PC HUMOR 1.2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Viktor99
Köszönöm szépen, tényleg a Road Rash volt amivel régen játszottam. :)
SzirmosSzisza
Full Throttle inkább szerepjáték nem?

Más: Google, nem tatásokkal akarok szolgálni :D

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

tutituti

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

SzirmosSzisza
http://www.kickstarter.com/projects/darkseasgames/road-redemption (meg is említik a leírásban, hogy direkt hajaz a Road Rashra :)

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Viktor99
Uhh... Ennek a játéknak tudja valaki a nevét? Kiskoromban volt egy hasonló játék, ahol ugyanígy lehetett rugni, meg elvenni a másik fegyverét (Vascsõ, bébózütõ, stb...) csak ugye nem ilyen grafikával.
pajti

<#zavart1>

Narxis
LOL ez hatalmas :DDD

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

LasDen
Surgeon Simulator most vese és agy átültetéssel...:D Meg egy mentõs móddal, ahol az autóban kell mûteni...még betegebb :DD
http://www.youtube.com/v/hYLPHa-4sUs&version=3

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

pxxl

All hail the double x!

Calver
áhá! "az oldal ahol a rendszerkövetelményeket nézzük, mióta a wikipedia úgy döntött: a csõcselék nem érdemli meg ezt a funkciót"

emlékeztem h láttam én ezt már valahol, de az istennek se ugrott be merrefelé, és még google képkeresõ se segített. köszi! <#eljen>

"The trees move. Do you not see it?"

Aquir
game-debate. Random kattintás googleon mikor az insane 2-re kerestem

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Calver
ez honnan? tippem sincs GD mégis mit rövidíthet <#fejvakaras>

Aquir
Istenem, amikor cicák négy helyrõl is bámulnak rám... azt nem bírom :(

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

SzirmosSzisza
99.999% ? Az semmi :D

GregSB
Valaki lent az út mentén épp jailbreakel. Muhaha

GregSB
iPrison

Narxis
star warsosok need

Desiderata
pendriveok

Systore
LasDen
szerintem meg csoda történt és újra tud járni :D

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Systore
ZilianOP a master ruseman
twitch.tv-n streamelt játékokat a barátnõjével, elõadva, hogy tolószékes.
egy csomó nézõje/követõje volt, akik donateltek neki.

csak aztán becsúszott egy kis baki, azóta eltûnt az ember :D
barátnõ reakciója priceless
http://www.youtube.com/v/_N5gixJ2X8M&version=3
benõmenõ
Tehát csinált egy hordozhatatlan laptopot. Brilliáns.
Ahogy az Acer felirat is az alma logó felett.
Narxis
nice<#wow1>

Desiderata
Mac designos PC :/

link
MAME emulátor, és azzal az összes valaha megjelent pénzbedobós beat-em-up.

pxxl
39 foknál én már beraktam a kölyök a kádba, miután már a lázcsillapító se hatott.

All hail the double x!

benõmenõ
Ha már ekkora kocka tudhatná, hogy a vízhûtés hatékonyabb.
Elkepzelem,ahogy beszambazok a haziorvosomhoz,hogy lazas vagyok es receptre felir egy Noctua NH-D14-et. :D

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

Dzsini
Béna, nem is kent rá ezüstpasztát, így rossz a hûtés hatásfoka :)

(az én gyermekkoromban még hûtõfürdõnek vagy priznicnek hívták az ilyesmit, azóta viszont az az elfogadott, hogy csak a veszélyesen magas lázat csillapítjuk, hiszen a szervezet a lázreakcióval a gyógyulást segíti elõ, a cikkben említett 39,4 már határeset)

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

benõmenõ
Összes serious sam, ami valaha megjelent.
kifli
nemrég volt split screen játékok topik nyitva oda nézz be
Calver
e!
szerintem van coop cuccoknak is topicja, de lustaság fél egészség elvén a keresést már rád bízom <#smile>

csokalaci
Rayman Origins, LEGO Batman <#hehe>

Most csak a Blur ugrik be + akkor majdnem az összes LEGO játék. :)

http://facebook.com/musicleander

Blacksheep333
Tudtok ajánlani játékot, amit tudunk 2 gamepaddal játszani? PL:
Rayman Origins, LEGO Batman

Az operációs rendszeren is túl...

Jim Morrison
vót? régvót?
Do Not Touch

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

csokalaci
Én is kaptam ilyet.
Már alapból az emailcímmel elárulta magát, nem beszélve arról, hogy nem is OTP-s vagyok.
Amin jót röhögtem, hogy tele van helyesírási hibákkal.("visszalélés","megelozése","számjegyü" stb.)
Az üzenet aljára odabaszott Köszönjük! képen meg csak fogtam a fejem.

http://facebook.com/musicleander

kifli
legalább megcsinálhatta volna, hogy otp-s mailrõl jöjjön...
Narxis
aztakurva, ez azért elég korrekt

benõmenõ
From: [email protected]
seems legit
rendesek azért, hogy azt a nevetséges "köszönjök" feliratot betették a végére, arra az esetre ha az a színes szöveg nem lenne elég az ügyfélnek /bár gondolom így is beszopta pár idióta/
Beszt phishing levél ever a tékozló homárról:

pxxl

All hail the double x!

plu604
Az hogy ki milyen vízjelet csap rá még nem sok mindent bizonyít, rengeteg helyen fent van ez a kép. Nem mellesleg teljesen mindegy hogy az EA írta-e vagy sem, a lényeg a maga a szöveg, amit akár én is leírhattam volna...

gergely1991
LoL :D

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

Beast Machine
Kamu. Ajánlom megtekintésre a lap jobb alsó sarkát ;)

...vágod?

Hegi90
:DDD

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

SzirmosSzisza

Az a szomorú,hogy ez nálam nem 33 év alatt,hanem 13 év alatt játszódott le :))