PC HUMOR 1.2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
még ha mafia 2 lenne.... vagy a WD xbox360 verziója 😄
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Elkeseregte, hogy hiába dolgozott modelleken a konzolos witcher 1-be, meg az overlord 2 fõgonoszát pár héttel az arnnyá válás elõtt kellett teljesen újramodellezni.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

De egyébként pontosan errõl van szó, ilyen kell. Zárt közlekedõ-alagút, robotpilóta, kivéve manual override.
Hekkerekrõl meg most ne beszéljünk. 😛
sry a videóért, de csak így, vagy 3d-ben van fent tubeon.
Nem ellened személyesen, hanem a kalaposok, az öregasszonyok, az ijedõsek meg a határozatlanok ellen elsõsorban.
A legvége meg az, hogy ha egyszer ez válik sztenderddé, akkor a mai sokszorosára lehetne gyorsítani a forgalmat csak azzal, hogy nem kell várni az emberi reakcióidõre. Kiiktathatóak ezzel a dugók, meg lehet szüntetni a forgalmi lámpákat, visszaszoríthatóak a balesetek és az általuk okozott további forgalmi zavarok...
És egy mondjuk 200km/h átlagsebességû forgalomba meg már ne is akarj emberi reflexekkel beszállni, mert mindenkit megölsz...
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Egyébként csak lesz olyan modell, ahol opcionális lenne a robot pilóta, de mondjuk álmosan, ittasan nem is engedné, hogy vezessék manuálisan.
2. Te sem élsz örökké, elõbb-utóbb azok lesznek többségben, akiknél ez az igény nem jelentkezik, mert sosem vezettek maguk autót.
Mindenképp ez a jövõ, a lovaglás élményéért is sokan sírtak, aztán ma már elég keveseknek van arra ténylegesen igényük, azok meg megkeresik maguknak a lehetõséget.
1. Elektromos, így csak városon belül használható ismert okokból kifolyólag.
2. Magától megy! 😞 Én viszont szeretek magam vezetni, ha csak bevásárláshoz, vagy csak leugrani a nagyihoz az ezerszer bejárt útvonalon.
"...Egy egyelõre elõttünk is ismeretlen „meghackelte” az újságunk arculatát..."
szóval ez egy szándékos fizetett reklám 😄

"Nulla tenaci invia est via"
Az lenne jó ha csak elküdöd a kocsit a gyerekért, õ beül és hazaviszi 😊
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"