PC HUMOR 1.2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Más: Google, nem tatásokkal akarok szolgálni :D
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
A régi játék pedig a Full Throttle
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
emlékeztem h láttam én ezt már valahol, de az istennek se ugrott be merrefelé, és még google képkeresõ se segített. köszi! <#eljen>#eljen>
"The trees move. Do you not see it?"
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
twitch.tv-n streamelt játékokat a barátnõjével, elõadva, hogy tolószékes.
egy csomó nézõje/követõje volt, akik donateltek neki.
csak aztán becsúszott egy kis baki, azóta eltûnt az ember :D
barátnõ reakciója priceless
Ahogy az Acer felirat is az alma logó felett.
All hail the double x!
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
(az én gyermekkoromban még hûtõfürdõnek vagy priznicnek hívták az ilyesmit, azóta viszont az az elfogadott, hogy csak a veszélyesen magas lázat csillapítjuk, hiszen a szervezet a lázreakcióval a gyógyulást segíti elõ, a cikkben említett 39,4 már határeset)
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
szerintem van coop cuccoknak is topicja, de lustaság fél egészség elvén a keresést már rád bízom <#smile>#smile>
Most csak a Blur ugrik be + akkor majdnem az összes LEGO játék. :)
http://facebook.com/musicleander
Rayman Origins, LEGO Batman
Az operációs rendszeren is túl...
Do Not Touch
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Már alapból az emailcímmel elárulta magát, nem beszélve arról, hogy nem is OTP-s vagyok.
Amin jót röhögtem, hogy tele van helyesírási hibákkal.("visszalélés","megelozése","számjegyü" stb.)
Az üzenet aljára odabaszott Köszönjük! képen meg csak fogtam a fejem.
http://facebook.com/musicleander
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
Per Aspera Ad Inferi.
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S