PC HUMOR 1.2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szabi

"Nulla tenaci invia est via"

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Aquir
érdekes, fõleg a színváltoztatás😊

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Dzsini
Csontváry KOCKA Tivadar: ‘Zarándoklás a Windows 8-hoz’

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Narxis
W-T-F

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

RatBaG
upsz, a második képet már elfelejtettem áttölteni...

Per Aspera Ad Inferi.

Dzsini
imgurról nem batmanezünk.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Nem humoros, de mindenképp érdekes elõadás arról, hogy a Riot hogyan kísérletezett a LoL játékosokkal annak érdekében, hogy sportszerûbbé tegye a közösséget.
RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

pxxl
ez egy REKLÁM! REKLÁMozzák, hogy mennyire jó az a sisak, mert a gagyikkal szemben szépen elnyeli az ütéseket. Ezen mit kell fennakadni?
Gondolom a mustáros chis reklámon is napokat rágódtál, hogy hogyan dughatta meg a mustár a chips-et a folyosón, hisz az csak egy üveg volt...

All hail the double x!

Igen, az csak a 2010-es tv sorozatból tartalmazott jeleneteket, a websorozatból sajna nem.
Sokan amúgy a TV sorozatot az eredeti websorozat meggyalázásának tartották. Tény, hogy sokkal profibb volt és látszott rajta, hogy pénzt is pumpáltak bele, ami miatt sokat vesztett a "gerillavideós" bájából, de szerintem mind a webes, mind a tv sorozat nagyon szórakoztató a maga módján.
Viszont találtam egy ILYET, szóval úgy fest, találkozunk még a srácokkal.
Illetve T-Baggel sajna nem, autóbalesetben elhunyt. 😞 Emléke köztünk él:

GregSB
Most nézem az eredeti nem is volt benne 😊

benőmenő
u cant deal with mah inglish skillz <#idiota>
GregSB

Hegi90

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Egy kis nosztalgia, hihetetlen, hogy már 8 éve volt... *egy könnycseppet elmorzsol*

SzirmosSzisza
lol

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

flashpointer
De ez nem parasztvakítás ez ez... erre nem tudok mit mondani.
Az elsõ ütközésnél mikor szürkesisakok vannak nekiütõdik az elõttelévõnek a sisak plexije, és az lökné meg a következõt a sisak hátulján.
A hihetetlen keménységû plexi, ami oylan rugalmatlanul ütközik, hogy teljes mozgási energiáját képes átadni (Ami ugye tudjuk hogy itt elsõsorban a tömegtõl is függ, és ebben az esetben a sisaknak elhanyagolhatjuk a tömegét (legyünk nagyvonalúak) az emberhez képest, ami azt jelenti hogy a feje és a sisak között is teljesen rugalmatlan ütközés van.
Szerintem ezek szájborgok legalább, de az elsõnek és az utolsónak nyaki implantátumuk tuti van titánból. De mégse, mert még titáncsontok is kevesek lennének a szervezethez ha van rajtuk hús, és tippre nem a koponyájához van csatlakoztatva a sisak.
Nem vagyok képes feldolgozni a videót, sokkot kaptam.

Emancipate yourself from mental slavement!

Verzió 1 gagyi sisak pattognak az emberek, aztán az über állat sisak ami ad +5 dexterityt az elnyeli tehát nem lengenek az emberek tovább (mint a legtöbb normális sisak, igen paraszt vakítás).

Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.

flashpointer
vagy 5x végignéztem lassítva is, de a szürkesisakos próbán képtelen vagyok túltenni magam és egyre bizonytalanabbvagyok a mondanivalójával kapcsolatban is

kifli
nézd meg mégegyszer
flashpointer
Világos hogy kicserélik, de akkor sem értem. Mit kell nézni?

Végig nézted te azt a reklámot?

Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.

flashpointer
Ezmiez, egy sisak direkt azért véd meg van akkora rugalmassága hogy elnyelje a nemodavaló erõket, pont ellenkezõleg mint a reklámban

Jim Morrison
ÕÕ rossz topik 😄 bocsi

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Jim Morrison

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

tutituti
Eddig azt mondtam hogy ez lehúzás szagú, mert eladják a dlc-t nekünk.
most változott meg a véleményem!

Ez brutális lesz

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

SzirmosSzisza
Ez a játék õrület lesz 😄

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Metalmilitiakid
tudom, hogy van olyan játék, de én itt most konkrétan a TPS vs FPS re gondoltam, az olyan mintha az FPS es egy VH-s ellen játszana 😄

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

LasDen
van olyan játék, ahol van 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

SzirmosSzisza

Metalmilitiakid
3rd person vs FPS az kb olyan mintha lenne egy beépített WH-d, nem valami túl igazságos 😄

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

LasDen

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Dzsini
Nem is kell neki, mert néhány olyan célszoftvert használnak, amire szükségük van.

Chris Hadfield például Twittert 😊

benőmenő
De az ûrállomásra néhány kõgazdag arcot leszámítva tudósokat küldenek fel.
Tudományos célra meg a minimalisztikus dolgai miatt valóban jobb lehet, mint a windows.
A többieknek meg gondolom belövik a rendszert azok akik értenek hozzá.
SzirmosSzisza
Attól még, hogy asztronauta nem lesz Linux pro ...

benőmenő
Gondolom vérképzett embereknek tudományos célra.
Nekem desktop-on amíg egyáltalán fel lehetett telepíteni (most már azt se, vmi prefix errort dob a mint, a kubuntu meg megint mást xd) olyan felhasználói élményt nyújtott, mintha üvegszilánkos-chillis vazelinnel dugna egy pingvin.
SzirmosSzisza
Pedig Microsoft biztos pénzelte õket rendesen, hogy alapból Windowst használjanak 😞

GregSB
"Linuxra áll át a Nemzetközi Ûrállomás
A NASA nem volt elégedett a Windows-os laptopokkal, ezért váltanak. A gépken Debian 6 fut majd."

😄

SzirmosSzisza
Még semmi sem hivatalos.

Dzsini

RAZOR27
egyik szemem sír a másik nevet

\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"

tutituti
Aham,akkor ez nem a Disney keze alatt lévõ Battlefront lesz hanem amolyan standalone mod féle.
Ettõl függetlenül jöhet majd Battlefront is?

SzirmosSzisza
Ez valami indie izének tûnik, mondjuk 1 próbát megér.

Amúgy csinálták rendesen, csak nem fejezték be vagy nem tudom mi lett vele :/

tutituti
a battlefrontot valami független cég kapta nem?mintha a napokban azt olvastam volna.

Szerk.:
valami ilyesmit írtak.

SzirmosSzisza
Remélem DICE Battlefront 3 / Republic Commando 2-t kapja 😊