PC HUMOR 1.2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Mi van ha dolgozik rendesen minden nap, és este miután hazaér, megvacsorázott, esetleg segített a muterjának a házimunkában vagy ha középiskolás akkor megcsinálta a házi feladatot és utána ül le pár órára wowozni? Ha vannak barátai és barátnõje is, egyszerûen csak neki ez a hobbija?
Egyáltalán nem biztos, hogy "torzult az értékrendje", "megõrül ha nem wowozhat", meg hasonlók.
Ha neki meg ez a hobbija, és ettõl érzi jól magát, hát csinálja. Nem árt vele senkinek.
Ja, és mielõtt én is kapnám: régebben én is wowoztam törtön, és bár sokat játszottam és nagyon élveztem, nem lett miatta elhanyagolva senki és semmi, iskola, barátok, barátnõ, senki. Lehet ezt normálisan is csinálni. Valószínûleg ha az új játékoskénti lelkesedés kitartott volna addig amíg eljutok a licskinghez és megölöm, én is így örültem volna, sajnos hamarabb ráuntam.
BTW nekem is volt, hogy egy nyáriszünetben szinte végih rossz volt a gép, de anyámék csak annyi "tünetet" produkáltam, hogy tgépezés helyett is olvastam. Persze én nem is vetetem fel anyámmal, ahogy wowozok (mert nem is szoktam, de mást sem).
\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"
Annyit sem érünk, mint az égrõl zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Így nézve meg nem vicces, hanem inkább sajnálatos hogy ennyire rá van gerjedre a WOW-ra imho. Nem is a WOW-al van a baj, számomra ugyanúgy sajnálatos ha valaki így rá van gerjedve az Alkoholra vagy valamilyen keményebb drogra.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
A srác a videón egy idióta:)De már kedvelem a srácot mert megnevettetett és haverjaimmal rengeteget röhögtünk ezen a videón.
Mikor kikaptuk az elõadáson a dolgozatokat akkor én felkiáltottam:És mit kaptam?A Hánterek Isteni íja.XD
Annyit sem érünk, mint az égrõl zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
csak irritálnak az ilyen internet szájhõsök. Ez csak egy gyerek istenem... ne erre verd a nyálad, kutyát se érdekli. Nézz magadba...
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
de jó lenne újra ilyen önfeledten rajongani egy játékért
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Per Aspera Ad Inferi.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.