PC HUMOR 1.2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tommygear
lecsenghetne már
SzirmosSzisza

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Dzsini

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

pajti

Narxis
looool

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

LOL
Jim Morrison
ma játszottam vele 1 fél órát, 1:21 a rekordom 😄 kalapácsos robbantás a tuti ^^

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

LasDen
túl szép volt, hogy igaz legyen 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Narxis
haha 😄

SzirmosSzisza

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

tutituti
pewdiepie-ban volt

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

Aquir

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

nekem is volt ilyen 😊 ráadásul pont ennél a paynspray-nél
de 4-ben már javítottak a dolgon...
Narxis
😄DDD

LeWyTy

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

benőmenő
A world tourig igen, utánna asszem ez a lehetõség kikerült.
The Protector
naná hogy lehet,kibaszott nagy feeling.Fogod,felemeled a bill-t fejjel lefelé fordítod(az F sorozat nézzen a föld felé)beállítod a pengetés 1 vagy két gombra(ugye fel és le pengetés de ha csak egyet pengetsz azt is elfogadja) az F1tõl F6-ig beállítod a gombokat és mehet a móka.

Ajánlom az ingyenes frets on fire játékot amihez rengeteg letölthetõ zene,skin stb van.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

SzirmosSzisza
Nem akarok hülyeséget mondani, de PC-n biztos. (havernak volt külön billentyûzete, amit felkapott és gitárként tolta vele 😄). Konzolon nem tudom, legutóbb mikor meg akartam nézni, akkor a mikrofont állította és énekelnem kellett :c

Hm, errõl jut eszembe, gitárhírózni lehet sima kontrollerrel, vagy mindenképp kell a mûgitár hozzá? Nem mintha akarnék, csak érdekel, hogy lehet-e?

SzirmosSzisza
Guitar Hero dob? :p

Niiiincs az a játék ahol ennyit kell nyomkodni a gombokat, de ilyen keveset a d-padet! Féééék! 😛

SzirmosSzisza

+ eredeti

Metalmilitiakid
When someone asks how do you play Mortal Kombat.

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

Aquir

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Aquir
😄

LasDen

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Narxis
<#vigyor>

Choose Your Weapon <#vigyor>

SzirmosSzisza

Metalmilitiakid
Igen, ott a lámpa mindig ilyen volt, hogy én is megszokásszerûen kb minden sarok elõtt charge- oltam, nehogy valamikor harc közben lemerüljek 😄

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

RatBaG
metro 2033?

Per Aspera Ad Inferi.

eightmiles
<#fejvakaras>

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Narxis
LOL

SzirmosSzisza
http://openradar.appspot.com/13128709

"I tried this in TextEdit in Mountain Lion (10.8.2), crashed like a charm. As an extra bonus, I attempt to file a crash report: typing the description into the Crash Reporter UI caused Crash Reporter to crash and vanish." 😄

begotten
Miért? Én is fejjel lefelé menekülök a rendõrök elõl egy lopott motorral, miközben õk lõnek rám. Amúgy GTA4-ben ennél cifrább dolgok is akadnak. 😊)

tutituti
a második gif-en végtelenségig tudok röhögni!

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

Narxis
lol

LasDen

pxxl

All hail the double x!

Dzsini
van róla review, ott azt írják elég korrekt.
E-papírral jobb lenne, a Samsung Zeal már megcsinálta mobiltelefonban.

...mondjuk ennyi pénzért már lehet venni egy-egy billentyûzetet felmatricázva minden célra, és marad még egy számítógépre is.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Jim Morrison
ismerem, de ezek ilyen batár, nyikliknyaklik mûanyagnak tûnnek 😞

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Dzsini
vegyél, már van régóta.

Jim Morrison
Egy ilyen programfüggõ billentyûzetnek örülnék 😮

Aquir
hát ez király. ötletes játék volt😊

LasDen

Zomil
Az enyémet szüleim ajándékozták el a tudtom nélkül 😞

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

gergely1991
Persze a Track & Field se hiányozhat a kedvenceim listájáról.

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)