PC HUMOR 1.2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dzsini
Nem az a hülye, aki eladja.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Õszintén szólva nem lenne vele semmi baj - ha sok az idióta, akkor miért-ne indítanék egy ilyen poénoldalt - ha nem lenne ott a paypal. És ha a 36k feliratkozónak csak a fele utalt, már akkor is megérte nekik.
most nézem, hogy mekkora lehúzás ez a .hu oldal és a sok birka még tuti, hogy fizet is a semmiért
kisorsoljuk az ipad KÉPEKET 😄
pxxl

All hail the double x!

[HUN]FaTaL
A szokásos Fifa 😄DDD

http://goo.gl/gd6Zi5

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Systore
portal 2 haverral pontosan így zajlott 😄
Aquir
😄

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

tutituti

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

azt nem,de toltot igen 😊

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

[HUN]FaTaL
Gondolom átírta egy másik hirdetését és bent maradt 😄

Miért, headsetet kaptál a cpuhoz? 😄

http://goo.gl/gd6Zi5

SzirmosSzisza

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Enyemhez nem adtak adatkabelt 😞

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

pxxl

All hail the double x!

LeWyTy
Már rá nézem is hogy tényleg bent van-e vagy csak vicc<#idiota>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

bajgunar
Valakitõl anno kaptam egy képet még msn-en. És ha rákattintottam elkezdett az egér körbe körbe mozogni, és lehetetlen volt megnyomni az X-et, hogy bezárjam a képet! Csak feladatkezelõvel és bill-el lehetett lelõni.
Nem tudjátok mi lehet az? Vagy hogy lehetne megcsinálni, megoldani?
GregSB
Én ezen a véleményen vagyok:

"@backlon: Imagine a world where Google dedicated 10% of the effort it has spent on April Fools Day jokes on Google Reader. Can you imagine it? I can."

degeci:
HL 4

Ezt mondjuk akár meg is valósíthatnák a jókis gigabites netjükkel, akkor talán megbocsájtanám a reader megszüntetését.

Google még, bár szerintem egyértelmûen a youtube-os viszi a pálmát.

Ha találtok még IT-s/gamer áprilisi tréfákat jöhetnek! 😊

Szabi

"Nulla tenaci invia est via"

sovatalevi
Aprilis 1-je 😊

Kamion szív, kamion lélek, kamionos leszek amíg élek. http://neverwinter.picturepush.com/---Kicsim Szeretlek!--

SzirmosSzisza
BEZÁR A YOUTUBE

Illetve a másik videójuk mára

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Calver
igazából szerintem innen nyúlták NT-s szövegbõl kiindulva, de jó újságíróhoz méltón arra már képtelenek voltak, h megnyissák a fórum linket és kicsit utánanézzenek annak, amit írnak <#nevetes2>

konkrétabban: "1996. szeptember 23., hétfõ. Ekkor indította újra utoljára szerverét Axatax..." vs. "This system went online before I graduated high school."

szóval ha tényleg innen nyúlnak, akkor ezennel érezzék magukat kinevetve <#smile>

"The trees move. Do you not see it?"

Jim Morrison
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
mondom hogy zindexesek is SG-t olvasnak 😄 itt egy kép vagy téma, pár nap után ott.

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

SzirmosSzisza
Oh, szövegértés, leültem 😄

GregSB
Akkor legalább magyarul tanulnának meg olvasni 😄

"a kép megosztói között kisorsoljuk a képet"

Carlos
<#wilting>

Þór vígi þessi rúnar

tutituti
gyönyörû 😄

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

SzirmosSzisza
Ezen mi olyan nagy szám? Profil kép alapján mind 40+ éves, azok meg nem nagyon tudnak angolul. Arról nem is beszélve, hogy az ilyen nyereményjátékok tilosak Facebookon 😊

Jim Morrison
seems l...
btw samsung honlapján "Hamis nyereményjáték a Samsung nevében" popup fogad, igaz nem facebookos link van hozzá 😊

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

GregSB
Úgy tûnik nem csak az Epül felhasználók birkák:

#idontwannaliveonthisplanetanymore

Narxis
lol

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

pxxl
😊

All hail the double x!

O_O

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"

SzirmosSzisza

Narxis
😄

RatBaG
talált egy vice city screenshotot <#idiota>

Per Aspera Ad Inferi.

Narxis
lol mit csináltál?

SzirmosSzisza
<#wow3>

true😄😞

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Aquir

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

SzirmosSzisza
😄d

Guren
ugyanez az arc van az nvidia techdemojában, csak ott jobban néz ki

8:40-tõl

Jim Morrison
nem humor, de O.o

ez már jobban tetszik 😄
blackparty
Slim version 😄

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.