt,az melyik ?<#fejvakaras>

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

Narxis
lol