PC HUMOR 1.2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Per Aspera Ad Inferi.
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Gondolom a mustáros chis reklámon is napokat rágódtál, hogy hogyan dughatta meg a mustár a chips-et a folyosón, hisz az csak egy üveg volt...
All hail the double x!
Sokan amúgy a TV sorozatot az eredeti websorozat meggyalázásának tartották. Tény, hogy sokkal profibb volt és látszott rajta, hogy pénzt is pumpáltak bele, ami miatt sokat vesztett a "gerillavideós" bájából, de szerintem mind a webes, mind a tv sorozat nagyon szórakoztató a maga módján.
Viszont találtam egy ILYET, szóval úgy fest, találkozunk még a srácokkal.
Illetve T-Baggel sajna nem, autóbalesetben elhunyt. 😞 Emléke köztünk él:
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Az elsõ ütközésnél mikor szürkesisakok vannak nekiütõdik az elõttelévõnek a sisak plexije, és az lökné meg a következõt a sisak hátulján.
A hihetetlen keménységû plexi, ami oylan rugalmatlanul ütközik, hogy teljes mozgási energiáját képes átadni (Ami ugye tudjuk hogy itt elsõsorban a tömegtõl is függ, és ebben az esetben a sisaknak elhanyagolhatjuk a tömegét (legyünk nagyvonalúak) az emberhez képest, ami azt jelenti hogy a feje és a sisak között is teljesen rugalmatlan ütközés van
Szerintem ezek szájborgok legalább, de az elsõnek és az utolsónak nyaki implantátumuk tuti van titánból. De mégse, mert még titáncsontok is kevesek lennének a szervezethez ha van rajtuk hús, és tippre nem a koponyájához van csatlakoztatva a sisak.
Nem vagyok képes feldolgozni a videót, sokkot kaptam.
Emancipate yourself from mental slavement!
Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.
Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
most változott meg a véleményem!
Ez brutális lesz
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Chris Hadfield például Twittert 😊
Tudományos célra meg a minimalisztikus dolgai miatt valóban jobb lehet, mint a windows.
A többieknek meg gondolom belövik a rendszert azok akik értenek hozzá.
Nekem desktop-on amíg egyáltalán fel lehetett telepíteni (most már azt se, vmi prefix errort dob a mint, a kubuntu meg megint mást xd) olyan felhasználói élményt nyújtott, mintha üvegszilánkos-chillis vazelinnel dugna egy pingvin.
A NASA nem volt elégedett a Windows-os laptopokkal, ezért váltanak. A gépken Debian 6 fut majd."
😄

\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"
Ettõl függetlenül jöhet majd Battlefront is?
Amúgy csinálták rendesen, csak nem fejezték be vagy nem tudom mi lett vele :/
Szerk.:
valami ilyesmit írtak.