PC HUMOR 1.2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
ASROCK Fatal1ty Z270 Gaming K4 ,Core i7-7700k,G.SKILL RipjawsX 16GB,GTX 1070,EVGA Super NOVA 850WG2,CoolerMasterMasterCasePro5,Sennheiser G4ME ZERO,Sound Blaster Z,Cherry G80,Acer Predator XB271HU
HP Probook 450 G2 - Intel Core i7-4510U, Intel HD Graphics 4400, 8 GB DDR3 RAM, 1 TB HDD, Win 10 Pro ? Samsung Galaxy Note 4 (SM-N910F) 5.1.1
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
amúgy ez ennyire újdonság nektek? Nekem kb 2 hónapja basztatott ezzel utoljára a youtube, ha nem korábban.
All hail the double x!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
"Nulla tenaci invia est via"
Sokszor nem is tudja az ember, hogy õ már g+ felhasználó.
Mindaddig az a jobb ahol több emberrel tudok kommunikálni. Minden más csak mellék funkció.
#29372 : Igazad van! De G+ szerintem messze van még attól a szinttõl, fõleg itt kishazánkban, hogy ki tudjon váltani egy facebook méretû közösségi oldalt. Nálunk ilyenekben minden pár évvel késõbb történik mint tõlünk nyugatra, vagy legfõképp az usa-ban. De miután még ott sem tudott a g+ számottevõen felhasználókat rabolni az fb-tól, így ez nálunk még várat magára bõven.
A végén úgyis az lesz, hogy valahova centralizálódik majd az embertömeg. Jelenleg ez a facebook, a jövõben ez majd változhat. A g+ accountal rendelkezõk nagyon nagy hányada fentvan facebookon is, fordítva ez nem igaz.
Valószínûleg nem lesz örökérvényû a facebook uralma a közösségi oldalak között, de nem garantálja azt sem semmi, hogy a g+ lesz a leváltó.
Mellesleg 500 millióan használják G+-t havi szinten (hozzászól, +1ezik valamit stb). A rendszeres használók úgy 300 millió körül vannak. Ha minden igaz, akkor a 2. social network a facebook után...
Jelen állapotában alkalmatlan arra, hogy kiváltsa a facebookot.
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
dixitque deus fiat lux
Az, hogy tõlünk ezek most még nem látszanak, az csak idõ kérdése.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
"The trees move. Do you not see it?"
Per Aspera Ad Inferi.

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
"The trees move. Do you not see it?"
így?
Believe me, my heart is exceptionally pure. Pure evil to the core.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

és ez most sincs másképp :d