PC HUMOR 1.2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Na õt igen, bajszos az meg az Áder ugye?

Fresh Duke
Konkrétan én is csak azt ismertem fel... 😄

A heavy cost. I pay it gladly.

SzirmosSzisza
Orbánt illik azért :d

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Az mennyire gáz, ha ezek közül egyet sem ismerek? 😄

király, szijjártó!
nálam egyelõre Semlyéngeci
akyyy
vótmá, perban plz!!!443

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

Fresh Duke
Ez a legjobb! <#eljen>

A heavy cost. I pay it gladly.

Jim Morrison
na még egy
http://doge2048.com/

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Aquir
valaki kombinálja ezt már tovább a flappy birddel vagy valami 😄 minden irány egy röppenés lenne azt kész, lehet ezt még fokozni

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)

Szijjártóig jutottam!!!

RelakS
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Matolcsy fején szakadok, Orbánt már sikerült kirakni, csak nehéz megjegyezni, hogy ki után ki jön 😄

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

wollnerd
Ajjaj, kit találtam meg....
Ha jól számolom, 128 v. 512 a megfelelõje lesz....

😄
[/spiler]

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

SzirmosSzisza

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Beast Machine
Nemértem 😞

...vágod?

https://www.facebook.com/pages/Sz%C3%A1jmon-b%C3%A1csi/374690262671443?ref=ts&fref=ts
Keresse a tököm, pont azt mondom, hogy pont nem köt le, teljességgel hidegen hagy, hogy mi a megoldás, hogy van-e, és hogy csináljam hogy legyen.

Közölni meg azért közöltem a véleményem, mert nem tilos. Ne keress mögötte túl sok értelmet, tegnap aztán kurvára unatkoztam. És a játék nem kötött le, pedig bíztam benne, ha már ilyen szinten pörögtök rajta. De csalódtam. 😛

kifli
SparkXXXIV Genitalia 800 core processor

<#idiota>
SzirmosSzisza
Itt egy szép wiki róla 😄

RatBaG
valaki vicceskedik Firenzében... <#idiota>

Per Aspera Ad Inferi.

kifli
Saying that Java is nice because it works on every OS is like saying that anal sex is nice because it works on every gender!
looool

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"

SzirmosSzisza
😄

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
jQuery

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

k
Dzsini
#30294 -ben ott van egy automata, ami idáig egyszer se "rontotta el", tehát szinte biztos, hogy nem NP-teljes, még a véletlen bedobálással együtt is mindig megoldható.

itt beszélgetnek az optimális algoritmusról

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Pont azért szar játék szerintem sokak szemében, mert nagy valószínûséggel egy NP-teljes hoki az egész. Semmi esélyed, hogy megoldjad, ha nincs sok szerencse is hozzá. Ezt erõsíti szerintem a tény, hogy random le-bal-le-bal-le-fel-bal nyomogatásokkal általában elérek ugyanannyi, vagy több pontot, mintha gondolkodnék rajta gecisokat.
Dzsini
Ha te 3 perc alatt rájöttél a játék megoldására (értsd: azon lépések sora, amely minden esetben megoldáshoz vezet), akkor te keress bonyolultabbat. Ha nem érdekel, hogy van-e ilyen megoldás, akkor keress másikat.
"Azt nem fogom fel", hogy számodra miért fontos, hogy megoszd másokkal, hogy téged valami nem érdekel? Hagyd ránk 😊

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Dzsini
Siv Widerberger: Bélyeg

Bélyeget gyûjtöttem.
Papa hozott egyszer egy kilót.
Azóta nem gyûjtök bélyeget.

Ez sehol nincs egy sakkhoz képest. De egyébként sem az a bajom, hogy sok a verzió, hanem hogy nem fogom fel hogy köt ez le titeket? Ennél a tököm húzogatása is érdekesebb.
De igazából mindegy...

Nyilván, ha egy túl primitív játékkal nincs hangulatom szarakodni, akkor egy másik túl primitív játék biztosan elszórakoztat. Nyilván, ez így logikus, persze...

SzirmosSzisza

plu604
Meg az aknakeresõ! Az a legjobb. Kedvenc.
Zero menjél vissza játszani a CoD 12-vel <#banplz>

Dzsini
És az probléma egy játéknál, hogy sokan, sokféleképpen elkészítették? A sakk is leköt sok embert, és a tetris is.

Ja, unatkozom. De tényleg nem értem, ez hogyan köt le titeket, az ilyen játékból 12 egy tucat...

Narxis
Zero mindig keményen kimondja amit gondol... 😄

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Ja, unatkozom. De tényleg nem értem, ez hogyan köt le titeket, az ilyen játékból 12 egy tucat...

Dzsini
Látom beszólós napod van 😊 Megpróbálsz minél több embert megsérteni a fórumon?

Stratégia, tanulás?! EHHEZ a szarhoz? Majdnem 20 másodpercig kötött le, ne szivass már! 😛

GregSB
Threes!

Én iOS-en ezzel játszom.

Dzsini
A Threes / Fives fajták sokkal nehezebbek, a két különbözõ kezdõ elem miatt. Az 1024/2048 fajta pont emiatt egy kicsit egyszerûbb, és szerintem érdekesebb.

A linkelt autorun pedig piszok jó tanulófelület, már látom is, hogy az én stratégiámon hogy érdemes javítani.

SzirmosSzisza
Biztos nem ezzel volt?:p

SzirmosSzisza
Ha már lúd legyen kövér: Firefox OS-re!

Jim Morrison
Hogy tényleg teljes legyen a kép: WP-seknek
Nem pont ugyanaz a játék, de ugyanarra jó. Ez van Androidra is

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

asysoft
Hogy teljes legyen a kép: iOS-eseknek

/*WTF?!*/

mar telepul is😊

"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)

Dzsini
Természetesen a felfelét, azzal lehet, hogy végleg tönkrevágod 😊

Gratula!
Androidosoknak

Fffú, remeg a kezem...melyik gombot nyomjam?