PC HUMOR 1.2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ami megmaradt nekünk:3 joystick 3-4 cardridge,2 pisztoly, az alapgép ajándékozásra került amit már megbántunk.Csak az emulátor õrzi az emléket.😞
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
All hail the double x!

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
All hail the double x!
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Igen, a kis lila pötty lenne az
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
0:55-nél😄
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Per Aspera Ad Inferi.
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
a végén már nagyon kevés játék volt vele kompatibilis :]
-tRs-Landor

http://www.heimcomputer.de/english/pcs/europc2.html
http://de.wikipedia.org/wiki/Schneider_Euro_PC

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Pl. mortal 2 olyan 15 lemezen 😄D
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
de legalább a titust vitte😄 utánna meg lett egy p1-es gép ami mai napig megvan, multkr néztem meg a vinyóját, miket muveltem régebben, hát valami aranybánya<#banplz>#banplz> achivátalm is, unokáknak😄DDD
Egy billentyûzetbõl és egy monitorból állt összesen.A Billentyûzet jobb alsó sarkába(a veled szemben lévõ részen) lehetett floppy-t beledugni.Ha minden igaz akkor a monitorban összesen 4 féle szín volt.Semmi másra nem emlékszem.Valaki tudja miféle gépezet lehetett ez?
A #27184-es kommentben levõ legalsó gépre nagyon hasonlít,még a bill festése is.
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
A legjobb: Édesapámmal mentek Bp.-re és az üzletben "valami 'Márton'-t keresünk" -Martin- 😊 Mindegy, miénk volt az a gép amirõl más csak álmodott. Sokáig játszottunk vele.
Aztán elcseréltem egy elektromos gitár+erõsítõ+torzító kombóra (zenekar rulez) Atari kimaradt, pedig a zeneszerkeszés miatt akár jó is lett volna, de az amigás tracker-ek jók voltak.
Aztán meg...
Húdejóvolt....
gamertag: kenobita
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep