35806
IWimv2m.jpg
  • SzirmosSzisza
    Raiden azért elég biztonsággal lehet tárolni a dolgokat, meg a backupnak is több fajtája van :)
  • Dzsini
    Egy backup nem backup. Két backup egy fizikai helyen fél backup. Három backup legalább két helyen egy backup, és egy backup nem backup.
  • GregSB
    Ófákk nekem is Samsung 1TB-os vinyóm van, és minden adatom arra van backupolva. Asszem vennem kell mégegy vinyót mert felvágnám az eremiet ha az beszarna...
  • Jim Morrison
    Meanwhile on google+
  • SzirmosSzisza
  • Dzsini
    jól tanulható vizsgaanyag :)
  • SzirmosSzisza
    Tiszta logikus ... :D

• Dzsini
    Értelme annyi van, hogy nem oxidálódik a felszíne - egyébként meg az "újabb érdekes adat" kategória, csak ha már almáról szól, rögtön van hozzá egy egész internet, hogy fanboykodjon/haterkedjen körülötte egy jót.
  • karajjj
    ennek amúgy mi értelme? mármint azon kívül, hogy most már ezt is tudjuk... :D vagy erre a mac imádók most kiverik? :D (no offense, ájfónom van :D)
  • SzirmosSzisza
    arany!:D
  • Pio
    Nekem egy Samsung ment tönkre egyik pillanatról a másikra még jó régen és egy WD-men kezd mostanában egyre több bad sector termelődni. Ezt a két márkát szoktam mindig venni, jelenleg 3 winchesterem van, egy WD a gépben és 1-1 Samsung/WD külső (ez utóbbi a bad sectorosodó).
    Őszintén szólva szerintem ez nem igazán márkafüggő, egyszerűen csak nem a legmegbízhatóbb termékek ezek, ami érthető is, ha végiggondolja az ember, hogy milyen brutális körülmények uralkodnak egy winchesterben.
    Ami fontos, azt redundánsan kell tárolni és akkor nem érhet meglepetés. :)
  • RAZOR27
    nálam meg fordítva bazeg :D két 7-9éves maxtorom 100-100asak (ezt máig nemtudom feldolgozni hogyan) a két sasmum meg lerohadt egy pár év alatt :DDD az utóbbi már az utolsókat rúgtam amikor cseréltem :D
  • MR ME
    én 2 maxtor vinyót is kukáztam annó, soha másmilyen vinyó nem halt be nálam, csak azok :D
  • Dzsini
    Nekem az Amiga 500-hoz van egy 40 megás(!) WD vinyó kapcsolva, 3 részre particionálva, mert annyi helyet minek egyben tartani? (5 mega a rendszernek, 10 a felhasználói dolgoknak és 25 a játékoknak - van rajta csomó minden) :)
  • Metalmilitiakid
    Jaja, nekem a Maxtor 40GB m en lassan sztem 12 éven van a rendszer, soha bajom nem volt vele :D Bár a win 7 már kicsit szűkösen mozog rajta XD
  • broman191
    Még nálam is egy 10 éves 120-as ATA133 Samu, gond nélkül műxik...
  • benőmenő
    Az állatja
    Pedig de szép is volt, amikor a HDD-t is jumperelni kellett...
    Mit volt, a 250-es Samum még most is olyan
  • broman191
    "rubber things" - Én csak műanyag jumpereket láttam eddig, de ha még a műanyagot is guminak nézte az emberünk, az már tényleg loál, arról nem beszélve, hogy fogalma nincs róla mi az, de elgórja...
  • keembo
    Próbál segíteni reggel 6kor az ember a másikon, erre...

Úgy tűnik 60 IQ alatt is nekivágnak manapság PC-t összerakni.
  • SzirmosSzisza
  • SzirmosSzisza
    jókat ír :D
  • lord nihilus
    mókás rész volt :D
  • Narxis
    loooooooooooool

South Park powa :DDD
  • RatBaG #29723
    legjobb cosplay :DDD

• SzirmosSzisza
    Ez jobb :p
  • Jim Morrison
    Images of the computer code appearing in TV and films and what they really are.
  • Blum
    dragon age..

• GregSB
    Kicsit én is generálok klikkelést, de ezek a kommentek nagyon durvák :D

Link

Nem is azzal van baj ha valaki okostelefon ellen vagy mellett van, hanem az hogy az emberek hogy képesek ennyire szüklátókörűek lenni, és csak azt felfogni "normálisnak" ami az ő saját igényüknek megfelel. Popcorn + sör ajánlott a kommentekhez :D
  • benőmenő
    iOS-en is van warez, csak bonyolultabb.
    Az android tényleg kalóz paradicsom, annak minden áldásával és átkával együtt.
  • Carlos
    Fasza, koszi a tippet!!!

Masik tema. En csak androidos jatekokhoz ertek, do ott is dul a warez rootolas nelkul (haver meselte ;-) ). Nemtom iosen lehete warezolni... Ha nem lehet, akkor johogy koltenek a cuccokra amit az androidosok ingyen letoltenek!
  • RelakS
    Hát ez az, hogy anyámnak is vettünk most egy telefont, de csak a baja van vele. (gy.k.: túl nagy elvárások, kb a 10 évvel ezelőtti szintnek megfelelőek)
    Ha most vagy később másik telefont kéne venni, szinte csak okos telefonok közül lehetne választani. Mivel nem hiszem, hogy pl egy GPS kezelését a fejébe tudnám verni anélkül, hogy kikötnék a diliházban, ezért maradna egy 10-20ezer forintos droid, amit kb semmire sem lehet használni, mert 1-2 segédszoftver, és megtelt a memóriája, meg amúgy is bűnlassú -> nem használná ki a telefont, hűderosszazandroidnak, romlik a statisztika
  • tutituti
  • Zero 7th
    Relic vagy Talisman. Kártyás-táblás tápolós-gyűjtögetős. Közepesen erős randomfaktorral, 2-4 játékossal, 4-6 órás játékidővel.
  • akyyy
    nem az volt a szándékom hogy most legyen nagy látogatottsága (bár szerintem most az lett neki ettől a 4 klikkel is :D )

vannak még durvábbak is, csak az nem szokott többnire "PC-s" hír lenni, mint ez. Mikor valami 2-3 éves ruszki hírportált lefordítanak, bebasznak egy oda nem íllő képet, azt hajrá. Nem értem, miért nem tud normális regionális hírportál lenni.

És akkor még valaki ezért pénzt kap :(
  • GregSB
    ... ami működött is, mi mind ráklikkeltünk és elolvastuk, holott valszeg soha az életbe nem került volna elém ez a cikk.
  • GregSB
    Számomra az utolsó mondata nem arrs utal hogy alma fanboy lenne :)

Szerintem csak simán akart egy klikkvadász flémcikket írni, hogy növelje a látogstottságot.
  • GregSB
    Ez az adat azt mutatja meg, hogy a mobilkereskedelemben az iOS felhasználók sokkal több vásárlást indítanak készülékeikről az USA-ban.

A cikkíró egy másik elemzésre hivatkozva mondhatja azt hogy "az androidos telefonokat nem használják ki", mert az is tény hogy felhasználóarányosan iOS-ről sokkal többen böngészik a netet, sokkal több internetes aktivitást mutatnak. De ez is csak addig igaz, amíg az összes androidos készüléket vesszük, beleértve az alsó árkstegóriákat is. Ha csak az iOS eszközök árkategóriáját nézzük akkor tuti ott is kihasználják az emberek a telefonjaikat. Az olcsóbb (10-20ezer Ftos) Androidos telefonoknál viszont igaz hogy kb butatelefonként használják őket, és ezekből van a több.

A lényeg: a Googlenek ettől még nem rossz, a "cikkíró" két elemzés alapján mondja ezeket a hülyeségeket, de csak egyre utal, és forrást sem képes megjelölni. Egy mp-ig sem szabad az ilyen "igényes" cikkeken idegeskedni, nem kell komolyan venni őket.

• benőmenő
    Ez az adat mit is mutat meg akkor?
    Van itthon egy windows phone, meg 3 droidos telefon, meg egy szintén androidos tablet, de mégis pc-ről szoktam vásárolni mert...mert csak :D
    Akkor ez most rossz a Google-nek? :nemérti:
    A másik lehetőség, hogy alma fanboy és örült, hogy végre talált egy számot, ami az iOS-nél nagyobb.
  • GregSB
    A cikk alapját képző adat reális, valóban többen vásároltak USAban fekete péntekkor és karácsony előtt iOS eszközökről, mint Androidosról.

Az a része a cikknek viszont bután bagatel hogy a Googlenek most aztán hűderossz ez. Egyrészt csak USA-ról van adat, másrészt a Google így is rongyosra keresi magát reklámokból, amit Android userek is generálnak.

Plu604: ebben nem csak app storeos vásárlások vannak benne, hanem amit honlapokon keresztül indítottak, bankkártyával.
  • plu604
    Én nem is gazán értem. Ez most az App Storeban és a Google Playen elköltött pénzekre vonatkozik? Ha igen, hogy az istenbe' lehet ott elkölteni 50-100 dollárokat ÁTLAGOSAN?