PC HUMOR 1.2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A szerverek üzemeltetése pénzbe kerül, õk meg a felhasználóktól nem kérnek pénzt, szóval szerintem jogos az, hogy tolnak egy kis reklámot a képünkbe. Nekünk is jó, mert kapjuk a szolgáltatást, nekik is jó, mert kapják a pénzt. Feltûnt viszont a (reklámot) megrendelõknek az AdBlock. Ez ellen vagy tesznek a szolgáltatók, vagy lehúzzák a rolót.
Lényeg az, hogy a normális oldalak, amik nem 5 reklámmal vesznek körül egy tényleges tartalmat, hadd menjenek az AdBlock whitelist-jébe, a többi meg termeljen áramot szobabiciklivel a szerverének, ha akar.

A flipflop és a visszhang összehasonlítása: flipflop: eszem-iszom-eszem-iszom-eszem-iszom-eszem-iszom visszhang: eszem-iszom-iszom-iszom-iszom-iszom-iszom-iszom

Systore
láttam már 1-2 helyen.

másik kedvencem a "lájkold, hogy megnézhesd" féle oldalak

Calver
no ilyenbe se futottam még bele
mit tiltson vajon le a kétlábú adblock plusban h ne tudjanak miatta sírni? <#gonosz1>
(bár scripteket így is egy kattintás kinyomni adblock bekapcsolva hagyása mellett, szóval pont ennyit ér a nagy "tiltásuk")

"The trees move. Do you not see it?"

MR ME
:DD

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

tutituti

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

SzirmosSzisza

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

SzirmosSzisza
a gépet mi? <#nezze>

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Fura Alak

Fura Alak
Én bedugnám neki a "kábelt".... :D

haggyadmár, még a konzol kábelt sem dugja a helyére :D
bakkerman
ha ilyen "szerelõ" jönne ki házhoz,5 perc,és szétverem a gépet :SDG

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

tutituti
lehet hogy volt

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

bakkerman
kérem vissza ezt a 6 percet az életembõl,MOST! :ASF:asfagsd

Daell Drow
:DDDD Mar csak azert is nagyon vicces mert a google gyakorlatilag valoban igy akarja lenyomni rajtunk a g+-t.
Fájdalmas videó a gyönyörû 90-es évekbõl.

http://www.youtube.com/v/1xpcgE0oPxU&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB
Narxis
:DDDDDDD

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

SzirmosSzisza
:D

a floppy viszont 3,5-esnek néz ki
asysoft
Ami ezen a képen megmosolyogtat, az az aránytalanul nagy gépház... Bár az is lehet, hogy LaserDisc meghajtó van benne:)

/*WTF?!*/

niggeréknél még win 3.1 van, addigra ez lesz a menõ a "fejlõdõ" országokban tuti
bakkerman

LeWyTy

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Narxis
Mert jó poén.

biomage
miért lenne az?

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

Narxis
looooooool na ez tényleg jó :DD

SzirmosSzisza

plu604
Nem értem miért olyan vicces ez, a Facebook tényleg pénzt osztogat az üzleti év végén, csak részvényesnek kell lenni <#banplz>

SzirmosSzisza
:)

PLaci
A(z) FF24 meg nem jelölte meg a fájlrendszerben a letöltött fájlokat.

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci

Narxis
Ennyi.<#eljen>

Calver
akik képesek elkúrni legutoljára bezárt lap újra megnyitására a billentyûparancsot (FF 25), és a böngészõjük hármas verzió óta inkább csak negatív irányban fejlõdik... na azok inkább ne küldözgessenek csak senkinek tortát <#nezze>

SzirmosSzisza
Korrekt, olyan, mint mikor az FF küld tortát az MS-nek meg fordítva :D

Jim Morrison

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

pajti

Calver

SzirmosSzisza
:)

Francis is kiborult. :D

http://www.youtube.com/v/AZNHuFjnmUo&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB
Calver

SzirmosSzisza
Úha, ez nagyon jpeg lett :D

Ha esetleg valakit érdekelne, hogy lehet ilyet: instacod.es/

kifli
Narxis
haha ez nagyon jó :D

flashpointer
http://www.youtube.com/v/2Tvy_Pbe5NA&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

Emancipate yourself from mental slavement!

flashpointer

Emancipate yourself from mental slavement!

Azért nem olyan kicsi az a csillagos rész, hogy ne vegyék észre az emberek, de akkor is röhej. :)
RelakS
Gondolom úgy értették, hogy ami a konzolokat illeti, csak PS-ön. :)

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Ez inkább szomorú. Egyesek tényleg elfoják az ilyet hinni.

<#nevetes2> Ezen jót röhögtem a videó alatt. Egy csomó ilyen "only PS" játék fel van sorolva benne.