PC HUMOR 1.2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Carmacknak súgtak, azért ment át tuti.
Remélem így gyorsabban dolgoznak majd az ocoluson, és a rá szánt tartalmakra, ami remélhetõleg nem facebookos játék lesz...
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Mit válaszoljak ha nem használok közösségi oldalakat? Ha nem dolgozom a szakterületemen, vagy ha mégis igen, akkor hogy értelmezi azt a választ, hogy "2"? Mi a szakterületem? (enélkül gyakorlatilag értelmetlen a kérdés) Egy apró szövegmezõbe írjam be, hogy milyen egyéb oldalakat látogatok? Majd õk kiválogatják az ezerféle választ? Az online fórumos kérdések között megbújik egy facebookos kérdés. Az 5 fokozatú válaszadási lehetõséget akkor szokták használni, ha nem gond, hogy van középsõ fokozat: például mit jelent a "Különbözõ weboldalakon készített profiljaim hasonlóak." állításnál a "hamis" és "igaz" közötti félút?
És mindezt egy egyetemi kommunikáció tanszékrõl (ahol ezt tanítani kell), és úgy spammelve az összes topicba, ahogy az alapvetõ netikettnek még csak meg se próbálnak megfelelni.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
-\"Apa, szerinted Buksi vissza fog még jönni?\" -\"Hát fiam, szerintem igen, nagyon nem bírja a gyomrom...\"
Ez legalább egy értelmes kérdõív. Sok ismerõsöm keres meg hasonlókkal, amikkel akár 15-20 perc is elmegy, de semmi értelmét nem látom. De azokat is kitöltöm, mert állítólag nekik ez "nagyon fontos"...
Mindegy, örülök hogy segíthettem! :)
-\"Apa, szerinted Buksi vissza fog még jönni?\" -\"Hát fiam, szerintem igen, nagyon nem bírja a gyomrom...\"
Kereszt amikor elbukod mondjuk elsõ félévben a matek1-et és másodikban is azt tanulod
Szabvál az pedig tényleg a szabadon választott, ezek nagyrészben kétkredites vicctantárgyak ahol lényegében elég a ketteshez, ha bejársz vagy év végén leadsz valamit (Lean szemlélet, Film élmény manipuláció, Tõzsdei spekuláció etc,
Annak nem sok értelme van a játékban, hogy a keresztet az egyenes követi, mert a ráépülések miatt a büdös életben nem jön az ember egyenesbe ha valamin elkaszálják, szabvál meg a kreditek miatt kell, mert ha nincs 30 félévente, akk átb@sznak fizetõsre
BME im lovin it :D
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
ZártHelyi
pótZártHelyi
pótpótZártHelyi
Vizsga
UtóVizsga
UtóUtóVizsga
stb. :)
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
Aha 4x4-es...

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Annyit sem érünk, mint az égrõl zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
"Nulla tenaci invia est via"
Az élet gyenge kezdés után erõs visszaesés.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Én továbbra sem értem, mi benne a szórakoztató.
"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)
Annyit sem érünk, mint az égrõl zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?