PC HUMOR 1.2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

akyyy
oké hogy most van xbox 1, de majd jövöre jön a 2, 3... és majd 359 év mulva a 360????

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

pajti

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

SzirmosSzisza

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Hegi90

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

LasDen
ha valakit érdekel...az új xbox leleplezése show 😄

itten a...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

LasDen

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

SzirmosSzisza
XBOX Bingo (több kép is van benne)

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Fresh Duke
Szerintem a Mission Impossible 3, de nem biztos, mert nem láttam.

A heavy cost. I pay it gladly.

Ez melyik film volt eredetileg?

GregSB
konzol humor

Vajon lehet írásvédett az asztal? 😊

Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.

Carlos
nekem is!

Þór vígi þessi rúnar

Dzsini
A távkapcsolótartót valószínûleg az elsõ 2 napban használnád, utána pedig ha vendégek jönnek.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

kéne

pajti

plu604
Csero90
Már kering a neten ez egy ideje, de a legjobb tudomásom szerint ez kamu...

Narxis
vááááááááá<#wow1>

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

SzirmosSzisza
Ez mindent megváltoztat 😄

bertino
es dosboxal meg mindig indithato es eredeti formajaban elvezheto <#eljen>

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

tutituti
:')

1sane még jó volt mint utód.

De ez a legjobb

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

artschi
<#eljen><#eljen><#eljen>

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

Aquir
valahol megláttam 😊

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

flashpointer
Mi lesz ebbõl láncing? 😛

Emancipate yourself from mental slavement!

gáz ha én már akkor rá gondoltam, mielõtt a kép alsó részét láttam volna? 😄
pxxl

All hail the double x!

SzirmosSzisza
maps.google.com, nyomogatod a nyilakat <#idiota>

De amúgy úgy emlékszem be lehet állítani, hogy merre nézzen.

Szabi
nincs valami hyperlapse szerû oldal, ami lassabban megy végig az útvonalon és nem nézelõdik összevissza ? 😄

"Nulla tenaci invia est via"

qetuol
69 seconds 22 clicks

: Every man lives, not every man truly dies.: Razor,Lightning Revenant

Panzeradler
<#unalmas>
LasDen
ez egy teljesértékû folytatás lesz...

Ez egy bena mod egy alapjatekon?
Aquir
gratulálok a készítõnek a parciális elolvashatatlanságért😊   nevermind

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Dzsini
Az utolsó mondat elsõ fele a mémek egy komoly százalékára igaz. Azért lett felkapott, mert csak.

tessék játszani

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Nem teljesen értem, hogy ez a "dancing baby" mi a jókurvaannyáért lett mém. Se nem jó, se nem vicces, mégis kibaszott internettörténelem...

plu604
naná hogy nem realtime, az elején írják is hogy indul a felvétel. mindenkinek aki végigcsinálja felveszik a kurzorát, és rárakják a videóra. senki sem mondta hogy realtime. nem mellesleg az miért baj? attól még mókás.

Zomil
De oda is van irva a végén, hogy 1ora mulva kerül fel az egered 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

SzirmosSzisza
Mert nem realtime 😄

plu604
miért?

I.C.ram
Jó nagy kamu ez...
SzirmosSzisza
http://donottouch.org/ (ha nem jön be semmi próbáljátok meg Firefox alól)

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

zeli
lol 😄D

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

[HUN]FaTaL
😄DDDD

http://goo.gl/gd6Zi5

SzirmosSzisza
😄DDD

sry a 9gag logoért 😞

SzirmosSzisza
Berakom ide, szerintem nagyon jó, aki nem érti így járt 😄

cenobite
<#eljen>
Feküdtem! 😊

gamertag: kenobita

Narxis
Ez kurva jó! 😄D

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.