PC HUMOR 1.2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://facebook.com/musicleander
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
Feljelenti vajon a zoknit vagy parfümöt áruló embert az utcán?
Én azt nem értem hogy ennek hogy lehet bedõlni?Kényszer?kétlem.Ncore jónak jó de ha valaki le akar tölteni valamit már ingyenes oldalakon is ugyanolyan jó sebességgel megteheti.kat,kalózöböl stbstb.de értelme sincs mert nem vesz kétszer cigit és egybõl megvan neki eredetiben a cd kulcs steamre!
A filmek sorozatok nagy része megvan külföldi oldalon is + felirat.
Maximum az ebook és a magyar sorozat/film miatt kellene másért nem.
Ettõl függetlenül szomorú hogy nem léptek azonnal,pedig reportot kaphatott eleget facebook-on és mégse vizsgálta ki senki.
Emancipate yourself from mental slavement!
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Köszönet a linkért.
(rémlett a zene,úgy ugrott be a videó)
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

ettõl függetlenül igaza van Dorinának.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
És mi ez a hülyeség amire mindenki rácuppant 😄
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
bevallom utolsót megnéztem 😄
De a többi meglett.
Blum:Nem tudom mi lehet,nekem ilyen 200körüli hp-m lehetett és 2potit lõttem el mire megdöglött.
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
http://aniwey.net/candies-hardmode/
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Az lenne a jó kérdés ha mondjuk sokat eldobsz a földre akkor kapsz-e vmit érte?
Én 320at dobtam el.
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
De helyrehoztam 10 perc alatt 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
http://facebook.com/musicleander