PC HUMOR 1.2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SzirmosSzisza
<#idiota>

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

LOL
SzirmosSzisza
Ez még így is ijesztõ 😄

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

jazzy
wat
érdekes egy orgánum, végig attól tartottam, hogy mikor akar cukrot eladni nekem o0

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

SzirmosSzisza
Itt még nem volt

kifli
az cheat
Dzsini

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Narxis
Csõdbe menne.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

SzirmosSzisza
Kéne ilyen nálunk is 😞

GregSB
What happens when pirates play a game development simulator and then go bankrupt because of piracy?

Hehe 😊

Egyébként tanúlságos cikk.

"<…>if years down the track you wonder why there are no games like these anymore and all you get to play is pay-to-play and social games designed to suck money out of your pockets then the reason will stare back at you in the mirror."

a grafika is lehetne jobb😊
GregSB
Nelken az viszi el a legtöbb Coint amikor coopban játszok :|

LasDen
egy szó, mint száz...szar...😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

tutituti
engem a rohadt sok spam zavar.
És akkor ott van még a rengeteg mini boss akik engem gyõznek le és nem fordítva.
Bár nem vesz el életet, de jelentõs Cointól szabadít meg.

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

GregSB
Mondjuk csomó emerrõl hallani aki olyan cheateket nyom hogy utána qrva nagy villákban tud savelni, sporkocsikkal tud menni meg repülni is tök sokat tudnak. Nem tudom hogy csinálják hogy õket a játék nem teszi be Defour az uncsi pályára, biztos ismerik a fejlesztõket.

GregSB
Persze lehet cheatelni, de a szemetek úgy fejlesztették a játékot hogy sok csítelés után bekerülsz egy qrva unalmas pályára, és csak hosszú idõ után tudod folytatni a játékot 😞

GregSB
Szerintem az a legnagyobb szívás benne hogy minden in-app purchasere alapszik. Persze idõvel meg tudsz venni mindent, de qrva sokat kell vele játszani ha egy jobb kocsit / lakást akarsz venni pl. Szerintem ezt is az EA fejlesztette :/

Calver
és a hallucinogének smafu? <#bohoc>

"The trees move. Do you not see it?"

LeWyTy
Ja inkább HD textura Pack<#idiota>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

kifli
a bónuszpálya szerintem nem ott van, az csak ilyen minigame a játékon belül. A bónuszpálya az olyankor van, mikor dugsz egy jót 😊
LasDen
nem is 1080, akkor hogy lenne fullhd....😮

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Dzsini
Ez is egy filozófia, szerintem az a bonuspálya, ami a két szint között van.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

kifli
hogyne lenne save/load funkció

csak elõzõ állást nem lehet betölteni, viszont ha save-eled, akkor másnap reggel folytathatod ugyanonnan

Dzsini
Az még a kisebbik gond, viszont se egy normális checkpoint rendszer, se save/load funkció nincs...

flashpointer
de csak 1 életed van :[

Emancipate yourself from mental slavement!

GregSB
OMG.

2012-es BlackBerry Curve-re (7-es oprendszerrel, ami az új 10-es elõtti legfrissebb ha jól tudom) telepítettem imént Vibert és a telefon basztat hogy újra kell indítanom a telepítés befejezéséhez.

Mostmár nem az a rejtély számomra hogy hogy lerültek csõdközeli állapotba, hanem hogy hogy a rákba tudtak ezek 1db nál több telefont eladni tavaly. <#idiota>

LeWyTy
AAAaaaaa<#banplz>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Bexter
Full HD-s game:

http://bexter.hu Szép Fényeket!

GregSB
Top comment:

"This commercial is so true. Everyone in the room has a galaxy or iPhone and two people use a Lumia. That sums it up perfectly how well it is selling."

😄DD

tutituti
ez egy marha 😄

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

flashpointer

Narxis
Na neeeeeeee 😄DD

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

SzirmosSzisza

[HUN]FaTaL
😄DD Jó arcok lehetnek a fejlesztõk 😄D

http://goo.gl/gd6Zi5

Zomil

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Jim Morrison
:>

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

RatBaG
2:57-tõl a végéig! sírok <#vigyor>

Per Aspera Ad Inferi.

flashpointer
Jaja arra gondoltam én is utólag, mikor írtam azt hittem valami új kieg lett ami ilyen imperium galactikás

SzirmosSzisza
Az egy másik játék: Dust 514.

Érdekes módon csak PS3-ra jött ki (Sony :c), de ugyanabban az univerzumban játszódik a kettõ és össze is vannak kötve. videó

flashpointer
Mióta vannak ilyen földi harcok benne?

FAIL 😄DDDDDDD

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

SzirmosSzisza
Rohadt jók ezek a videók

SzirmosSzisza
😄D

Zomil
Jo de multiban már nem félelmetes, viszont a single marine-nal... 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

SzirmosSzisza
Fõleg mikor 4-en vagytok Marineok és mindig egy Predator van. 4-en egy helyen kucorogni és sikítani mikor látszik valami a mozgásérzékelõn 😄

Calver
pedig AvP2 legjobb móka. fõleg multiban. egymás ellen. egy melléképületben. vízibogár(?) invázió idején. amikor véletlenszerû idõközönként egy-egy a nyakadba esik.
soha nem hallottam még felnõtt hímeket olyan gyönyörûen sikítani

"The trees move. Do you not see it?"

Jim Morrison
Challenge: Mikor kijön a játék szerezd be, legyen webcamod is, és egy megbeszélt idõpontban twitchen vagy valahol streamelni fogod ahogy játszol és ugyanígy a képernyõ egyik sarkában meg te leszel. Nem kell orvosi mûszer, majd mi nézzük a reakcióidat :p

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

The Protector
😊Érdekes,mert játékban az egyetlen szörnyfaj amitõl összeszarom magam azok az ALIEN-ek.13évesen rettegtem az AVP1-2-ben.

Zomil:Majd meglesem ezt az Amnesiat,mert sokszor hallom a nevét.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?