PC HUMOR 1.2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

😄DD😄😄😄😄😄DDDDd

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"

The Protector
Akkó LINKBEN

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

The Protector
LOOOOOOOOOOOOOOOOOL.

XDXDXDXDXDXDXDXDXDXD

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Nekem még megvan a szekrényben 1541-II -vel 😊 Csak azt hiszem 1 joy maradt és az is hibás 😊
tutituti
nálam is csak a lemezek maradtak meg.de sokszor elgondolkodok hogy beinvesztálok egy gépszörnybe is 😊

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

Dzsini
Ott van a címe a képernyõn - amúgy egy oktatójellegû játék volt, mászkáltál az erdõben, és leírás, évszak, idõjárás alapján gyûjteni kellett a gombákat, amiért pénzt kaptál, ha ehetõ volt, és levont az energiádból, ha mérges. Elõbb-utóbb sikerült valamibe elpusztulni, és akkor örültél a pontszámodnak.
plus4-es változat itt kipróbálható

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Eh, mi eladtuk a C64-et, kb 200 lemezzel... Mondjuk amellett, hogy kicsit fáj, valószínûleg nem használnám többet akkor sem, ha meglenne még... 😛

Ez az elsõ Rátky-féle cucc, az Idõrégész-es tipp egész pontos volt. 😊

Értem én, hogy volt ilyen, én csak azt mondom, hogy ÉN nem láttam ilyet mûködni soha. Volt, hogy kaptam kölcsön gyári kazit, fél óra töltögetés után load error. 10bõl 10szer. De másolt utántöltõs játékok is kb a címig jutottak, aztán ugyanez.
Meg voltak utántöltõs játékok darabokban, pl a barbárolimpia. Külön be lehetett tölteni pl a macskavetést, vagy a baltadobálós részt, és játszani vele, de egyben sosem láttam.

tutituti
nekem ennyi maradt meg a költözések miatt.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Ez mi volt?
elsõre az idõrégész ugrott be.

Jaj, igen, fúj, "elektor kalandor". Meg "tekikatona"... Azt hiszem Dévényi Tibi bácsi egymaga okozott akkora traumát, hogy máig gyûlölöm a technikai dolgok magyar neveit. Na jó, nem csak D.T., a "Halálosztó" jellegû fordítások is...

Dzsini
Ez például kazettás, utántöltõs (is) volt:

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

tutituti
elektor kalandorba volt ilyen ha jól rémlik.

Na igen, én ilyet nem láttam mûködni a gyakorlatban soha. 😛 Szerencsére nagyon hamar lett lemezmeghajtó, csak a nagyon korai, mondjuk '85 elõtti játékok voltak kazettán (ilyen Galaga, Lode Runner, Centipede, Robotron, stb.), az utántöltõs korszak már lemezen ért.

Dzsini
C64 (és Speccy) kazettára tévében és rádióban is sugároztak programokat, az volt a jó móka 😊 magnetofonnal felvetted, és utána a gép beolvasta (?load error-al együtt sok esetben).

tutituti
c64 kazit azért nem értettem hogy a kazettán zene van(azt se könnyû gyerekfejjel megérteni hogy egy szalagon hogy a rossebbe van zene) de hogy játék?!

nekem lemezes volt,de szomszédnak kazis.

Spectrum tábor akkor akkora lehet mint a dreamcast.
meglepõdve olvastam,hogy pár hónapja kidobtak hozzá egy két játékot.(persze a community csinálta meg)

Dzsini
Ó, pedig a kazettás utántöltõs játékok voltak a nagy mókák - "fordítsd meg a kazettát, tekerd vissza, play, aztán majd egyszer folytatjuk".

Ez mondjuk nem annyira "anno", ez bõven 2000-es évek. A videó 2009-es. A spectrumosok ennyire elvetemültek, hogy 20 évvel a gép halála után is fejlesztenek rá. 😊

A C64 kazettával semmi gond nem volt, csak utántöltõs játék ne legyen. 😛 Az ilyen betöltöm, run, megy jellegû játékok teljesen rendben voltak.

tutituti
akkor tessék úgy venni a pc-s MK-t hogy pc-n az volt,ps-en tekken,box-on meg doa.

nem az exkluzivitásra akartam a hangsúlyt fektetni hanem a különféle gépeken különféle nagy név volt amiket csak azon játszott az ember anno.

Ezt mindazért hogy a nintendo-n is voltak olyan nevek amik csak ott arattak,máson késõbb már nem.

tutituti
zx az olyan dolog amit képtelen vagyok megérteni a kazettán való C64 játékok mellett.

hihetetlen miket megcsináltak anno.

[HUN]FaTaL
Sosem volt PC ex az MK. Nézz körül a Sega gépek körül pl. 😊 + Játékterem.

http://goo.gl/gd6Zi5

Mondjuk számomra a legmegdöbbentõbb, az ez:

Én értem, hogy ezt mondod, csak szerintem a tények fényében nem lehet ilyet kijelenteni.

Mortal Kombat 1:
1992 — Arcade game<1>
1993 — Game Boy,<4> Sega Game Gear,<5> Sega Genesis,<6> Sega Master System,<7> Super Nintendo<8>
1994 — Amiga,<9> Personal Computer,<10> Sega CD<11>
2004 — Mobile phone,<12> PlayStation 2,<13> Xbox<13>
2006 — Personal computer<14>
Mortal Kombat 2:
1993 — Arcade game<15>
1994 — Amiga,<16> Game Boy,<17> Personal Computer,<18> Sega 32X,<19> Sega Game Gear,<20> Sega Genesis,<21> Sega Master System,<22> Super Nintendo<23>
1996 — PlayStation,<24> Sega Saturn<25>
2004 — Nintendo GameCube,<26> PlayStation 2,<26> Xbox<26>
2005 — PlayStation 2,<27> PlayStation Portable,<28> Xbox<27>
2006 — Personal computer<14>
2007 — PlayStation 3 (PlayStation Network)<29>

Ez minden, csak nem PC exkluzív. Az egy dolog, hogy te mit láttál belõle, én is rengeteg húszast szórtam a gépbe. Ettõl még megjelent mindenre, ami képes volt videojátékot futtatni.

Dzsini
pestiek pedig ezt:

tutituti
de bizony mondom.
De mivel a régi n64 idõrõl beszéltünk így ez teljességgel valós amit mondok.
azért írtam hogy tekken doa mortal.ez kb akkor egymás ellenfele volt.

(amúgy Mortal Kombat 1992 PC
Mortal Kombat Trilogy 1996 PS1, N64)

De ez nem is pc-n volt meg ilyeneken az igazi.lényegében mikor MK ment akkor Játékteremben ment igazán.

sõt, a gyerekek nagy részének nem is volt gépe.vagy haverokhoz járt fel vagy dobálta a húszasokat.

Az elsõ "ne" az "na". 😛

Ne ne mondd már, hogy az MK PC ex... Nemigen tudok konzolt mondani, amire ne jelent volna meg az elsõ két rész. Aztán meg úgy 5-8 magasságban meg sem jelentek PC-re. Mondjuk engem az elsõ rész után hidegen hagyott a sorozat, a full digitalizált szereplõs elsõ rész után a rajzolt második iszonyat gagyinak tûnt, fõleg egyes kivégzések, meg a babality és friendship faszságok...

tutituti
mondjuk nálam is c64 volt otthon.én is inkább a billentyûzet felé húztam mindig is mint a kontroller felé.

De azért a pc konzol között bármi féle jó-rossz kapcsolatot keresni szerintem felesleges.fõleg most amikor xyz exclusive a legtöbb játék.

Ami talán a legjobban tükrözi az PC:mortal kombat,PS:tekken,XBOX😄OA
Ez ami megosztotta nekem a dolgot.
(jó Crash bandicoot,de amiatt ínhüvelygyulladást kaptam anno 😄 )

RAZOR27
hogy mondhatsz ilyet <#rinya>

\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"

Én is játszottam ez-azt a "sárga kazettás" nintendo klónon, de ott pl a Contra tetszett. Nekem a Giana Sisters volt a Mario, az eredeti sosem érdekelt.

Aztán késõbb emulátoron játszottam még FF3(VI)-ot, meg néha ha úgy eszembe jut elõkotrok valami híresebb címet, Super Star Wars sorozatot, vagy Super Metroidot...

De világéletemben számítógép párti voltam, inkább C64 mint Nintendo (ELITE, Pirates!, Maniac Mansion, Impossible Mission kenterbe veri bármelyik legendás NES játékot), meg inkább PC, mint bármi más gagyi konzol...

tutituti
az nem ugyanaz,meg nem is keseredtem el egy kép láttán.csak amolyan megjegyzés volt 😊

Zero 7th

ja hát nintendo az nintendo.
ott minden boldog meg "lsd trip".

De mondjuk a mario-t anno kiskölökként unokatesóval egész éjjel játszottuk.
zelda-t meg késõbb.ezekete szeretem,meg még pár cím van.más Éra mint a pc vagy psx

Én hallottam róla, csak egyrészt konzolos fos, másrészt meg hihetetlen gagyi mondjuk egy X-Wing mellett ezzel az állatos faszsággal. Nintendo rettentõmód tehetséges abban, hogy a jó játékok hangulatát egy 20 kilós cukikalapáccsal pépesre bassza... Én speciel Mariotól is hülyét kapok, meg a Zelda sorozattól is.

Dzsini
Rajzolj te is egy ilyen táblázatot, és tedd a kedvenc logodat a saját születésnapodhoz - legalább olyan legitim lesz, mint ez 😊

tutituti
én az vagyok.sajna életemben nem hallottam róla.örültem volna inkább egy Lambda Corp.-nak 😊

Dzsini
Igen, nagyjából ez a 12 juthatott eszébe 😊

Aha, tényleg. Nem csoda, hogy nem ismertem...

Egyébként elég érdekes a válogatás. Ha régi, nagy frencsájzok, akkor mit keres ott a GoW? Ha konzolos, akkor a HL? Nem értem, mi a közös ezekben a játékokban, hogy ezek kerültek fel... Gondolom annyi, hogy a készítõnek ezek a kedvencei.

Dzsini
Star Fox (nintendo)

Oké, és akkor elárulja végre valaki, hogy a szárnyas róka logó a harmadik sor elején az micsoda? 😊

Aquir
fene a német nyúlba 😊

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

plu604
Tévedsz, ez egy wolpertinger

Ew. Jackalope wiki, "cottontail rabbit papilloma virus" gúgli. Szerencsétlen jószágok... Nem linkelek képet, mert 16+...

Aquir
én meg a játékban minden helyszínre-visszatéréskor megnéztem mindent (a NY alatti csatornarendszerbe kétszer is be lehet jutni, az egyik visszatérés után is), sokszor újra találsz extra dolgokat. Egyébként régebben is játszottam a deus ex-szel, csak valamiért nem vittem végig, de egy TB youtube videós deus ex felidézésre megvettem steamen 😊 ha jól emlékszem végül 640x480-ban vittem végig mert úgy pont végig kifért minden a képernyõre, az üzenetek is szépen beugranak középen, meg a kis szövegeket is jobban lehet úgy olvasni.   ja meg hát a zenéje is megér egy misét

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

SzirmosSzisza
Én Halo, úgy hogy életemben játszottam vele kb 5 percet :d

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Aquir
jackalope😊   (más szempontból meg szegény nyulak)

Baszki, rákerestem, hogy "winged fox logo", és találtam egy ilyet:

Wehehe, vannak pihent emberek...

Calver
azaz, rémlik nekem is, jól el volt rejtve <#bohoc>

képet azért láttad, mert bent volt cache-ben, de itt van újra, mert tényleg örök érvényû <#smile>

"The trees move. Do you not see it?"

[HUN]FaTaL
Mario 😄

http://goo.gl/gd6Zi5

Igen, a NY alatti bázisra, valami csatornába kellett lemászni, és ott elforgatni egy hidat, ha jól emlékszem. Többször olyankor találtam meg, amikor másodszor jártunk NYban, és akkor már nem lehet bemenni. Aztán nemrég újrakezdve lecsekkoltam az elején, és akkor beenged.

A kép meg nemtom, miért nem látszik, netrõl linkeltem kb az elsõ találatot, délután melóhelyrõl én még láttam...

Én MK vagyok, de mi az a szárnyas róka?

The Protector
Engem is a Mortal Kombattal.
Facebookon egyébként a legtöbben UMbrella Corp-ok lettek.(jó magyaros mondat lett,tudom)

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?