PC HUMOR 1.2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Utoljára szerkesztette: Aquir, 2019.02.17. 23:14:55
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Kicsit idősebb, szektorhibás Samsung HDD-n még mai napig meg van a Dragon Ball összes, csak már nincs IDE csatlakozó az aktuális alaplapomon. :(
Utoljára szerkesztette: benõmenõ, 2019.02.17. 23:05:09
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetõségekben, de az optimista látja a lehetõségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
Utoljára szerkesztette: SzirmosSzisza, 2019.02.16. 22:35:42
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Utoljára szerkesztette: Aquir, 2019.02.16. 22:34:51
1700 DVD-re, vagy 160 bluray lemezre? (DL lemez, és feltételezve, hogy az adataim pont 50 gigás pakkokban vannak.... mert hát az ember nyilván bezipeli a 4K filmgyűjteményét...)
Nyilván a villámgyors írási/olvasási sebesség is csak segít... és akkor felejtsük csak el szépen a tényt, hogy az optikai lemez konkrétan szörnyű archívumnak, mert 10-15 év alatt magától szétmegy molekulárisan annyira, hogy nem lesz olvasható....
Vaaaaaaagy... NAS... felhő, mint ahogy a nem teljesen hülye emberek csinálják :D
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetõségekben, de az optimista látja a lehetõségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
2. ténykérdés :D
2. kávét, kólát belerakni
ezekre még mindig jó.
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
A többit nem szeretem....
Mert az egyik kéz még csak véletlenül se tudja, hogy épp mit csinál a másik.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

(Houstonban doktorált egy magyar ismerős, az ottani egyetemen mikor elkezdték a mérési adatokat tárolgatni, természetesen a lenti dátumozást írták, és keresgélték az épp szükséges mappát - amíg egyszer ő át nem írta yyyy-mm-dd -re, és volt nagy csodálkozás, hogy minden máris a helyén van :) )
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Újabban már nem csak leferdítem a programjainkat, hanem néha nézelődök a kódban is. Komment a környéken nincs, illetve látszik, hogy nem C#-on nevelkedtem <#idiota>#idiota>
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Gigabyte B760M-D3HP | Intel Core i7 14700 @5,4GHz | CM MasterAir MA612 | Gigabyte RTX4070 12GB | 32GB Fury Beast DDR5 5600MHz | 1+2TB Fury Renegade M.2 SSD | CM MWE Gold V2 850W | CM Masterbox MB400L

Gigabyte B760M-D3HP | Intel Core i7 14700 @5,4GHz | CM MasterAir MA612 | Gigabyte RTX4070 12GB | 32GB Fury Beast DDR5 5600MHz | 1+2TB Fury Renegade M.2 SSD | CM MWE Gold V2 850W | CM Masterbox MB400L