szerintem is, bár lehet megveszik az emberek kicsit szórakozni. de egyáltalán nem úgy néz ki mint ami 5 óránál tovább lekötné az embereket. viszont azt kétlem hogy annyi embert érdekel teljes áron, majd pár hónap után 10$-ért esetleg :D
nem tudom hogy vették rá magukat, hogy egy nagy játékra vigyék ezt a témát, egy DLC-t megért volna, legalább akkor fel tudták volna mérni az igényeket... de ebből szerintem is bukás lesz.
a far cry mindig is az egzotikus trópusi tájakon való lövöldözésről szólt, a repülőkről, hajókról stb. ja és az észveszejtő grafikáról, legalább is az első 2 rész, még nem volt crysis meg star citizen :D ok kicsit a 4. rész is eltér a fehér homokos tengerpart feelingtől, de igen csak egzotikus az a helyszín is és élvezetes lett. na aki az első 4 részt élvezte szerintem nem nagyon tud mit csinálni ezzel a primallal. az a dárda döfködés meg különösen szánalmas, legalább csináltak volna bele valami bullet timeot, öhm izé, szóval valami spear timeot, hogy klikkelés után elveszi az irányítást a gép és látunk pár igazán látványos döfést, meg egy kivégző döfést lassítva amint a szervekbe hatol stb. ez így eléggé béna.
kíváncsian várom hogy szerepel majd az eladásokban.