PC HUMOR 1.2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

plu604
one direction
a fanoknak csak 1D <#idiota>

LasDen
mi az az a 1D?

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

tûzzel irtanám ezeket a 1d buzikat
Metalmilitiakid
selenator XD

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

Carlos
+1

Þór vígi þessi rúnar

nemértem. érthetetlen számomra ez a twitter 😄

GregSB
Aztaqurva...

Ez már orvosi kezelésre szorul.

The Protector
Ne haragudjatok,vízjel nélkül nem találtam,leszedni meg nem tudom.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Bexter
Persze, aztán 3D nyomtatóval kis is nyomtathatja!

http://bexter.hu Szép Fényeket!

SzirmosSzisza
lol (GoT spoiler)

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Kapcsolási rajzot pld le lehet tölteni... ezt nevezhetjük rádiónak? 😊

Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.

Meglehetne ajandekozni egy mechanikus billentyuzettel 😄

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

Narxis
😄D

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Szabi
<#taps>

"Nulla tenaci invia est via"

pxxl

All hail the double x!

LasDen

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

SzirmosSzisza
Ránézésre ez.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

FZoleee
ez milyen játék?
tutituti
egy tégelynyi.
egy tégely internet úgy cirka 100MB adatot tartalmaz.
folyóméterben nem tudom 😄DD

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

artschi
milyen az a "egy kevés internet"? 😄DD

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

tutituti
Go Home Chivalry,You're Drunk!

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

RAZOR27
óh én ott láttam elõször pár napja, hál'istennek nem szokásom segget csinálni a számból ezért rájuk hagytam

\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"

Aramir
"inkább C64 mint Nintendo (ELITE, Pirates!, Maniac Mansion, Impossible Mission kenterbe veri bármelyik legendás NES játékot), meg inkább PC, mint bármi más gagyi konzol..."

Még jó, hogy mind a négy felsorolt játék kijött NES-re is (jó, oké, az Impossible Mission-nak csak a 2. része) <#vigyor>

RelakS
Meg amúgy is, majd véletlenül sem úgy lesz lecserélve ilyen nagy horderejû dolog, hogy a szerverek esetleg párhuzamosan mennek, amíg a modernek átvesznek minden adatot az elavulttól, mi?

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

LasDen
vagy csak nem tudjuk 😄

plu604
Fõleg hogy nem létezik olyan, hogy "Nemzeti Internet Fejlesztési Hivatal" 😄

SzirmosSzisza

You can't post this because it has a blocked link.
The content you're trying to share includes a link that's been blocked for being spammy or unsafe:

webhirek.com

lol

tutituti
hál istennek én letõttöttem az internetet!

azért aki a cikket írta lehet nem kellett volna tegnap south park maratont tartania.

The Protector
Kíváncsi vagyok a sok agyhalott faszfej mikor kezdi el facen osztogatni.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Zomil
Kicsit ellentmondásos a cikk 😄
15.-e szombat, 3napos leállást ir, de "Elképzelhetõnek tartják, hogy szombat estére lesz már egy kevés internet"

Hogy is van ez? 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Narxis
<#wow1>

Akkor elspájzolok egy kevéske internetet arra a pár napra.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

LasDen
a Magyarország, az igaz...

SzirmosSzisza
Szerintem leginkább semmi 😄

LeWyTy
Aha és ebbõl mi igaz?

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

SzirmosSzisza

Calver

"The trees move. Do you not see it?"

RelakS
Köszi! <#idiota>

FZoleee
RelakS
ez melyik játékban sikerült ilyen bénára?
Csak mert mutatnám valakinek, de rákeresni sem tudok 😄

Szerintem azon a fél évvel ezelõtti autótörõs techdemón túl egyetlen játék sem folyamatában számolja a törést... Legalábbis én ilyet még nem láttam. Bár bevallom, amelyik játékban nem lehet intelligens lényt megölni, az számomra nem is játék, így a szimpla autóversenyzõs játékokat nemigen ismerem mélységében... 😛

flashpointer
Inkább az hogy nem foylamatosan törik meg horpad hanem egyik állapotból következõ frémre átugrik a másikba

Emancipate yourself from mental slavement!

SzirmosSzisza

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Mennyi, 1 frame?

Most vettem csak észre, hogy azért GTA IV-ben van nem is kis hatásszünet az ütközés meg a törésmodell kidolgozása között 😛

The Protector
Nagy GIF válogatás😊

Ez a legjobbXD

[HUN]FaTaL
lol 😄

http://goo.gl/gd6Zi5

SzirmosSzisza