PC HUMOR 1.2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
XDXDXDXDXDXDXDXDXDXD
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
plus4-es változat itt kipróbálható
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Ez az elsõ Rátky-féle cucc, az Idõrégész-es tipp egész pontos volt. 😊
Meg voltak utántöltõs játékok darabokban, pl a barbárolimpia. Külön be lehetett tölteni pl a macskavetést, vagy a baltadobálós részt, és játszani vele, de egyben sosem láttam.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ez mi volt?
elsõre az idõrégész ugrott be.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
nekem lemezes volt,de szomszédnak kazis.
Spectrum tábor akkor akkora lehet mint a dreamcast.
meglepõdve olvastam,hogy pár hónapja kidobtak hozzá egy két játékot.(persze a community csinálta meg)
A C64 kazettával semmi gond nem volt, csak utántöltõs játék ne legyen. 😛 Az ilyen betöltöm, run, megy jellegû játékok teljesen rendben voltak.
nem az exkluzivitásra akartam a hangsúlyt fektetni hanem a különféle gépeken különféle nagy név volt amiket csak azon játszott az ember anno.
Ezt mindazért hogy a nintendo-n is voltak olyan nevek amik csak ott arattak,máson késõbb már nem.
hihetetlen miket megcsináltak anno.
Mortal Kombat 1:
1992 — Arcade game<1>1>
1993 — Game Boy,<4>4> Sega Game Gear,<5>5> Sega Genesis,<6>6> Sega Master System,<7>7> Super Nintendo<8>8>
1994 — Amiga,<9>9> Personal Computer,<10>10> Sega CD<11>11>
2004 — Mobile phone,<12>12> PlayStation 2,<13>13> Xbox<13>13>
2006 — Personal computer<14>14>
Mortal Kombat 2:
1993 — Arcade game<15>15>
1994 — Amiga,<16>16> Game Boy,<17>17> Personal Computer,<18>18> Sega 32X,<19>19> Sega Game Gear,<20>20> Sega Genesis,<21>21> Sega Master System,<22>22> Super Nintendo<23>23>
1996 — PlayStation,<24>24> Sega Saturn<25>25>
2004 — Nintendo GameCube,<26>26> PlayStation 2,<26>26> Xbox<26>26>
2005 — PlayStation 2,<27>27> PlayStation Portable,<28>28> Xbox<27>27>
2006 — Personal computer<14>14>
2007 — PlayStation 3 (PlayStation Network)<29>29>
Ez minden, csak nem PC exkluzív. Az egy dolog, hogy te mit láttál belõle, én is rengeteg húszast szórtam a gépbe. Ettõl még megjelent mindenre, ami képes volt videojátékot futtatni.

De mivel a régi n64 idõrõl beszéltünk így ez teljességgel valós amit mondok.
azért írtam hogy tekken doa mortal.ez kb akkor egymás ellenfele volt.
(amúgy Mortal Kombat 1992 PC
Mortal Kombat Trilogy 1996 PS1, N64)
De ez nem is pc-n volt meg ilyeneken az igazi.lényegében mikor MK ment akkor Játékteremben ment igazán.
sõt, a gyerekek nagy részének nem is volt gépe.vagy haverokhoz járt fel vagy dobálta a húszasokat.
De azért a pc konzol között bármi féle jó-rossz kapcsolatot keresni szerintem felesleges.fõleg most amikor xyz exclusive a legtöbb játék.
Ami talán a legjobban tükrözi az PC:mortal kombat,PS:tekken,XBOX😄OA
Ez ami megosztotta nekem a dolgot.
(jó Crash bandicoot,de amiatt ínhüvelygyulladást kaptam anno 😄 )
\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"
Aztán késõbb emulátoron játszottam még FF3(VI)-ot, meg néha ha úgy eszembe jut elõkotrok valami híresebb címet, Super Star Wars sorozatot, vagy Super Metroidot...
De világéletemben számítógép párti voltam, inkább C64 mint Nintendo (ELITE, Pirates!, Maniac Mansion, Impossible Mission kenterbe veri bármelyik legendás NES játékot), meg inkább PC, mint bármi más gagyi konzol...
Zero 7th
ja hát nintendo az nintendo.
ott minden boldog meg "lsd trip".
De mondjuk a mario-t anno kiskölökként unokatesóval egész éjjel játszottuk.
zelda-t meg késõbb.ezekete szeretem,meg még pár cím van.más Éra mint a pc vagy psx
Egyébként elég érdekes a válogatás. Ha régi, nagy frencsájzok, akkor mit keres ott a GoW? Ha konzolos, akkor a HL? Nem értem, mi a közös ezekben a játékokban, hogy ezek kerültek fel... Gondolom annyi, hogy a készítõnek ezek a kedvencei.
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Wehehe, vannak pihent emberek...
képet azért láttad, mert bent volt cache-ben, de itt van újra, mert tényleg örök érvényû <#smile>#smile>
"The trees move. Do you not see it?"
A kép meg nemtom, miért nem látszik, netrõl linkeltem kb az elsõ találatot, délután melóhelyrõl én még láttam...