PC HUMOR 1.2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
...vágod?
Másrészt: A PS/2 nem rosszabb, sőt billentyűzeteknél szerintem jobb is az USB -nél, csak sajnos jobb az USB marketingje, a gyártók meg 5 cent / termék nyereségért az anyjukat is eladnák.
Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci
csak most vettem észre, zöld PS2 csatlakozó? ki hagynál olyan egeret? :D jó régi kép lehet ez
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

party promoted to: super goober! ignored list: pares,tetsuo

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Már amikor az egész GDPR dolog élesedett, akkor mutattak egy csomó ilyet - még nagyobb újságoldalak is. Aztán volt, ahol idővel kikalapálták, de sok helyen nem. Minek?
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Viszont ki gondolta volna, hogy lesz ilyen, mi?
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

Utoljára szerkesztette: ximix, 2019.04.11. 22:17:40

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
\"If in doubt, flat out!\"
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
Amúgy még anno mikor kijött ismerősnek valamiért 10 másodperc alatt indult el egy Notepad és nem értette miért, aztán kiderült, hogy az volt a probléma, hogy IPv6 rosszul volt konfigolva és miután kikapcsolta instant indult, szegényke biztos timeoutig várt mikor haza akart telefonálni indításnál :D
arról, hogy az Aero felület a mai napig folyton összeszarja magát bizonyos játékok alatt... már nem is beszélnék többet.
nyilván ramot nem eszik annyival több, és nem is olyan sokkal lassabb.
a funkciókat 3rd party szoftverekkel megoldhatod
Aero-t meg ki lehet kapcoslni, ha zavar....
de ettől még a Win10 a végleges windows.
Utoljára szerkesztette: takysoft, 2019.02.20. 13:01:08
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetõségekben, de az optimista látja a lehetõségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
Utoljára szerkesztette: SzirmosSzisza, 2019.02.20. 09:48:22
\"If in doubt, flat out!\"
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetõségekben, de az optimista látja a lehetõségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
A 15 éve írt arany philips-eim a mai napig olvashatóak :)
Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci