IWimv2m.jpg
  • kifli
    Én használom a tp-t egy ideje notin. Játékok jobban futnak mint 8-on, illetve elég jó eddig mindenben. Olyan hardver működik vele alapból amit win 7-en 3 nap után sikerült működésre bírjak, mert a gyártó már megszűnt létezni és alig találtam drivert és az sem volt alapból jó. (Egy beépített ujjlenyomat olvasóról van szó notiba, nem szükséges de egyszerűbb mint jelszót gépelni)

Annak meg nem látom hátrányát, hogy az asztali gépemen, a laptopomon a táblagépemen és a telefonomon is ugyanaz a rendszer fut. Nemhiszem hogy szinkronizálási gondjaim lesznek valaha is.

Táblát is 3 féle képpen tudom használni csak fogom rátolom tv-re nappaliban hdmi-n, rádugom usb-n a vezetéknélküli billt és egeret és máris használható asztali pc-ként. Ha meg kell beledobom a billentyűzetes tokba bt-n rákapcsolom az egeret és notebook. Vagy csak natúran táblaként használom...
    Ezt win 8-al is megtehettem eddig de sokat finomítottak, hogy az asztali felület asztali a tábla felület meg táblagépekre legyen jó.