PC HUMOR 1.2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Beast Machine
Ha a Minionoknak új házirendet hoz a főnökük, akkor az egy új Gru Policy?

...vágod?

PLaci
Egyrészt: Az a zöld egy Jack dugó, a másik kettő a mikrofon (rózsaszín), és a line-in (kék).
Másrészt: A PS/2 nem rosszabb, sőt billentyűzeteknél szerintem jobb is az USB -nél, csak sajnos jobb az USB marketingje, a gyártók meg 5 cent / termék nyereségért az anyjukat is eladnák.

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci

Palinko
Nekem a billem PS2-es és én egyébként sajnálom hogy alig használják már a szabványt. Persze tudom tehetnék az egérre átalakítót de annyira nem érdekel, meg van hely, de mindig is hülyeségnek éreztem hogy elvesz 2db usb helyet az egér meg a bill, miközben a modern lapokon is ott van még néha a ps2-es port igaz már csak egy darab általában. Mivel bill meg egér nélkül emígy sem indítanánk gépet nem értem miért nem maradhatott meg külön és 2-vel több usb portunk marad, igaz cserébe már nem csak 4 darab usb van legtöbb lapon de hát attól függetlenül, teljesen feleslegesen veszünk el helyet miközben olyan nagy előnyt nem biztosít az usb, bár gondolom a saját processzoros egerekhez meg billekhez kell, de egy visszafelé kompatibilis ps3 megoldással még mindig jobban jártunk volna.
biomage
uncsi szőke nős vicc.
csak most vettem észre, zöld PS2 csatlakozó? ki hagynál olyan egeret? :D jó régi kép lehet ez

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

Szabi
<#idiota>

"Nulla tenaci invia est via"

SzirmosSzisza

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

party promoted to: super goober! ignored list: pares,tetsuo

zola2000
VPN szolgáltató cégek részvényeseinek tetszik.

A

pxxl

All hail the double x!

zola2000
ijesztő hej ez az internet... teli van villogó, mozgó, felugró képekkel, állítólag ezek reklámok.

RelakS
szép kis gyűjtemény :)

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

SzirmosSzisza

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Dzsini
Sok nem európai oldal van, ami úgy döntött, hogy nem szórakoztatja magát az EU előírásaival - megnézték, hogy az olvasóik elenyészően kis része jön innen, reklámbevételt nem hoz nekik, úgyhogy egy egyszerű és logikus megoldást választották.

Már amikor az egész GDPR dolog élesedett, akkor mutattak egy csomó ilyet - még nagyobb újságoldalak is. Aztán volt, ahol idővel kikalapálták, de sok helyen nem. Minek?

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

RelakS
Eddig ez az első, amibe botlottam.

Viszont ki gondolta volna, hogy lesz ilyen, mi?

Dzsini
Rengeteg oldal van, ami így oldotta meg a GDPR-t.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

RelakS
Ha az EU-ból jöttél, akkor nem jár neked tartalom!

Fura Alak

Jim Morrison

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

<#taps>

ximix

gif
pxxl

All hail the double x!

LasDen
nem, nem igazán

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

broman191
Biztosra ment, megnézte nincs-e 'python' a szoknya alatt, ázsiaiaknál kérdéses... <#hehe>

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

ximix
"Mindig csak a programozás az érdekli" :)

Utoljára szerkesztette: ximix, 2019.04.11. 22:17:40
SzirmosSzisza

pxxl

All hail the double x!

Jim Morrison

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Metalmilitiakid
Nekem a V gombon van a régi billemen egy olyan mélyedés hogy már csak a szentlélek tartja egyben, mert az Push to talk gombom mindenben :D

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

//www.youtube.com/embed/ZbNsQLqeuis
nem.... csak agyon lett használva, pont úgy mint az én ősrégi SDL2500 fehér samsung billentyűzetem, az is kb ugyan így néz ki.

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Caliph
foggal körömmel ? :D

CefreTeam&#8482; A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.

pxxl

All hail the double x!

SzirmosSzisza
Gondolom Ő a beépített támogatásra gondolt, mert VPN ugyanúgy fut Windows 7-en is :D

maffioso
Mit értünk out of the box alatt? Letöltöd, telepíted és fut. Előző melóhelyemen volt muszájból Win7, de az arcomat kapartam már tőle. Iszonyat körülményes bármilyen célra kb a 10-hez képest.

\"If in doubt, flat out!\"

RelakS
Ja, hogy vesszőket használhatott volna?

artschi
Először nem tudtam, mi az "ecseg dvd iro" <#fejvakaras>, aztán rájöttem... <#falbav>

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

KM
OMG

morcosqtya

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

SzirmosSzisza
Víruskeresés teljesen felesleges, ha nem warezolsz (bár valami Windows Defender van benne), ISO mountolás szintén, VPN meg fut rajta ugyanúgy, Win10 nem tudom mit támogat, de szerintem OpenVPN-t vagy Wireguard-ot úgyse out of the box, mást meg nem igen használnék. Egyedül a dx12 ami miatt váltanék, illetve, hogy mostanában egy pár játék random crash-el w7-en (Apex és RoE legalábbis).

Amúgy még anno mikor kijött ismerősnek valamiért 10 másodperc alatt indult el egy Notepad és nem értette miért, aztán kiderült, hogy az volt a probléma, hogy IPv6 rosszul volt konfigolva és miután kikapcsolta instant indult, szegényke biztos timeoutig várt mikor haza akart telefonálni indításnál :D

takysoft
nincs benne víruskeresés, spyware keresés, nem tud ISO-t mountolni, nincs VPN támogatás, és mérhetően lassabb és több ramot eszik :D

arról, hogy az Aero felület a mai napig folyton összeszarja magát bizonyos játékok alatt... már nem is beszélnék többet.

nyilván ramot nem eszik annyival több, és nem is olyan sokkal lassabb.
a funkciókat 3rd party szoftverekkel megoldhatod
Aero-t meg ki lehet kapcoslni, ha zavar....

de ettől még a Win10 a végleges windows.
Utoljára szerkesztette: takysoft, 2019.02.20. 13:01:08

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetõségekben, de az optimista látja a lehetõségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

SzirmosSzisza
Beváltan működik, nincs telenyomva annyi telemetriával hogy lassuljon. Ráadásul 2020 után is az extra 3 év support megoldható $200 körül :D
Utoljára szerkesztette: SzirmosSzisza, 2019.02.20. 09:48:22

maffioso
Milyen indíttatásból raksz (pláne új alaplaphoz) win 7-et? Még mindig nagyon sok helyen látom, hogy foggal körömmel ragaszkodnak hozzá emberek, de nem tudom miért.

\"If in doubt, flat out!\"

pxxl

All hail the double x!

ximix
takysoft

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetõségekben, de az optimista látja a lehetõségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

Musachy
NAS

imo :) science fiction is science fact

Én azért még használom, Ezzel másolom a gyári audio CD-ket a kocsiba. Mert autóba gyári lemezt nemrakunk :)
A 15 éve írt arany philips-eim a mai napig olvashatóak :)
PLaci
Vegyél egy USB-s külső házat neki. ;)

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci