PC HUMOR 1.2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Narxis
Ha olyan nagy monitorod van és sovány vagy akkor jah.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

akkor én most....1980ban élek?

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"

Narxis
Aha és egy kis netbookot használok. :D

Tigristank
Dagi vagy? :D

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

Narxis
Ez mennyire igaz... :DDDD

broman191

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

Narxis
huh ez jó hír!

Jim Morrison

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

LasDen

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

:DDDDDDDDD

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

Zomil
:D

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Narxis
:DDD

Dzsini

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

plu604
És az EA reakciója, kommentárt azt hiszem nem kell hozzáfûznöm:

Narxis
Érdekes, hogy itt egyeseknek már túl "mainstream" ha sokan utálnak egy céget. Ezt sajnos az EA magának köszönheti, nyilván ettõl a szavazástól nem fog helyreállni a világ rendje és nem lesz az EA vezetõségének se álmatlan éjszakái. Sajnos manapság nem sok eszköz van arra, hogy egy ekkora céget kritizáljon az átlagember.

Zomil
Fogyatékosok? Inkább zsenik...abbol élnek, h beirjanak egy 10/10-et egy játékra és potyog a pénz :D

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Calver
á igen, IGN a szokásos végtelen bölcsességében* megkérdezi az univerzálisan gyûlölt a céget. zseniális.
kár, hogy az "elismerésüket" a fogyasztóktól érdemelték ki... nem lehet, h inkább õket kellene megkérdezni? <#fejvakaras>

ha a szarkazmus nem lenne elég egyértelmû, az IGN-t fogyatékosok gyülekezetének tartom, elsõsorban mert azok.

"The trees move. Do you not see it?"

Guren

Dzsini
üdv az interneten, ahol az online szavazások teljesen megbízható eredményt hoznak, és tükrözik a valóságot :)

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

LasDen
http://www.youtube.com/v/FmppWy3B9Is&version=3

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

SzirmosSzisza
Vicces, hogy Amerikában egyes bankok utcára raknak embereket, de az EA nyer, mert Lacika nem tud szimszitizni :D

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Carlos
<#eljen>

Þór vígi þessi rúnar

Calver

LeWyTy
<#eljen>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Narxis
<#wow2>

SzirmosSzisza

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

broman191

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

Narxis
vááá :DD

Zomil
:D

jazzy
tutituti
basszus én még izgultam is hogy ne bukja el :D
3210 berögzõdés

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

RatBaG
Zomil

Narxis
:DDD

loool

RatBaG

x

Per Aspera Ad Inferi.

Calver
breaking: BioWare átvette a FIFA sorozat fejlesztését

Már megvan :D

Szabi
http://www.youtube.com/v/ueJyvxSnEmY&version=3

"Nulla tenaci invia est via"

Valami halványan rémlik, ez egy cheat volt nem?

tutituti

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

Zomil
Sg-nél szerintem kapnak.

Nem tudom, de ennyire senki nem lehet lelkes, hogy ingyen heti 5-6 szar cikket írjon. Lehet, hogy õ a tulaj, azért nem lehet kibaszni... :P

Rage47
pénzt kap érte?
Calver
kérdezd a meteorológusokat.

Sosem volt másképp _Ötvös_Tibor_esetében_, minden egyes cikke hemzseg a tárgyi tévedésektõl, és a helyesírási és stílusbeli hibák miatt sokszor az olvashatóság határán van. Ez a linkelt cikk még egész istenes...

Hogy lehet ilyen állást szerezni, hogy egy évtizeden át szarul végzem a munkám, de nem basznak ki?

SzirmosSzisza

SzirmosSzisza
:DD

http://www.bugmenot.com/view/sg.hu

Dzsini
Soha nem volt másképp, az interneten másodpercekkel játszanak sok helyen, a publikálás az elsõ.

A gond igazából ott van, hogy a hír 4 napos, és még mindig nem javították.

Fura Alak
Nem csak az SG-n, de az Index -en is ez a divat sajnos már régóta...

SzirmosSzisza
Linuxon nem kék halál van, hanem kernel pánik.