PC HUMOR 1.2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

plu604
engem marhára eltalált, Half-Life FTW 😄

Carlos
ResEvil? 😊
Sose szerettem. Félek én az olyan játékoktól. 😊

Þór vígi þessi rúnar

Calver
ez esetben: játékot nagy sebességgel felrak, ezeket hozzá felpakol, gyorsvonat sebességgel futkározik, napszemüveget hord éjszaka, élvezi minden idõk egyik legjobb játékát.

én mentések alapján már majdnem két éve h utoljára végigtoltam, ermahgerd!

#28264: New York alatti bázisra gondolsz, ugye? én is egyszer csak totál véletlenül akadtam bele, bár az is eléggé az elején van még asszem, emlékszem örültem is h feltankolhattam puskához lõszerbõl <#smile>
DX alaptörvényes kép meg nem jön be, bár szerintem mindenki tudja mirõl van szó <#idiota>

"The trees move. Do you not see it?"

SzirmosSzisza
Umbrella Corp

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Carlos
Mi az 5ik?

Þór vígi þessi rúnar

Rage47
AC yeah 😊
Zomil
umbrella corporation logo 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Dzsini
Kingdom Hearts

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

flashpointer
mi az utolsó? O_o

Emancipate yourself from mental slavement!

LasDen
metroid, bár elsõre azt hittem az street fighter logo 😄 inkább lennék pokémonos 😄D

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

benőmenő
Nemár Halo <#falbav><#gonosz3>
The Protector

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Anomália😮

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"

tutituti
most mesélem mi folyik itt a topikban.

reakciója a képre."Naná!"

kb kismilliószor végigvitte már 😊
(fejbõl ajtó kódok ilyesmi)

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

SzirmosSzisza
Vizsgakészülés közben ilyen gyöngyszemekre bukkanok 😄

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Aquir

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

SzirmosSzisza

😊 Akkor te nem, de már látom van jelentkezõ... 😛

Csak hogy mindenki képben legyen:

The Protector
Szánalmas,hogy sosem játszottam vele.A Human revolutions pedig az egyik nagy kedvencem volt.Na de ami késik nem múlik.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Aquir
kösz szépen, én most áprilisban már végigvittem😄

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

flashpointer
Azért linkeltem 😊

Ez egyébként tök jó dolog, egyetemi kocsmában ez lett az egyetlen mûködõ megoldás. A számítógép és a tetemes mennyiségû sör-bor-rövid nem jó kombó. Ezt meg csak leöblíted, aztán máris teljesen rendben van.

Ismerem, természetesen. 😊 Rokon lélek az elkövetõje. 😛

Anna Navarre-t pl rendszeresen úgy csináltam ki, hogy nem vártam meg, amíg bejön a repülõbe, és belekezd a relatíve nehéz bossfightba, hanem egész egyszerûen leaknáztam a bejáratot, és Anna az átvezetõ videó elején cafatokra robbant.
De ha jól rémlik, a végén Simmons-t a víz alatti bázison is így a legegyszerûbb kinyírni, robbanós ládák plusz pár LAM...

Mondjuk nekem a Deus Ex pont nem a balfaszkodásról emlékezetes, hanem a "fejlesztõcsapat MINDENRE gondolt" megközelítéstõl. Néhányszor végigjátszottam, csak hogy megtudjam, mi van, ha egyes karaktereket életben hagyok vagy kinyírok(Paul, Anna, a lélegeztetõgépes Illuminati tag, stb). Volt egy rész, egy csatornából nyíló MI12 bázis, amit kb csak harmadik végigjátszásra találtam meg, mert elõtte mindig lekéstem a küldetést.

Kíváncsi leszek, most ki telepíti fel. 😛 (Ismeritek a Deus Ex-törvényt, ugye? 😄)

Dzsini

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

flashpointer
Holdbázis, kb 2050
A billentyûzet még midnig tart 😄

LasDen

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Narxis
😄DDD

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

SzirmosSzisza

Calver
...ja, és megölhettél embereket dohányzással <#idiota>

Emlékszem amikor a Mafiát vittem végig elsõre. Jézus, már 11 éve..
Na szóval az utolsó küldetéseket haverommal együtt toltam, és mikor a csókát (Sam talán?) kellett elkapni a múzeum kupolájában már sugdolózva mondtuk egymásnak, hogy balra ment, akkor mi is, és ott szembe leszünk vele. Majd nyomtam egy pausét és elkezdtem röhögni: haver, miért sugdolózunk? Õ nem hall minket! 😄 Ezen röhögtünk egy negyed órát, majd kb két lövés és végefõcím volt. 😄

Calver
ajánlom figyelmedbe <#gonosz1>

amúgy Deus Ex volt a csúcs ilyen téren, ahol ha akartad, unszimpatikusokat és kekeckedõ ajtókat fegyverek meg ilyen primitívek kétlábúaknak való eszközök helyett tnt dobozokkal irthattad, körbehajigálhattál egy éhezõ kölyköt csokikkal majd közölhetted vele h nincs neki kajád (vagy adhattál neki csokit, aztán egy golyó árán vissza is vehetted), megölhettél egy hoteltulajdonost a lánya elõtt, majd...

vagy esetleg "halálra gyógyíthattál" valakit medkitek és fizika kreatív felhasználásával, illetve kreatívabb játékosok az erõsen kiütött Lebedev testét cipelték végig a játékon, vagy...

belegondolva kibaszottul egy szociopatáknak kitalált játék volt a Deus Ex. <#fejvakaras>

HunnernesKonge
<#vigyor5>
tugyiti
XDDDDDDDDDDDD klinikai eset vagy ,de bámulatos humor forrás
LasDen

Ez kb az elmúlt 10+ év érdekesebb, (számomra) könnyezve röhögõs eseményei. Persze van még egy rakás, ami most nem jut eszembe, vagy nem tartottam érdemesnek leírni. Általában az ilyesmi akkor történik, amikor egy-egy havernak mutatok egy játékot, de a sztenderd játékmenet amúgy nem kifejezetten érdekli, vagy túl hosszadalmas egy 10 perces "eztnézdmeg!" bemutatóhoz. Aztán el tud fajulni a dolog, pl a Dishonored-es tégladobálással vagy másfél órát elröhögcséltünk... 😛

De ez amúgy is hagyomány a gamer köreimben, hogy keresgéljük a bugokat, exploitokat, AI faszságokat a játékokban, és hát ennek a legjobb módja az, ha faszfejként viselkedünk a játék világában. És hát ez elég sûrûn torkollik röhögésbe. Ez a fejlecsapós, nyakcsonkból hányásos téma is úgy alakult ki, hogy "vajon gondoltak erre a fejlesztõk?", és a válasz az, hogy igen. 😊

Kb Duke Nukem 3D-vel indult a dolog, ott lehetett talán elõször érdemben seggfejként viselkedni, wc-n ülõ alient csõbombával kínálni meg, szivatni a világot a lézerbombával, stb. Aztán ahogy lettek egyre összetettebbek a játékok, úgy nyílt egyre több lehetõség a pöcsfejkedésre. A barátságos/semleges AI, fõleg sandbox világban rendszerint eléggé komoly humorforrás. Oblivion, Fallout, Skyrim, Assassin's Creed mind rengeteg lehetõséget ad az idétlenkedésre. De az olyan apróságok is fel tudják dobni a hangulatom, hogy pl egy NPC-t a párbeszédablak felugrása közben ölök meg, és a hullával beszélgetek...

Narxis
Lehet arra gondolt, hogy éjszaka játszottál. 😄

Nem értem. Milyen éjszaka?

gergely1991
Érdekes egy éjszakád lehetett.😊

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

LasDen

SzirmosSzisza

RAZOR27

csak hogy idevágó "meme" is legyen 😄

\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"

Dzsini
a mémek összekavarása is mém

Zomil
Szeretem mikor egy meme felirat és kép totál nem passzol...

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

tugyiti
Narxis
Én maradtam az at first i was like-nál... 😄

HunnernesKonge
At first i was like:<#help>
But then: <#taps><#worship>
pxxl

All hail the double x!

Vagy pl Postal2-ben is az egyik kedvenc kombóm az volt, hogy addig pisáltam egy csóka arcát, amíg el nem okádta magát, aztán megettem egy macskamentát hogy bullet-time legyen, lecsaptam a csóka fejét lapáttal, aztán idõlassítva felrúgdostam a fejetlen hullát a levegõbe. Elég érdekes alakzatokat rajzolt a nyakából kitörõ hányássugár...

Narxis
omg

Ó, én Carmageddon 2-ben is el tudtam szórakoztatni magam órákig azzal, hogy úgy ütöttem el embereket, hogy a végtagja még épp leszakadjon, de ne haljon bele.
Simsben is rájöttem, hogy ha tûzhalált akarok elérni, akkor a lefalazott szobába kell egy WC-t is tenni, mert különben a sim összehugyozza magát, és nem gyullad fel.
De pl a Hitman sorozat is a kedvencem, ott is lehet kínozni a népet. Pl a Gellért-szállós pályán azon röhögtünk haverral, hogy a puccos szálló halljában a kopasz, boxeralsós csóka kergeti a lila tangás haverját, és idõnként farpofán lövi egy kis kaliberû, gyenge pisztollyal... 😛
A GTA4-ben az szórakoztatott, hogy összeszedtem motorral randira egy csajt, beváltottam cinematic kamerába (össze-vissza váltogatja a használhatatlannál használhatatlanabb nézeteket), és próbáltam teljes sebességgel eljutni a célpontig. Viccessé ott vált a dolog, amikor olyan kameranézetre váltott, amivel nem láttam mi van elõttem. Aztán röhögtem rajta, hogy felkenõdtünk teherautóra, és tucat métereket repültünk a motorról.
Vagy most legutóbb a Dishonoredben azon vihogtunk, hogy eszméletlen embereket lelógattunk félig egy teraszról, aztán néztük, ahogy bugizik a test a szar fizika miatt... Meg feldobtam egy téglát függõlegesen 30 méterre, odébb álltam, aztán néztem, ahogy jópár másodperccel késõbb visszaesve fejbe tossza a hullát.
(Na jó, így leírva talán nem annyira viccesek, mint élõben, mozgásban.)

Úgy általában megtalálom a módját, hogy ha már kezdem unni a játékot, akkor hogyan dobjam fel...