PC HUMOR 1.2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LasDen
nekem NESem volt - van is még a mai napig is. tökéletesen mûködik - aztán kaptam egy C64-t, majd pár évre rá egy 486-t....viszont ez a 90-es évek végén, 2000-01 környékén volt....😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

flashpointer

+

azóta sem játszottam annyit semmivel mint ezekkel 😄

Emancipate yourself from mental slavement!

Dzsini
Én mindig a Master Race tagja voltam 😊

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Hegi90
nekem meg semmim nem volt :c

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Nekem SNES-em volt, csak akkor amikor mások már PS2vel meg Xbox-al nyomultak...

LeWyTy
Nekem ilyenjeim voltak. (+ps1+xbox360)

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

LasDen
ez igen...kíváncsi lennék a csata sûrûjében ugyan mit láttak 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

csokalaci
Ugyan ilyenen játszottam én is anno haveromnál 😄

http://facebook.com/musicleander

SzirmosSzisza
Mindig el akartam kezdeni és sikerült is, de kb 1 óra után meguntam 😄

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

tommygear
nekem amúgy van mai napig ilyen gépem, mûködik is, ez a billentyûzetbe integrálás se volt semmi kivitelezés <#idiota>

tommygear
jaja, a jó kis zsarnai 😄D én is mindig ott vettem 😊
RatBaG
errõl az bóvli-atariról beszéltem én is!
bújócska, ganyi felfelé repülõs játék, frogger, vmi oldalra scrollozós autóverseny, stb

Per Aspera Ad Inferi.

Dzsini
java kell hozzá
Kurzorgombok, wasd

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Zomil
Most nézem ebay-en, ez ilyen sokat ér 😮

Fogalmam sincs mi lett vele :S

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Zomil
omg...mikor nagyon kicsi voltam ezzel toltam, de már alig emlékszek rá 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Lullaby
tesóm ebben mindig megvert ):

I make the angel scream, and the devil cry .:|:. The sky is falling, I don\'t care, I just wanna feel good

Zomil
lol ilyen nekem is volt... 😄

akyyy
<#whatever>

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Dzsini

akyyy
jaja nagyon hasonl, szem ez volt😮OO bazz volt egy atarink <#wow1><#wow1><#wow1>

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Dzsini
Atari 2600 talán?

Dzsini
Eredeti NES játékcartridge, aminél ha nem töltõdött be segít(het)ett, ha kifújtad (blow) a port az érintkezõkrõl. A blow pedig ma már többletértelemmel is rendelkezik.

akyyy
ejj szép emlék mikor mentünk a zsarnaira autót nézni vagy eladni, kötelezõ volt keresni az ilyen sárga kazis játékokat😄

elõtte volt nekünk egy másik gép, annak a kontrollere(?) helyett egy jostic volt, és sárga kazik helyett feketét kelet beletenni tán kicsit nagyobbat. sajna tönkrement idõvel, nem is melékszem milyen játékok voltak rajta kivéve egyet: bujócska. pixel emberkékkel kellet mozogni egy házba és el lehetett bujni különbözö helyekre (kanapé alá, ajtó mögé, kint valahol).

nem tudja valaki ennek a nevét?

akyyy
mi akar lenni az a zszürke?😄

SzirmosSzisza
Ezek közül valamelyik?

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Meséljetek már, ilyen "neonos" billentyûzetet, hol kaphatNÁK? Kéne 😄

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"

Aquir
hogy ne legyen hiányod: 2:24 (auto) 😊

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

The Protector
😊
bár én még a röhögõ kutyát beletettem volna,bár lehet szétégett a nád mögött.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Szabi
na ez az igazi asztali pc 😄

"Nulla tenaci invia est via"

LasDen
Duck Hunt kicsit másképp...😄D

RatBaG
nekem ilyen sega-nintendo kinézetû gagyi gépem már nem is volt, csak korábban ilyen joystickos bóvli atari. abba kazetta se kellett, bele volt építve a sok játék. utána már lett otthon pc-nk, meg valószínûleg több nintendo és playstation árát hordtam el otthonról a helyi, maszek "lan-klubba", bár akkoriban még köze nem volt hozzá.
apámnak az volt a filozófiája, hogy így legalább társaságban vagyok, nem otthon tolom ugyanazt egyedül.

Per Aspera Ad Inferi.

LoDMaSt
"The system is also quite portable." - Hátööö, fogjukrá. 😊

@ Hellomarci

SzirmosSzisza
homemade mac <#idiota>

Narxis
Itt a kacsás, yeeee. A motorossal is sokat játszottam, meg volt még pár ismerõsnek tûnõ, sztem azokkal nem játszottam sokat.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Narxis
vááá erre emlékszem 😄

tommygear
tommygear
ez is jó volt 😄

SzirmosSzisza
Nekünk csak (S)NES emulátor volt PC-n *feelsbadman*

Zomil
OMG...véletlenül rátaláltam 😄
Ez volt az, huhh ezzel mennyit toltam, arra emlékszem, h eszméletlen nehéz volt.

Zomil
Nekem olyan volt amibe nagy NES kazettát is lehetett rakni, meg sárgát is 😄
És kinézetre egy az egyben ugy nézett ki, mint egy NES 😄
Mondjuk olyan NES kazibol csak 1db volt(halványan rémlik, h vmi kardozos cucc volt, menni kellett pénzt összeszedni kardozni létrákon járkálni, vmi sárkány vagy milyen tojást összeszedni, sajnos a nevére nem emlékszek), mert az elég drága volt, viszont a sárgábol volt 2szatyornyi 😄

tommygear
én vettem egyszer 2 kazettát különbözõ matricákkal, egyik vmi akció játék, a másikon valami autós
persze mindkettõn ugyan az volt és persze egy hajós játék <#idiota>
tommygear
jó hát nem mindneki újgazdag
The Protector
Én is kb....Mortal Kombat annyira gagyi verzó volt nekem,hogy vér helyett ilyen kolbász szerûségek repkedtek ki az emberekbõl.Vannak amúgy jó NES emulátorok és ezek a játékok is simán futtathatók.Jnes a progi neve,letöltöd és töltesz játékot is ,2fájlból áll az egész,betallózod és megy is.Erõforrásigénye meg persze gyakorlatilag 0.

Érdekes amúgy,hogy akár hány ember volt annak annyi féle nevû és kinézetû gépe volt.Volt aki nintendónak hívta meg stb......de a kedvencem a bucsuban kapható Polystation volt(ilyet tesztel a gyerek a videóban)

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Zomil
A pc-s játékokat én ezen toltam elöször 😊
Lion king, mario, aladdin, mortal kombat.

The Protector
Ezen én is meglepõdtem.Nekem egy csomó játék megvolt azok közül is amiket mutogatott kazettán.A kedvenceim azok voltak amiken a dobozon és a kazettán szereplõ játék köszönõviszonyban sem voltak.

SzirmosSzisza
Nekem nem volt semmilyen konzolom 😞

Guren
akinek volt normális gépe

Narxis
Ja meg volt egy lövöldözõs pisztoly alakú kontrollerrel! 😄 2 féle játékom volt belõle, vadnyugati témájú meg mikor repülõ kacsákra kellett vadászni. Azok a régi szép idõk...