35806
IWimv2m.jpg
  • karajjj
    na bazz, ha tudom, hogy ennyire elszabadulnak itt az indulatok, be sem rakom -.-
  • geo91
    kiváló végszó egy meg nem kezdett vita végére.
  • Renegade
    agnosztikusként erről a véleményem: elvakult vallásosként elmebajosnak nevezni a hitetleneket, pont annyira színvonalas, mint megrögzött ateistaként elmebajosnak nevezni a vallásos embereket. Mindkét fél ugyanazon a színvonalon van, csak ellentétes oldalon. :)
  • Zero001
    Nincs olyan, hogy "egészségesen vallásos". A vallás egy elmebaj, és van súlyossága.
  • Renegade
    én igazából az ilyen embereket valahol sajnálom, mennyire kell mellé menni az életednek, mennyire kell elbaszott gyerekkor ahhoz, hogy egy egészségesen vallásos ember helyett, egy ilyen kényszeres önigazoló, önjelölt izzadtságszagú álpróféta bulshitt generátorrá válj? :(
  • karajjj
    ezt akkor sem lehet überelni!

• Renegade
    nem úgy van, hogy a windows boot logo perdületéből is ilyen hülyítő rezgés jön ki, ami a csakrákon megy be?
    Utoljára szerkesztette: Renegade, 2015.01.29. 08:33:30
  • Pio
    Azon gondolkodtam, mi van, ha az egereket-billentyűzeteket is ezzel az anyaggal kezelik? Óvatosan vegyetek Microsoft terméket!
  • Pio
    Tudtátok, hogy Bill Gates is bennevan? O_o

• SzirmosSzisza
    Wii játékokat már most is lehet gépen játszani
  • akyyy
    x év múlva meg ugyanazt a mai játékot játszod az androidos telefonodot(tableteden, mint amit most gépen (lásd max payne, vagy gta xDDD)
  • REALista
  • Szabi #32065
  • RYO21
    Szivesen kipróbálnám, hogy hogy viszi a gépem.
  • Pio
    Nem humoros, de azért O_o

• kifli
    Én használom a tp-t egy ideje notin. Játékok jobban futnak mint 8-on, illetve elég jó eddig mindenben. Olyan hardver működik vele alapból amit win 7-en 3 nap után sikerült működésre bírjak, mert a gyártó már megszűnt létezni és alig találtam drivert és az sem volt alapból jó. (Egy beépített ujjlenyomat olvasóról van szó notiba, nem szükséges de egyszerűbb mint jelszót gépelni)

Annak meg nem látom hátrányát, hogy az asztali gépemen, a laptopomon a táblagépemen és a telefonomon is ugyanaz a rendszer fut. Nemhiszem hogy szinkronizálási gondjaim lesznek valaha is.

Táblát is 3 féle képpen tudom használni csak fogom rátolom tv-re nappaliban hdmi-n, rádugom usb-n a vezetéknélküli billt és egeret és máris használható asztali pc-ként. Ha meg kell beledobom a billentyűzetes tokba bt-n rákapcsolom az egeret és notebook. Vagy csak natúran táblaként használom...
    Ezt win 8-al is megtehettem eddig de sokat finomítottak, hogy az asztali felület asztali a tábla felület meg táblagépekre legyen jó.
  • Narxis
    Jóskapista csak megijed a ModernUI-tól de igazad van ne offoljunk.
  • RAZOR27
    attól hogy szerinted hülyeség még valakinek lehet hasznos (te se, én se veszem hasznát, de mi nem is vagyunk jóskapisták)

de mostmár ne offoljunk.
  • Neocortex
    gondolkozom is rajta hogy belehekkelem, a .gadget file egy átnevezett .zip az összes gadget javascript és html alapú. annyira azért nem lenne nehéz fixálni
  • benőmenő
    Store-ból le lehet szedni currency convertert, amit oda lehet snappelni valamelyik oldalra, vagy ahogy akarod.
    Mondjuk az is igaz, hogy ezen felül max a mindigtv appot használom. Meg persze mintha startmenü lenne nyitogathatom a progikat, amiket nem használok olyan gyakran, hogy teleszórjam velük az asztalt vagy a taskbart.
    Ha lett volna legál win7-em én sem váltottam volna, de volt ócóért és így nem kell loadert vadászni, ha valamiért újra lesz húzva a gép.
  • SzirmosSzisza
    De ehhez minek frissítés? 1000+1 online API van amiből ki lehet nyerni :D
  • Narxis
    Bele tudod írni.
  • Neocortex
    nem, Microsoft leállította a frissítését "biztonsági rés" blabla szöveggel :/
  • RelakS
    ezexerint nem nálam van a hiba :/
  • Neocortex
    nekem olyan kell amibe bele tudom írni az összeget és átváltja :|
  • Narxis
    Currency Meter
  • Neocortex
    munkám miatt sok konvertálást csinálok, egy ilyen sidebar ami folyamatosan ott van és látszik az egyik monitoron nagyon kényelmes

Utoljára szerkesztette: Neocortex, 2015.01.27. 18:58:03
  • SzirmosSzisza
    Ezekre miért kell app? Beírod Googlebe, Bingbe, wolframalfába.
  • Neocortex
    Nekem currency converter hiányzik csak, 90 napja nem lett frissítve, akkor még 242 volt a dollár :|
  • Narxis
    Azok hülyeségek, tabletre meg okostelefonra valók.
  • RAZOR27
    Átlag jóskapista tudja az appokat használni. Pl rádiót, időjárást meg mindenféle hülyeséget.
  • Narxis
    Aztán konkrétan miben is jobb? Olyat mondj amit Átlag Jóskapista is érzékel. Na itt már megáll a tudomány, ennyit erről.
  • Zero001
    Autós, repülős árkád játékok simán működhetnek. Vagy konkrét célzást nem igénylő RPGk, közelharc alapú TPSek, ilyesmi.

Nem mintha nagy igény lenne rá egyébként... :P
  • SzirmosSzisza
    Ez is csak papíron néz ki jól, gyakorlatban max coop lesz belőle, pvp túl egyoldalú lenne.
  • Jim Morrison
    +1
  • Zero001
    Ja, és bocs, hogy offspam. :P
  • Zero001
    Passz, én új vindózt két évig nem használok elvből, és utána is csak akkor váltok, ha az összes ismerősöm áradozik róla, vagy tényleg valamiben _sokkal_ jobb.

Mi a baja a 7-nek, amit a 8 javít?

Ja, erről jut eszembe, annak nagyon örültem, hogy a win7 már tud olyat, hogy a különböző programok hangerejét egyesével állíthatom. De olyat tud-e valami, hogy azt szabályozzam, hogy ha hátra be van dugva hangrendszer, előre meg fülhallgató, akkor szabályozzam, hogy melyik program hol menjen ki?
    Néhány program nem tudja lekövetni, ha bedugom vagy kihúzom a fülest, és úgy marad ahogy volt, úgy el tudom érni, hogy külön program külön helyről szóljon, tehát effektíve akadálya nincs a dolognak, az tuti. Csak az kéne nekem, hogy ezt szándékosan is meg tudjam csinálni, ne csak ha szar bugos a program...
  • Palinko
    ja lett végül a néróban már tv kártya kezelő meg minden szarság :D igazából az van, hogy nincs olyan túl sok fajta programra szükség, programozóból meg rakat van, nem hogy inkább csinálnának jó játékokat :D
  • Zero001
    Azért basszák szíven. A folyamatos új oprendszerek NEM a felhasználók igénye, hanem a fejlesztőké. Amit én, mint felhasználó, olyan magasról szarok le, hogy lyukat üt rajta. Pont nem érdekel, hogy mit ötletelnek, ha adtak egy olyan szoftvert, ami használható, és nincs épeszű ok a váltásra.

Ez egyébként nagy problémája a szoftverfejlesztésnek, ahogy látom. Nero a kedvenc példám erre, hogy ~2000-2002 körül az volt a legjobb íróprogram. Megírták, kész lett, fasza lett. Aztán gondolom a cég megmaradt, a programozóknak munkát kellett adni, a Nero meg valami iszonyatos módon túlburjánzott felesleges faszság fícsörökkel, amikre az égvilágon senkinek nincs szüksége.
    Másik a Winamp, a mai napig 2.95-öt használok, mert zenét lejátszani az is tud, ami meg fejlesztés utána történt, az vagy konkrétan hülyeség, vagy kösz, de nekem nem kell.
    Ja, meg a Daemon Tools, abból is mit össze szenvedtem, mire találtam egy régi verziót, ami nem buzi.
  • zeli
    Nemtom mi baja van az embereknek a 8-al, gyakorlatilag egy javított 7. :\ A kezdőképernyőt meg nem kötelező használni, de azon kívül szerintem mindenben jobb, mint a 7.