PC HUMOR 1.2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SzirmosSzisza

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

jetblack
Es meg a pankraciot is szereti a csaj(CM Punk polo) <#szeret><#szeret>

ASROCK Fatal1ty Z270 Gaming K4 ,Core i7-7700k,G.SKILL RipjawsX 16GB,GTX 1070,EVGA Super NOVA 850WG2,CoolerMasterMasterCasePro5,Sennheiser G4ME ZERO,Sound Blaster Z,Cherry G80,Acer Predator XB271HU

Narxis
<#eljen>

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Anonymuser
Lemaradás egyértelmûen látható. Nem vagyok nagy közösségi oldalas (havi 1-2 post max), de fb-n már rég óta fenn vagyok. Amikor beregisztráltam, csak pár ismerõsöm volt fenn mindenki az akkoriban nagy "szám" iwiwet nyomta. Bár ahogy manapság megnézem, hogyan használják páran fb-t, szerintem G+ meg fogja haladni a tudásszintjüket...

HP Probook 450 G2 - Intel Core i7-4510U, Intel HD Graphics 4400, 8 GB DDR3 RAM, 1 TB HDD, Win 10 Pro ? Samsung Galaxy Note 4 (SM-N910F) 5.1.1

LasDen
olvass vissza kicsit, ott már felsoroltam, hogy miért felel meg nekem. nincs kedvem újra leírni 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Narxis
Ne feleljen meg.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

LasDen
Szerintem már egy éve ilyen....nekem tökéletesen megfelel 😛

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Fura Alak
Engem már vagy egy fél éve (ha nem több) megtalált ezzel.... 😄

I don't want to use my full name - problem solved

amúgy ez ennyire újdonság nektek? Nekem kb 2 hónapja basztatott ezzel utoljára a youtube, ha nem korábban.
pxxl

All hail the double x!

Szabi
a mai google képet meglátva és lapozgatva csak én kezdtem el dúdolgatni?.. 😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

"Nulla tenaci invia est via"

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

kifli
az 500 misi azért úgy jön ki, hogy szépen rátolja az emberekre a google, ha androidos telefonod van, ha youtube felhasználó vagy, vagy ha gmail-es mailt használsz. Itt magyarországon egy ismerõstõl sem halottam még soha, hogy g+-on megbeszélt valakivel valamit, vagy láttam-e a képet amit g+-ra rakott fel stb.
Sokszor nem is tudja az ember, hogy õ már g+ felhasználó.

Mindaddig az a jobb ahol több emberrel tudok kommunikálni. Minden más csak mellék funkció.

#29372 : Igazad van! De G+ szerintem messze van még attól a szinttõl, fõleg itt kishazánkban, hogy ki tudjon váltani egy facebook méretû közösségi oldalt. Nálunk ilyenekben minden pár évvel késõbb történik mint tõlünk nyugatra, vagy legfõképp az usa-ban. De miután még ott sem tudott a g+ számottevõen felhasználókat rabolni az fb-tól, így ez nálunk még várat magára bõven.

A végén úgyis az lesz, hogy valahova centralizálódik majd az embertömeg. Jelenleg ez a facebook, a jövõben ez majd változhat. A g+ accountal rendelkezõk nagyon nagy hányada fentvan facebookon is, fordítva ez nem igaz.

Valószínûleg nem lesz örökérvényû a facebook uralma a közösségi oldalak között, de nem garantálja azt sem semmi, hogy a g+ lesz a leváltó.
plu604
Egy közösségi oldal mindig attól lesz "jó" (esetleg jobb), minél többen vannak rajta (néhány kivétellel). Mr. X imádja a fészbúkot mert minden ismerõse ott van. Mr. Y inkább a G+-on aktívkodik, mert az õ ismeretségi köre ott van jelen. Ez a két ember viszont a végtelenségig tud vitázni a semmin, mivel mindkettõ csak azért van ott, ahol, mert ott vannak az ismerõsei. Ennyi. Funkcionalitását tekintve mindkettõ megállja a helyét. A 13 éves korosztály meg pont hogy inkább az ilyen tumblr és társai felé fordul facebook helyett, mert a FB-on a szüleik/tanáraik is fent vannak, amíg az elõbbi anonim.

LasDen
ez így igaz, de ettõl még jobb, mint a facebook. sokkal használhatóbb. legalábbis számomra az.

Mellesleg 500 millióan használják G+-t havi szinten (hozzászól, +1ezik valamit stb). A rendszeres használók úgy 300 millió körül vannak. Ha minden igaz, akkor a 2. social network a facebook után...

kifli
mindaddig belegyûrhetnek akármilyen funkciókat, és csinálhatják akármilyen jóra, ameddig ismerõseim töredéke tud csak arról, hogy ez egy közösségi oldal. És ennek a kevés embernek csak egy része használja.

Jelen állapotában alkalmatlan arra, hogy kiváltsa a facebookot.
LasDen
de jobb <#duhos2>

kifli
leszámítva azt hogy nem
LasDen
én rendszeresen használom G+-t, és szeretem is. Ezerszer jobb, mint a facebook.

SzirmosSzisza
Nem hinném, hogy valaha is fizetõs lenne, viszont a Google+-t addig erõszakolják, amíg nem használja végre valaki 😄

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Systore
fordított helyzet diabloval...
LeWyTy
Ezen de jót röhögtem köszi!!<#idiota>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Szabi
<#eplus2>

Desiderata
TommyC
Valszeg nem fogják a facebookot integrálni, hanem a saját fejlesztésüket próbálják erõsíteni. Minden az integráció felé halad, talán még jobban kéne erõltetni.

dixitque deus fiat lux

Dzsini
Már rég van egy csomó fizetõs tartalom a YouTube-on, videokölcsönzõ jellegû és havi elõfizetéses csatorna is.

Az, hogy tõlünk ezek most még nem látszanak, az csak idõ kérdése.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Ez egy stratégia része. Még a beetetés éveit éljük, aztán ha már szerves része lesz az életünknek a zsátubé, na majd akkor vezetik be hogy fizetõs lesz 😊
Ez a bajom a Gmail-lel is. Ráerõszakolják az emberrel a Goggle+-t. (jó néz ki ez így leírva 😄)
Calver
dögöljek meg ha én értem youtube mögötti embereket... megszületése óta érdemi fejlesztés kb annyiban kimerült, h 16:9-es lejátszó és HD videók, azon kívül szart szarra halmoznak.

"The trees move. Do you not see it?"

RatBaG
tovább rontották a komment-részt, análisan belénk erõltetik a google+-t...

Per Aspera Ad Inferi.

LasDen
mé mi cisnáltak?

RatBaG
na a youtube ismét belenyúlt a tutiba... fuck yeah!

Per Aspera Ad Inferi.

És most kijött. Ok. Feladom. 😄
Lol. Akkor így.
akyyy
az a látványos animgif ami áll 4 vagy 5 képkockából

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Szabi
mármint mi ?

akyyy

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Calver

"The trees move. Do you not see it?"

pxxl
hatásszünet imitálása 😄

All hail the double x!

miért írsz

így?

Believe me, my heart is exceptionally pure. Pure evil to the core.

SzirmosSzisza
😞

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

az esetek 90%-ban semennyire sem vicces szarokat szoktál beszúrni ide

és ez most sincs másképp :d
SzirmosSzisza

SzirmosSzisza

jó a mai termés 😄
Systore
pajti

<#taps>