PC HUMOR 1.2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
egy tégely internet úgy cirka 100MB adatot tartalmaz.
folyóméterben nem tudom 😄DD
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"
Még jó, hogy mind a négy felsorolt játék kijött NES-re is (jó, oké, az Impossible Mission-nak csak a 2. része) <#vigyor>#vigyor>
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
You can't post this because it has a blocked link.
The content you're trying to share includes a link that's been blocked for being spammy or unsafe:
webhirek.com
lol
azért aki a cikket írta lehet nem kellett volna tegnap south park maratont tartania.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
15.-e szombat, 3napos leállást ir, de "Elképzelhetõnek tartják, hogy szombat estére lesz már egy kevés internet"
Hogy is van ez? 😄
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Akkor elspájzolok egy kevéske internetet arra a pár napra.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Csak mert mutatnám valakinek, de rákeresni sem tudok 😄
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
Emancipate yourself from mental slavement!

Ez a legjobbXD

<#taps>#taps>