35806
-
what. -
Tökéletesen beleillenének a metrókocsik játék dizájnjába. (olyanok mint valami űrhajó)
KÉP
Utoljára szerkesztette: LeWyTy, 2015.11.20. 23:10:14 -
-
ezek konkrétan a 3as metrók. a fallout csak ps. rajta -
budapesti 3as metróéhoz hasonló kocsi, talán az a lényeg -
RYO21 #33112 Nemértem
-
Azigen
-
-
Purrfect Json -
bocsánat
-
-
-
-
kissssss #33104 lvl 100 dog trolling -
http://i.imgur.com/6Z9PbRq.gifv :D -
-
geo91 #33101 -
-
Gif van spoiler alatt
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: Terawatt, 2015.11.14. 17:29:50 -
Igen, méghozzá Iguana Bob standja :P
nem volt az olyan régen... -
kissssss #33097 igen, eonokkal ezelőtt. -
Ez volt a Fallout 1? -
-
volt osztálytársam kb ugyanígy csinálta meg, csak c# ban :/ (az se volt rövid) -
https://github.com/asweigart/my_first_tic_tac_toe/blob/master/tictactoe.py :o -
ez marha jó :D -
kissssss #33091 nope. -
Jimmyke #33090 TES Onlinet nem Bethesda készítette, hanem az őket birtokló ZeniMax egyik stúdiója.
Attól függetlenül valamilyen szinten hájpolva van Fallout 4, Bethesda sandboxokra vevő a nép, ez van. Elkényelmesedtek Morrowind óta a minden tiszteletet megérdemlő modoló társaság hátvizén úszkálva, a magam kárán megtanultam, hogy majd a GoTY editiont megveszi az ember valamikor 2 év múlva. -
ldavid #33089 pedég elég egyszerű volt -
kissssss #33088 fúú de utáltam azt a rohadt küldetést.... -
-
-
-
Still better chance than HalfLife 3... :D -
sajna kétlem, hogy jövőre lesz TES6, igazad van, hogy 5 éves ciklusokban szokott jönni és a skyrim 2011-es, viszont azóta fallouttal voltak elfoglalva meg a TES onlinnal, ami egyrészt nem túl nagy siker, de be kellett vállalni, sok fan kérte, meg logikus lépés volt, de valamiért nem lett átütő siker, nehéz is az MMORPG piacon. azért én is reménykedek TES6 ban 2020 előtt :D -
Igaz, így találtam rá a Mass Effectre is, meg a Falloutra is. :)
KOTOR 1-2 végigjátszás után "kiüresedett a lelkem", hogy vége van a világnak, ekkor kaptam a tippet: MASS EFFECT - tök más de próbáld ki.. és mivel akkoriban nem nagyon tudtam másról ami érdekelhet tettem egy próbát, bejött.
Azonban jövőre ha jön a MASS EFFECT Androméda, FO4 dlc-k, Diablo3 content, meg netán TES is érkezik (azért a fantasyt is imádom gyerekkorom óta, igaz a scifi és posztapok kiütötte már a szívem csücskéből) akkor igazán nem marad hely másnak... -
Stimmt, így is működik a dolog :) De az évi 1-2 játékból is kihozhatod a legjobbat, ha figyelsz azok szavára, akik hozzád hasonló érdeklődésűek. Még akár az is előfordulhat, hogy valami annyira megtetszik, hogy lesz belőle abban az évben egy harmadik vásárlás. -
fuuu tényleg ennyi játék jött ki? :D nekem ez az év a witcher 3 ról szólt (GOTY), meg a GTA 5 ről. indie kategóriában meg a Kerbap Space Program visz valamit. idén emígy elővettem a régebbieket is mint Mafia, Prince of Persia sorozat és hasonlók, tényleg ennyi játék jött volna ki? :O vagy mindenki elekzdett valami kis platformereket kiadni vagy mi? mert AA kategóriásból mintha kevés jött volna idén ki. -
Én alig veszek játékot, évente max 1 db. Ilyenek a szokásaim.. alapvetően nem vagyok nonstop gamer, van 100 másik hobbim (zene, jazz, kutyázás, család :-) stb).
Ennek ellenére van ami elvarázsol és rögtön megveszem, vagy mert régóta ismerem vagy mert hasonlít valamihez amit régen szerettem (vagy mert 20-50-es évekbeli amerika-kultúra, régi kocsik, jazz, swing van benne posztapokkal keverve na azt főleg nem hagyom ki. :-) )
Diabló 3-at vettem legutóbb, most Fallout 4, illetve majd amit tervezek: Mass Effect Andromeda, Diablo contentek, FO4 contentek.
Évek óta van egy két sorozat aminek a játékai érdekelnek, azokból megnézem a videókat, tájékozódok, de a common picsogás hidegen hagy (grafika, kis bejárható terület stb stb) ezekkel a játékokkal kapcsolatban.
A rengeteg "kincsről" lemaradok igen (meg a legtöbb nem is érdekel), mivel se időm se pénzem nincs ilyen hobbit fenntartani, hogy évente 2-3 játéknál többet toljak, inkább előveszem újra a Mass Effect 1-2-t, Falloutot, Skyrimet ha nagyon unatkozok de az meg ritka.
Szóval ritkán veszek játékot, nálam ez máshogy van, csak azt veszem meg vagy nézek utána ami nagyon bejön, nagyon az én világom, de mindenféle stílusidegen játékkal egyáltalán nem foglalkozom és nem is keresgélek.
Tudom ezt hívják szűk látókörűségnek egyesek szerint. Szerintem meg optimalizációnak.
A gémerek között én túl "világi" vagyok, a világi kispolgárok meg családos csókák közt meg nerd. (ami faszság mert nem vagyok az)
Mondjuk úgy 37 évesen felnőttem már de annyira nem hogy kihagyjam a fallout franchiset... :) -
Pio #33078 Metacritic is sokszor csalóka, EA/Activision/Ubisoft játékok reflexből kapnak egy rakás 0-t, mert csak, ha bármi baj van a CE szállítással, túlterheltek a szerverek az első 1-2 napban akármi az egy életre rányomja a bélyegét a metacritic pontszámra.
Viszont a Bethesdát szeretni szokták és nem volt semmi startkori bénázás a játékkal azért lepett csak meg az alacsony user score.
Egyik haverom szerint amúgy a 9gagen fizetett marketingből van néha 1-1 játék/film ilyen nagyon nyomatva user generated contentnek álcázottan.