35806
-
vagy xboxhoz van már chat pad :)
-
a (mobilos, tabletes) NFS No Limits-ben, 680.000 Ft-ba kerül hogy az alap 10 üzemanyag helyet 22 üzemanyagod legyen :D -
"fejlődik" az ipar :D -
-
Ez nem kompatibilis konzollal :p -
-
Brothers in Arms folytatás/befejezés
Unalmas már a sok zombisurvivalhorrorapokalipszisadvancedmodern warfare szarság :) -
könnyen lehet hogy az :D viszont jobb értelmezése lenne, ha PC előtt ülne, ott ugye szükségtelen ez mert ott a valós billentyűzet és én is nagyot nézek, hogy van mikor nem lehet ám azzal beírni, hanem használja az ember a virtuális billt, a nyilakkal meg üssön entert ha elérte a betűt :D konzoloknál nem is tudok mást nagyon elképzelni. lehetne pl úgy mint az sms írás, hogy minden joybillhez pár karaktert hozzárendel és az menne rotálva, de lényegesen egyszerűbb ez ami a képen van. -
Azért akadt le, mert nincs S betű :) -
-
lol
Just Cause 3
-
mondjuk nekünk kihagyták annak idején az UFO tech tanítását történelem órákon... 2.vh játékra példa jobb talán a sniper elite v3, mert afrikai hadszíntér emígy sem olyan gyakran van mint az európai. -
ez még jó is, csak hát ugye single only. -
Pio #33184 Ugyan miről beszélsz, hát nem is olyan rég jött ki egy teljesen autentikus 2. VH-s játék, egész végig azt éreztem, közben, hogy ismét gimis vagyok és töriórán ülök... :D
-
bárcsak lenne megint normális 2. vh-s fps...
a red orchestra 2/rising storm óta nem volt semmi értelmes. pár gagyi single cucc, meg még gagyibb free2play szarok. -
Pio #33182 Érdekes olvasni a különböző véleményeket. Én például kifejezetten örülök, hogy végre egy FPS, ami nem a lövöldözésről fog szólni.
Olyan ez, mint amikor pár éve valaki ki mert lépni először a 2. vh-s FPS-ek világából, mindenki ezt hitte, hogy öngyilkosság, mégse így lett, sőt, kifejezetten jót tett a műfajnak, hogy végre nem csak nécikat/japánokat öltünk 2. világháborús fegyverekkel.
Szerintem érthető választás, most nagyon megy a survival genre én szerintem HA jó lesz a játék, akkor jól fog pörögni, szerintem az emberek örülnek egy kis újdonságnak. -
kissssss #33181 miért várnák az emberek az "évezred játékát" a hl3 képében? elvárások miatt? ugyan már... sokan már azt se tudják mi az a half life, mindenki a csgo-ra meg a tf2-re van rákattanva és várják a portal harmadik részét.
Palinko:"a half life 3 meg már vicc, majd megy vele a hülyéskedés jó sokáig mint a duke nukem foreverrel,"
3D Realms-al ellentétben a Valve nem adott ki hivatalos bejelentést a hl3 érkezéséről és nem is mutatnak be demokat szökő évente nagyobb játék rendezvényeken... khmm -
szerintem is, bár lehet megveszik az emberek kicsit szórakozni. de egyáltalán nem úgy néz ki mint ami 5 óránál tovább lekötné az embereket. viszont azt kétlem hogy annyi embert érdekel teljes áron, majd pár hónap után 10$-ért esetleg :D
nem tudom hogy vették rá magukat, hogy egy nagy játékra vigyék ezt a témát, egy DLC-t megért volna, legalább akkor fel tudták volna mérni az igényeket... de ebből szerintem is bukás lesz.
a far cry mindig is az egzotikus trópusi tájakon való lövöldözésről szólt, a repülőkről, hajókról stb. ja és az észveszejtő grafikáról, legalább is az első 2 rész, még nem volt crysis meg star citizen :D ok kicsit a 4. rész is eltér a fehér homokos tengerpart feelingtől, de igen csak egzotikus az a helyszín is és élvezetes lett. na aki az első 4 részt élvezte szerintem nem nagyon tud mit csinálni ezzel a primallal. az a dárda döfködés meg különösen szánalmas, legalább csináltak volna bele valami bullet timeot, öhm izé, szóval valami spear timeot, hogy klikkelés után elveszi az irányítást a gép és látunk pár igazán látványos döfést, meg egy kivégző döfést lassítva amint a szervekbe hatol stb. ez így eléggé béna.
kíváncsian várom hogy szerepel majd az eladásokban. -
HL3 soha nem lesz. Az évezred játékát várnák az emberek és minden ami egy kicsit is kevesebb lenne csak ártana mindenkinek. -
Witcher 4 :D
egyébként itt a GTA 6 ból lesz valami legelőször ezek közül szerintem, a Portal 3 is bármikor beüthet, bad companyt úgy érzem hogy pihentetik még pár évig, de jó lenne annak örülnék. a half life 3 meg már vicc, majd megy vele a hülyéskedés jó sokáig mint a duke nukem foreverrel, bár ha egyszer kijön a hl attól biztos sokkal jobb lesz.
a kínálatból GTA6 meg BC3, ütős sztorikkal. -
Pio #33177 JÓ (!!!) folytatások az alábbi szériákhoz:
Majesty: Fantasy Kingdom Sim
Rise of Nations
Myth
Red Alert
Age of Mythology
C&C Generals
Warcraft
Supreme Commander
RTSb*zi voltam mindig is nem tagadom és olyan rossz, hogy szinte teljesen leáldozott ennek a műfajnak... :( -
Ez akkora bukás lesz mint a ház... 
-
portal3, bc3
Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2015.12.07. 17:37:24 -
A Portal 3 az jöhet, a többi annyira nem fontos. Főleg GTA 6, pff.... -
What games would you like to see come out?
-
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -

-
http://i.imgur.com/pOFszFB.gifv -
KaBuTo666 #33169 hahahaah -
:DD -
-
Havidíjért legyen is jó :) -
Szerintem ez inkább egyéni preferencia kérdése. Ugyan jelenleg nincs konzolom, de annak idején 360 online része sokkal jobban tetszett, mint a PC-n a játék. Jelenleg is csak azért játszom PCn mert "olcsóbb" a játék. Részemről amint lesz rendes törés PS4-re megyek megvenni a gépet. -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
Utólag nem ér kitalálni feltételeket :) -
Jóó, de virtuális géppel csalás :p -
még a 10is ... :)
-
PS3-ra pont fel lehet tolni Linuxot (adtak is ki hivatalosat), azon keresztül virtuális gépet, amire meg gond nélkül felmegy mondjuk egy XP, lehet, hogy egy 7 is... :)
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2015.12.03. 11:04:43 -
he? Rakjál már fel egy windows 7-et egy PS3-ra légyszi :D -
Persze ezért értelmetlen a vita.
Míg a pc rengeteg módon bővíthető cserébe optimalizálatlanabbak rá a cuccok.
A konzol meg ugye gyengébb de legalább fix és nem kell 1000 féle konfigra optimalizálni a tartalmat, ezért jobb az eredmény. De még így is gyorsan elavul.
Utoljára szerkesztette: LeWyTy, 2015.12.03. 10:53:54